ANGELIC REIKI WORKSHOPS

Angelic Reiki® är en helandemetod där vi arbetar hand i hand med Änglar, Ärkeänglar, Uppstigna mästare och Galaktiska helare. Angelic Reiki® är en healingform med ljusa och högvibrerande energier och målet är att balansera ditt livsflöde. Det är villkorslös kärlek för Ditt högsta bästa.

Angelic Reiki® är ärkeängel Metatrons helandesystem som bygger på forntida visdom från bl.a Atlantis.

Vi är nu mogna för Angelic Reiki® eftersom jorden höjer sin vibration. Initieringarna sätter igång processer som hjälper din energihöjning. Ärkeängeln Metratron gav oss detta system främst för att hjälpa ljusarbetare i uppstigningen. Vill du sedan arbeta med detta, så gör du jorden en stor tjänst.

Dessa kurser öppnar upp dina gåvor och fördjupar dina andliga färdigheter. Du når kontakt med din själ. Du förändras på cellnivå och aktiverar din ljuskropp. Det är en personlig utvecklingsresa som öppnar upp din naturliga healingförmåga.

I Angelic Reiki® lämnar vi över helandet helt och hållet till Änglarna. Healarens jobb är bara att hålla uttrymmet. Då kan den perfekta healingen äga rum. Det finns ingen inblandning av helaren, inga personliga åsikter och värderingar,  eftersom han eller hon endast är närvarande som en ljuskanal. På så sätt blir healingen mycket kraftfull och mild, ren och perfekt, eftersom den kommer ifrån visdomen från Änglarnas ljusrike. Initieringarna under workshopen görs av Änglarna istället för läraren och symbolerna integreras genom helig geometri.

För första gången på 14 000 år är nu den gudomliga kärleken äntligen tillgänglig att förmedlas genom de ljusbärare som valt att arbeta med änglarnas ljusrike. Fler och fler människor vänder sig till änglariket för vägledning och helande. Tiden är inne nu. Angelic Reiki® är vår tids healing.

Jag är Angelic Reiki Master Teacher och det betyder att jag utövar Angelic Reiki och är lärare i workshops. Kurserna som finns i Angelic Reiki är följande:

 • Angelic Reiki® workshop 1 & 2 (nybörjare)
 • Angelic Reiki® workshop 3 & 4 (fördjupning)
 • Angelic Reiki® Professional practitioner (för dig som vill arbeta som professionell utövare)
 • Angelic Reiki® Master Teacher (för dig som vill lära ut helandesystemet till andra)

Du går kurserna i ordning. Varje kurs är 2-3 dagar. Kurserna hålls på Vaviksbacken 10 i Rönnäng på Tjörn, Bohuslän.

”Angelic Reiki erbjuder och befrämjar en djup och nära relation med änglarnas ljusrike för alla. Ett helande eller en initiering till Angelic Reiki förändrar bokstavligen vårt DNA, våra celler, samt vårt medvetande och vår ljuskropp. Detta gör det möjligt för oss att tona in djupare till änglariket och att sammansmälta med det”
Christine Core, grundare av Angelic Reiki och författare av ”Angelic Reiki - vår tids helande”

VAD ANGELIC REIKI® WORKSHOPS
HAR BETYTT FÖR MIG

För mig har Angelic Reiki helgerna varit ovärderliga. När jag gick kurserna (2012-2014) fick jag känslan av att jag hittat hem. Jag fann ett inre lugn och jag förstod mina gåvor på djupet. Den magin man upplever under dessa kurserna kan man inte med ord beskriva. Det är en helt ny värld som öppnar sig, i kärlek. Min själ började blomstra, jag aktiverade min ljuskropp och mitt livssyfte kändes helt plötsligt självklart. Detta tack vare de initieringar som ges av änglarna under dessa workshops. Angelic Reikin var starten på mitt nya liv, som ljusarbetare.

