TRANSFORMATIONS HEALING

tillsammans i grupp

Detta är för dig som vill leva i ljuset, som vill förändra på djupet och släppa det som blockerar dig.

Vi behöver möta det som hindrar oss, om vi vill att det ska försvinna. Vi behöver plocka upp det till ytan och titta på det, acceptera det och omfamna det, för att sedan kunna släppa taget om det, i kärlek och förlåtelse.

Att arbeta sig igenom rädslor, karma, oläkta sår och annat som vi upplever som utmanande, är det sanna ljusarbetet. Detta inre arbete är tufft, men det är när vi rensar och renar oss från detta, som vi kan bli vårt sanna jag och nå vår högsta potential.
Transformationsarbetet förändrar dig på djupet och frigör dig.

Mitt själsuppdrag är att transformera och transmutera d.v.s. att omvandla energi från lägre till högre frekvenser. Jag är en av dem som kom hit till jorden för att assistera just nu under planetens skifte och hjälpa mänskligheten att utvecklas så att vi kan stiga i medvetandet. Detta gör jag genom förändra energier som stagnerat, tänjer på gränser så att energin kan omvandlas till en ny högre nivå. Jag använder mig av min kontakt med galaktisk energi, universell kunskap och dimensionell healingförmåga. Jag kodar om.

Du är så mycket mer än du tror. När du släpper det som inte är du, då öppnar sig en helt ny värld, en värld din själ längtar efter att få kliva in i. Du är magisk!

OÄNDLIGA MÖJLIGHETER

Vi är nu inne i den nya tiden med en mycket stark transformerande kraft. Vi står inför utmaningar utan dess like, som också innebär underbara möjligheter för att nå fullkomlighet.

Jag har arbetat med transformationshealing i grupp sedan mars 2020 och varje gång blir jag berörd på djupet av den kraft som finns i denna healing. Jag är så tacksam för detta uppdrag.

Gruppens energi är av värde och ditt deltagande är en stor tjänst för mänskligheten och hela planeten.

"Tusen tack Åse!! Magiskt. Känns mycket lättare och annorlunda i kropp och själ. Tack för den personliga tolkningen och healingen du gjorde. Det är så jag har känt. Känns som en mycket stor lättnad att det är borta."
Kram Anette, augusti 2020

"Tack så mycket till dig och änglarna för healing stunden igår. Åååå vilken fin och häftig upplevelse. Kände mig glad och upprymd efteråt. Så skönt att bli av med det gamla och bli en ny Lena Tack för budskapet, stämmer bra, en del är redan gott på väg. Ljus och kärlek till dig fina Åse."
Lena maj 2020

"Tack Åse. Uppskattade verkligen att delta i denna stund, så fint och härligt. Tack för att du finns här för mig och supportar mig på min inre resa."

Rebecka, mars 2020

Var: På Distans. Vi möts i den Gudomliga sfären

Datum: Torsdagen 20 juni 2024 Sommarsolståndet

Tid: 21.00 - 21.30

Investering: 277 kronor

Du bokar din plats genom att fylla i formuläret nedan och betala in beloppet. Du kan swisha till 123 6872816 eller betala in via bankgiro 250-2326 men tänk på att jag behöver ha summan på mitt konto senast en timme innan healingen börjar. Du erhåller kvitto per mejl och information när jag ser din betalning. Om du inte får ett mejl av mig, så hör av dig igen efter att du kikat i din skräppost.

Ja tack, jag vill boka transformationshealing

Hur går det till?

Skapa en stillhet inom dig. Du kan sitta eller ligga ner, lyssna på lugn musik (t.ex. Solfeggiofrekvenser som 417Hz, 528 Hz eller 963Hz), tända ett ljus eller en eterisk olja, hålla i en kristall eller blomma, vad som än får dig lugn och harmonisk.

Var öppen och ta emot det som kommer. Acceptera känslorna, stanna i dem.

Andas och förlåt det som varit. Om det kommer tårar, så låt dem falla. Tillåt dig att helas.

Jag håller det heliga utrymmet i 30 minuter, men du kan stanna kvar längre om du behöver. Transformationen kan fortsätta flera dagar efteråt om det är så att du behöver det. Ha tillit och vet att du renas. Jag kommer att mejla dig en text efteråt med det jag upplevt, men kom ihåg att lita på din upplevelse. Du vet vad som är sant för dig. Ge dig själv vatten, näring och kärlek efteråt och kliv medvetet in i den fria själ du är.


HEAL to be you