TRANSFORMATIONSHEALING

på distans och i grupp

Detta är för dig som vill förändra på djupet, som vill släppa det som hindrar dig ifrån att leva i ljuset. Vi behöver möta det som hindrar oss, om vi vill att det ska försvinna. Vi behöver plocka upp det till ytan och titta på det, acceptera det och omfamna det, för att sedan kunna släppa taget om det, i kärlek och förlåtelse.

Transformationshealing förändrar dig på cellnivå och frigör blockeringar som bromsar ditt medvetande. Detta hjälper dig att leva som den du i sanning är. Jag transformerar gruppen och jag transformerar dig personligen i gruppen. Gruppens energi är avgörande och det finns alltid en mening med att just ni är med precis nu.

Denna healingen brukar vara mellan 60 och 90 minuter beroende på antal personer som deltar. Jag tar alltid god tid på mig till att arbeta med er även enskilt. Du kommer att få en text av mig efteråt på din mejl där jag beskriver vad jag upplevt och vad som transformerades.

Oändliga möjligheter

Vi är nu inne i den nya tiden med en mycket stark transformerande kraft. Vi står inför utmaningar utan dess like, 
som också innebär underbara möjligheter 
för att nå fullkomlighet.


Hur jag gör under healingen:
Lägg dig ner och slappna av några minuter innan vi börjar. Sätt gärna på lugn musik. Var öppen och ta emot det som kommer. Acceptera känslorna, stanna i dem. Andas in kärlek och förlåt det som varit. Kommer det tårar, så låt dem falla. Tillåt dig att helas. Ligg kvar så länge du känner att det behövs.

Planerat datum:

Torsdagen den 28 januari kl 21.00
Torsdagen den 18 februari kl 21.00

Transformation, healing och personlig återkoppling via mail 
277 kronor

Du betalar direkt vid bokning via swish 1236872816 eller bankgiro 250-2326. Du erhåller kvitto per mail när jag ser din
betalning.
Ja tack, jag vill vara med på transformationshealingen

"Tusen tack Åse!! Magiskt. Känns mycket lättare och annorlunda i kropp och själ. Tack för den personliga tolkningen och healingen du gjorde. Det är så jag har känt. Känns som en mycket stor lättnad att det är borta.
Kram Anette, augusti 2020

"Tack så mycket till dig och änglarna för healingstunden igår. Åååå vilken fin och häftig upplevelse. Kände mig glad och upprymd efteråt. Så skönt att bli av med det gamla och bli en ny Lena Tack för budskapet, stämmer bra, en del är redan gott på väg.
Ljus och kärlek till dig fina Åse." 
Lena maj 2020

"Tack Åse. Kändes som ett lätt tryck mellan brösten en bra stund, så intressant. Uppskattade verkligen att delta i denna stund, så fint och härligt. Tack för att du finns här för oss och supportar mig på min inre resa.
Rebecka, mars 2020

HEAL to be you