HITTA HEM

ONLINEPAKET

Själens år är här. 2024. Året då vi går djupare in för att finna oss själva. 

Under ca 2 veckor arbetar vi tillsammans med högdimensionella energier och metoder för att finna kärlekskraften inom oss själva. Målet är att hitta hem och in i våra hjärtan.

Vi arbetar med självkärlek, egenvärde, läkning, rening och gränssättning. Allt för att vi ska vara i vår egen suveräna energi och vår sanna kärlek.

Vi kommer att få möta oss själva, vårt inre barn, vårt framtida jag och våra skuggor. 

Vi kommer att möta högdimensionella mästare som hjälper oss och leder oss från det vana och begränsande 3 d medvetandet till Kristus medvetandet. 

Du har hört så många gånger att du ska älska dig själv och sätta värde på den du är. Nu har du möjligheten. Detta är en kärlekshistoria som handlar om Dig.

9 - 19 september 2024

Ljusaktivering, Transformation & Healing vid sex olika tillfällen under två veckor. Måndagar, tisdagar och torsdagar klockan 20.00-21.00. Zoom 30 min + 30 min utan teknik. (Jag spelar in Zoom mötena, så om du missar något tillfälle kan du göra det i efterhand.)

Allt detta ingår:

Rening i de olika energikropparna

Chakrabalansering

Waves of Metatron-livskanal-livsflöde

Möt dig själv

Möt ditt inre barn

Möt ditt framtida jag

Möt dina skuggor

Gränssättning

Ljuskoder

Kärlekskoder

Expansion av ljuskroppen

Läka kommunikationslinjer

Självkärlek

Hämta hem själsbitar

Förlåtelse, försoning och acceptans

Balansering av ditt maskulina och feminina

Aktivera kosmiska och gudomliga strålar

Frigöra hjärtat

Sammankoppla den kosmiska hjärtat, Gaias hjärta och ditt högre hjärta

Hitta hem healing

Detta och mera... 

Detta kommer att hända på det mest perfekta sättet för dig.


Jag kommer att samarbeta med bland annat Metatron, Mikael, St Germain, Sananda, Mary Magdalene, Shekinah, Solfeggios healingkod ”the portal to your heart” 639Hz och drakarna... 

"Hitta Hem var en fantastisk vägvisare och dörren till sitt eget hjärta...att släppa det man inte behöver längre...att förlåta och tro på sin egen magi och kraft...absolut värdefulla möten och vägledda av Åse som är så så strålande ljusarbetare gjorde hela resan vacker och helande."  

Monika, mars 2024


"Jag är så glad och tacksam att jag deltog i Hitta Hem online.  Det var två helt underbara veckor med mycket värme och kärlek.  Åses healingsessioner är mycket kraftfulla och gör verkligen nytta på djupet.  Tack fina Åse för härlig och positiv energi under dessa spännande veckor."

Kram Lotta, mars 2024


"Detta var en upplevelse utöver det vanliga kan jag säga. Så mycket jag har transformerats och bara till det bättre. Jag känner mig pånyttfödd om man kan säga så, känner mig lugnare, starkare, modigare, och gladare än jag varit på väldigt länge.

Jag har känt mig väldigt trygg med dig hela vägen men det har jag alltid gjort. Du har hjälpt mig så mycket så om du bara visste. Och det bara genom att finnas där för mig när jag som mest behövde det. Kan varmt rekommendera kursen Hitta hem för det gör man verkligen, jag har äntligen hittat hem.

Tack för att du finns och för allt du gör för oss."

Camilla, mars 2024

Var: På Zoom och i den gudomliga sfären
Datum: 9 - 19 september 2024
Investering: 1 555 kronor 

Du bokar din plats genom att fylla i formuläret nedan och betala in beloppet. Swish 123 6872816 eller bankgiro 250-2326. Jag behöver ha din insättning senast fredagen den 6 september. Du erhåller kvitto när jag ser diin betalning. Du kan även be om en faktura vid behov. Om du inte får svar av mig så hör av dig efter att du kikat i din skräppost, tack. 
Vid oväntade förhinder återbetalas ej beloppet, men du erbjuds istället att välja någon annan av min tjänster för motsvarande värde.

Sista anmälningsdagen och betalning: fredagen den 6 september.

YOUR HEART IS THE GATEWAY

Jag vill boka paketet Hitta Hem

Heal to be you