ANGELIC REIKI® WORKSHOP 1 & 2

En nybörjarkurs i Angelic Reiki®
En andlig resa och ett personligt helande och växande för dig, som också ger dig förmågan att förmedla denna vackra energi till andra.

Denna workshop kommer ge dig den perfekta gåvan. Den kommer att stödja ditt egna personliga helande och din andliga resa. Den kommer öppna upp gåvor och andliga färdigheter. Den kan avslöja ditt dharma och ditt livssyfte. Du kommer kunna heala och hjälpa familj och vänner. Det kanske förändrar ditt liv totalt. Du kanske inte vet, men din själ vet varför du har vägletts hit. Det kommer att förändra ditt DNA, dina celler och molekyler och aktivera din ljuskropp. Det kommer möjliggöra för dig att smälta bättre ihop med Änglarnas kungarike av ljus.


Denna workshop innehåller:
Två Angelic Reiki reningar och initieringar
Ärkeänglarnas (30 st) initiering och välsignelse
En definition och förståelse av Angeli Reikis energis natur
Principerna hur man renar och tillägnar ett helandeutrymme
Sex helande metoder inklusive hur man helar sig själv och distanshelande
Fyra tillfällen där man byter och övar helande på varandra
Hur man renar och tonar in kristaller
Lagarna om helande enligt den gudomliga hierarkin som Djwhal Khul gett oss

Förkunskaper: Du bör vara intresserad av andlighet och känna dig redo för förändring.
Kursdatum: 2-4 februari 2024fredag klockan 18.00-20.30, lördag och söndag klockan 9.30 - 17.00
Investering: 4 500 kr inkl moms
Kursmaterial, Masterkristall och Diplom ingår i priset samt frukt och kaffe/te.
Din kursanmälan är bindande. Anmälningsavgiften är 500 kronor. Resterande belopp ska vara betald innan kursen startar. Se villkor nedan.
Plats: Vaviksbacken 10, Rönnäng, Tjörn, Bohuslän

Några boendetips i närheten: Tjörns Havspensionat, Salt & Sill, Rösselviks gård Bed & Breakfast, Hav & Logi eller Air B&B. Välkommen att höra av dig om du undrar något.

Angelic Reiki ®
"The Healing for Our Time"

Archangel Metatron

"Vilken helg!! Vi spann runt i en virvel av energi, kärlek och magi...rakt ut i någon slags ljus klarhet. Starkare. Ett draperi som skulle bort, har dragits bort. En dörr som skulle öppnas, har öppnats. Ser nu så, så mycket härligt att utforska...med min återfunna inre styrka.  

Evigt tacksam för mina underbara kurskamrater inklusive underbara Åse....min änglafamilj.....tack för att ni gett mig tro, hopp och kärlek!! "

Sophie februari 2018

"Detta var nog det mäktigaste jag någonsin gjort! Efter varje initiering så kände jag att jag aldrig upplevt något liknande.  Tack för en kanonhelg. Oj vad mycket spännande det hände under denna underbara kurs och du är en toppenbra lärare av denna härliga healing."

Lena oktober 2019

"Från mitt hjärta som sjunger för varje dörr därinne som öppnas. Tack för dessa härliga dagar som ger så mycket energi o kärlek! Tack för att jag fick ta del av era berättelser som berikar mitt liv. Framför allt tack till dig Åse för en kurs som gör skillnad som berikar vår värld i ljus o kärlek- Angelic Reiki. Awareness Being and Love. Namaste"

Pontus februari 2018

ANGELIC REIKI® WORKSHOP 3&4

En fördjupning i Angelic Reiki®

Denna workshop är först och främst en personlig process, där energin är redskapet att finna din inre mästare. Det handlar inte om att vara andligt perfekt. Det handlar om att acceptera och erkänna att vi är skapare av våra liv.

Workshopen kommer väcka din andliga talang och du kommer att använda denna energi på ditt unika sätt. Du får en djupare kontakt med din själsenergi.

