GEMENSKAPEN

En av mina favoritmeningar är Together We Rise. 

Människor helar människor. Gemenskap är väldigt värdefullt, speciellt i dessa tider när vi är i ett stort uppvaknande och Moder Jord stiger. Hon höjer sin frekvens och vi med henne. Tillsammans helas vi.

Denna gemenskap är för dig som vill vara delaktig i mitt arbete här på jorden, att hjälpa mänskligheten att återskapa kontakten med det gudomliga.

Du behövs. Du är ett bestämt syfte. Vi är alla pusselbitar som bidrar till världen. Alla lika viktiga.

Att vara med i Gemenskapen är kostnadsfri. När jag blir vägledd skickar jag ett mejl till er i denna gemenskap där jag delar budskap från ärkeänglar och andra högfrekventa energier, det jag upplever nu som den ljusarbetare/transformatör jag är och det vi processar och går igenom i nuet. Du får möjlighet att vara med på speciella healingevent och vi har varje månad en gratis frekvenshöjning där vi tillsammans lyfter kollektivet och Moder Jord.
Du får tillgång till en speciell sida på min hemsida med erbjudanden och vad som skett under våra gemensamma healingarbeten. 

Varmt välkommen.

Jag älskar verkligen Gemenskapen.
Jag känner verkligen kraften och kärleken därifrån. En oas att vila i och hämta styrka. Vi är många där ute och du samlar oss alla. Det är så vackert att det finns inte. Dina ord och kanaliseringar healar oss och ger oss kraft att fortsätta. Hoppas verkligen du känner våran kärlek till dig!
Tina
Jag önskar vara med i Gemenskapen

HEAL to be you