TRANSFORMATIONS HEALING

på distans och i grupp

Detta är för dig som vill förändra på djupet, som vill släppa det som hindrar dig ifrån att leva i ljuset. Vi behöver möta det som hindrar oss, om vi vill att det ska försvinna. Vi behöver plocka upp det till ytan och titta på det, acceptera det och omfamna det, för att sedan kunna släppa taget om det, i kärlek och förlåtelse.

Transformationshealingen förändrar på djupare plan och frigör blockeringar som bromsar ditt medvetande. Detta hjälper dig att leva som den du i sanning är. 

Jag transformerar gruppen och jag transformerar dig personligen i gruppen. Gruppens energi är avgörande och det finns alltid en mening med att just ni är med precis nu. 

Denna healingen brukar vara mellan 60 och 90 minuter beroende på antal personer som deltar. Jag tar alltid god tid på mig till att arbeta med er, även enskilt. 

Oändliga möjligheter

Vi är nu inne i den nya tiden med en mycket stark transformerande kraft. Vi står inför utmaningar utan dess like, som också innebär underbara möjligheter för att nå fullkomlighet.

Hur gör jag under healingen?

Lägg dig ner och slappna av några minuter innan vi börjar. Sätt gärna på lugn musik med Solfeggiofrekvenser som 417Hz, 528 Hz eller 963Hz. Var öppen och ta emot det som kommer. Acceptera känslorna, stanna i dem. Andas in kärlek och förlåt det som varit. Kommer det tårar, så låt dem falla. Tillåt dig att helas. Ligg kvar så länge du känner att det behövs.

Jag kommer att mejla dig en text efteråt med det jag gjort, men kom ihåg att lita på din upplevelse. Du vet vad som är sant för dig!

Tusen tack Åse!! Magiskt. Känns mycket lättare och annorlunda i kropp och själ. Tack för den personliga tolkningen och healingen du gjorde. Det är så jag har känt. Känns som en mycket stor lättnad att det är borta.
Kram Anette, augusti 2020

Tack så mycket till dig och änglarna för healingstunden igår. Åååå vilken fin och häftig upplevelse. Kände mig glad och upprymd efteråt. Så skönt att bli av med det gamla och bli en ny Lena Tack för budskapet, stämmer bra, en del är redan gott på väg. Ljus och kärlek till dig fina Åse.
Lena maj 2020

Idag mår jag bättre än någonsin, jag känner mig verkligen transformerad, som att något släppt. En helt underbar känsla! 

Tina jan 2021

Planerade datum:

  • Torsdagen den 12 maj kl 21.00  


277 kronor  
Transformation, healing och personlig återkoppling via mejl

Du betalar direkt vid bokning via swish 1236872816 eller bankgiro 250-2326. Du erhåller kvitto och information per mejl när jag ser din betalning. Om du inte får ett mejl så hör av dig igen, men kika först i din skräppost;)
Ja tack, jag vill vara med på transformationshealingen

HEAL to be you