Denna workshop innehåller:
Anledning till och hur man renar öppnar och stänger det helande utrymmet
Ärkeänglars och änglars energis natur
Grundande meditation
Meditation för den kännande kroppen
Renande och initiering till Angelic Reiki 3:e graden
Renande och initiering till Angelic Reiki 4:e graden
Initiering till Änglarnas stråle
Ärkeänglarnas Masterinitiering
Tre byten av helande

 • Förkunskaper: A R workshop 1&2 
 • Kursdatum: 12-14 april 2024, fredag klockan 18.00 - 20.30 lördag och söndag klockan 9.30 - 17.00
 • Plats: Vaviksbacken 10, Rönnäng, Tjörn
 • Investering: 4 700 kr
 • Kursmaterial, diplom, frukt och kaffe/te ingår i priset. Kursanmälan är bindande. Anmälningsavgiften är på 500 kronor. Resterande belopp ska vara betald innan kursen.


"Syftet med workshopen är att ge dig en insikt i Master energin i detta system. Det kommer att hända på det mest perfekta sättet för dig. Kevin och jag rekommenderar att du är öppen för det som kommer att uppenbaras för dig. Vår värld är en stor lekplats och dessa initieringar är inte för att du ska bli god eller andligt perfekt, som människor ofta tror, utan det handlar om att acceptera och erkänna att vi alla, var och en, fullständigt skapar våra liv och att acceptera detta Mästerskap med det personliga ansvar och den självkännedom som detta medför."

Christine Core

"Vilken kraft, magi och sådan kärlek. Jag är så makalöst nöjd. Jag känner att angelic reikin har löst upp knutar jag aldrig skulle kommit åt annars. Det är en fantastisk gåva och Åse du är en väldigt bra och pedagogisk lärare. Jag är så tacksam att få ta del av dessa kunskaper. Tusen tack, ljus o kärlek till dig och änglarna. .... och jag läääängtar tills nästa workshop."

Kristina juni 2018

"Nu har jag landat efter fördjupningskursen i Angelic Reiki och det är annorlunda än den första. Nu känns det att fler pusselbitar faller på plats och jag känner mig mer säker i det jag gör. Jag känner mig grundad i Angelic Reiki. Jag ser så framemot nästa steg och vårt nästa möte i dessa fantastiska änglaenergier."

Monika oktober 2019

"Åse är otroligt pedagogisk och med sin omtanke lyfter hon mig som deltagare. Jag är så tacksam för denna workshop och när jag åkte hem kände jag mig väldigt påfylld av energi. Jag kände mig lycklig och helt i balans och gör fortfarande nu en vecka senare. Jag är rofylld, glad, sprallig, trygg, tillitsful och fylld av energi och kärlek. Jag känner mig grundad. Jag har rensat ut massor av gammalt skräp här hemma som jag inte längre behöver. Jag har fixat i trädgården och planterat och sått fröer. Det har känt som tiden stått stilla. Jag har verkligen varit här och nu. Magiskt."

Lotta april 2019

ANGELIC REIKI® PROFESSIONAL PRACTITIONER WORKSHOP

Syftet med denna Angelic Reiki® workshop är att utrusta dig med en fantastisk energi på ett professionellt sätt. Det är en gåva att få dela med sig av detta underbara energiarbete.

Denna workshop är i två delar.
Del 1 fokuserar på den andliga principen. Denna del är 2 dagar.
Del 2 omfattar praktiska och andliga aspekterna av att vara en healer. Denna del är 1 dag. (För dig som redan har ett eget företag och är en erfaren utövare av andligt arbete, så kan en ansökan göras för att utelämna en del 2)

Diplom ges endast när ett avtal har undertecknats om att man erkänner den etik som ingår i Angelic Reiki®

