GEMENSKAPEN

En av mina favoritmeningar är Together We Rise. 

Människor helar människor. Gemenskap är väldigt värdefullt, speciellt i dessa tider när vi är i ett stort uppvaknande och Moder Jord stiger. Hon höjer sin frekvens och vi med henne. Tillsammans helas vi.

Denna gemenskap är för dig som vill vara delaktig i mitt arbete här på jorden, att hjälpa mänskligheten att återskapa kontakten med det gudomliga.

Du behövs. Du är ett bestämt syfte. Vi är alla pusselbitar som bidrar till världen. Alla lika viktiga.

Att vara med i Gemenskapen är kostnadsfri. 

När jag blir vägledd skickar jag ett mejl till er i denna gemenskap där jag delar budskap från ärkeänglar och andra högfrekventa energier, det jag upplever nu som den ljusarbetare och transformatör jag är, det vi processar och går igenom i nuet. (vår kontakt är via mejl, vi är ingen grupp på sociala medier med chattfunktioner)

Du får möjlighet att vara med på unika healingevent och vi har varje månad en gratis frekvenshöjning där vi tillsammans lyfter kollektivet och Moder Jord.
Du får tillgång till en speciell sida på min hemsida med healing och erbjudanden.

Varmt välkommen.

Jag älskar verkligen Gemenskapen.
Jag känner verkligen kraften och kärleken därifrån. En oas att vila i och hämta styrka. Vi är många där ute och du samlar oss alla. Det är så vackert att det finns inte. Dina ord och kanaliseringar healar oss och ger oss kraft att fortsätta. Hoppas verkligen du känner våran kärlek till dig!
Tina

Tusen, tusen tack för igår och Universal heart healingen.
Du och ditt team gör ett enormt arbete och gör stor skillnad för mig och för mänskligheten. Det jobbades rejält med hjärtat. En kraft som arbetade runt, upp och ner och hit och dit. Har aldrig tidigare känt en sådan aktivitet i hjärtat.
Kärlek, kärlek och bara kärlek. Jag känner en enorm tacksamhet och ett stort lugn. Allting kommer att ordna sig. Tacksam 
Mona

Sitter här och fånler... Sån glädje i hjärtat att få vara med i gemenskapen. Känner verkligen hur kärleken sprids från dej och till oss alla. Du är verkligen unik i ditt sätt att vara. Du och din kärlek är på riktigt.
Carina

Jag önskar vara med i Gemenskapen

HEAL to be you