GEMENSKAPEN

Kära ljusarbetare, healer, stjärnfrö, frekvenshållare, jordängel, alkemist, vägvisare, naturdeva, fredsmäklare… du som känner att du är här på jorden av en anledning, du som vill hjälpa genom att sprida ljus och kärlek till allt och alla som lever här på denna planet, du som vill skapa balans och du som längtar efter att finna dina själssystrar och bröder. Du som är känslig och tar in andras energier, du som under största delen av ditt liv känt dig annorlunda och har svårt att passa in och du som känner dig ensam. Du är inte ensam. Nu är tiden då vi strålar samman. Varmt välkommen till denna Gemenskap.

Jag är hon som samlar oss, hon som håller balansen i denna grupp, hon som får oss att samarbeta i detta stora dimensions skifte.

Vi ska tillsammans höja frekvensen på denna vackra planet och hjälpa mänskligheten till sitt ursprungsmedvetande.

Jag har blivit kallad till detta uppdrag för att serva i ljusets tjänst. Är du en av dem som ska vara med mig?

TOGETHER WE RISE

En av mina favoritmeningar är Together We Rise. Människor helar människor.

Gemenskap är väldigt värdefullt, speciellt i denna tid när vi är i ett stort uppvaknande och Moder Jord stiger. Hon höjer sin frekvens och vi med henne. Tillsammans helas vi.

DU BEHÖVS

Denna gemenskap är för dig som vill vara delaktig i mitt arbete här på jorden, att hjälpa mänskligheten att återskapa kontakten med det gudomliga.

Du behövs. Du är ett bestämt syfte. Vi är alla pusselbitar som bidrar till världen. Alla lika viktiga.

Att vara med i Gemenskapen är kostnadsfri.

När jag blir vägledd av änglar eller andra högfrekventa ljus energier skickar jag ett mejl till er med kanaliserad text som bär på helande frekvenser. Jag delar även det jag upplever att vi processar och går igenom i nuet och det du behöver höra för att lättare kunna hålla din egen energi. (vår kontakt är via mejl, vi är ingen grupp på sociala medier med chattfunktioner)

Du får möjlighet att vara med på unika healingevent, jag har ibland speciella erbjudanden till er och vi har varje månad en gratis frekvenshöjning där vi tillsammans lyfter kollektivet och Moder Jord. 

Varmt välkommen.

"Vilken text! Dina texter är så högt vibrerande, så själsligen tilltalande att det går inte att beskriva med ord. Som ett enda stort ljusbad.
Jag kommer hem med dina texter och jag tycker så mycket om det. Stunder av att känna sig hemma. I hjärtat. 

Jag vet nästan inte vem någon är i gemenskapen men jag känner verkligen alla i själen och i hjärtat. Varje dag. Jag är tacksam för det och det är så fint! Kram till dig Åse och tack för att samlar oss! I ljusets tjänst."
Tina

"Tusen, tusen tack för igår och Universal heart healingen.
Du och ditt team gör ett enormt arbete och gör stor skillnad för mig och för mänskligheten. Det jobbades rejält med hjärtat. En kraft som arbetade runt, upp och ner och hit och dit. Har aldrig tidigare känt en sådan aktivitet i hjärtat.
Kärlek, kärlek och bara kärlek. Jag känner en enorm tacksamhet och ett stort lugn. Allting kommer att ordna sig. Tacksam" 
Mona

"Sitter här och fånler... Sån glädje i hjärtat att få vara med i gemenskapen. Känner verkligen hur kärleken sprids från dej och till oss alla. Du är verkligen unik i ditt sätt att vara. Du och din kärlek är på riktigt."
Carina

Jag önskar vara med i Gemenskapen

HEAL to be you