Denna workshop innehåller:
Två Angelic Reiki-reningar och initieringar
Ärkeänglarnas initiering
Helande av den eteriska kroppen
Sfäriskt helande
Att arbeta med den kännande kroppen
Information om  Magnetiskt- och Radiatoriskt helande.
Återblick om hur man renar och tillägnar ett utrymme, och syftet och meningen med detta i en helandesituation.
Att hela in i döden och en förståelse av döden och dödsprocessen.
Sjukdomars orsaker
Helandesessionen: sekretess, förhållningssätt, medicinering m.m
Vision, intensioner och fokus för att starta företag
Lagar och regler
Struktur, planering av verksamheten
Marknadsföring
Etik
Andliga principer


Förkunskaper:
Angelic Reiki 1 & 2 och 3 & 4.  Lämna in tre dokumentationer på behandlingar.
Kursdatum: 31 maj, 1 och 2 juni 2024 fredag 15.00-20.30, lördag och söndag 9.30-17.00
Plats: Vaviksbacken 10, Rönnäng, Tjörn
Investering:
Del 1: 4 400 kronor
Del 2: 2 100 kronor
Totalt: 6 500 kronor

"Tack kära Åse för en underbar och lärorik Angelic Reiki utbildning med mycket skratt, känslor, tårar och djupa diskussioner. Bättre Master Teacher finns inte!"

Ritwa augusti 2018

"Vår Angelic Reiki PP-helg tog oss iväg ännu fler nivåer, både högre o djupare. En helg av en slags magi, men ändå så verklig.. insikter, skratt, tårar, känslor..Åse har en helt fantastisk förmåga av förmedla klarhet. Fem deltagare var vi..med olika vägar att nå ut... som om vi blivit handplockade till att ha så olika sätt att nu nå ut med ljus och healing till andra.. Fem fingrar som kompletterar varandra. Med Åse som armen...sammanlänkade.. soulsisters.. som nu tillsammans kan lyfta fram ljus... Olika är sätten... men drivkraften är samma.. att hjälpa andra nå balans och hitta sin inre styrka.. Att hjälpa andra inse hur kraftfulla de är..  precis så som vi har insett.../ Evigt tacksam"

Sophie Amandine augusti 2018

ANGELIC REIKI® MASTER TEACHER WORKSHOP

Allt du behöver för att lära ut Angelic Reiki® till andra.
 
"Detta kommer att hända på det mest perfekta sättet för dig. Kevin och jag rekommenderar att du bara är öppen för det som kommer att uppenbaras för dig. Vi tackar dig för att du är villig att omfamna lärarrollen, och vet att det kommer att föra med sig mycket välsignelser både under ditt liv på jorden och i andra dimensionella riken. Ditt mänskliga medvetande kanske inte helt och fullt förstår den stora service som du gör, men det kommer att ses "ovanifrån".
Christine Core
 
Denna workshop innehåller:
Rening och initiering
Meditation Livets Träd med ärkeänglar
Ärkeängels Masterinitiering
Att hålla kurser, praktiska råd, vägledning och övning
Diskussioner och repetition efter behov


Förkunskaper:
Angelic Reiki workshop 1 & 2, 3 & 4 och Professionella utövares workshop.
Kursdatum: ej bestämt
Investering: 6 500 kronor (fika och frukt ingår)
Plats: Vaviksbacken 10, Rönnäng, Tjörn

 • Angelic Reiki nybörjarkurs 1 & 2: 2-4 februari 4 500 kronor
 • Angelic Reiki fördjupning 3 & 4: 12-14 april 4 700 kronor
 • Angelic Reiki Professionell:  31maj-2 juni 6 500 kronor
Jag vill gå Angelic Reiki workshop

Din kursanmälan är bindande men du har full ångerrätt i 14 dagar fr.o.m. den dag jag tagit emot din betalning för kursen.

Vid oväntade förhinder att fullfölja kursen efter det att kursen startat eller efter datumet ångerrättsfristen gått ut, återbetalas inte kursavgiften utan du erbjuds istället välja någon annan av mina tjänster för motsvarande värde.    

Om kursen blir inställd återbetalas hela din inbetalda kursavgift. 

Heal to be you