ARKIVET

Här hittar du healingar 

som gjort stort intryck 

som förändrat på djupet

som läkt 

som höjt frekvenser 

som förvandlat liv 

som skapat kvantkliv framåt på den spirituella vägen

Avdelning Ett

med healingar som är inspelade på video. 
De är enkla för dig att följa med i, då du vägleds genom det som sker. Dessa healingar köper du.

Avdelning Två

med healingar du själv hämtar hem ifrån den gudomliga sfären. Du läser vad som ingår och tar emot i egen takt.
Dessa healingar är gratis.

Varför har jag fått uppdraget att hålla i dessa healingar?

Jag har under många liv, både här på jorden och på andra planeter, i andra galaxer och dimensioner, arbetat med healing. Jag har servat sanningen och har därför tillgång till galaktisk och universell kunskap. Min själ håller en hög energi och jag transformerar och omvandlar lägre frekvenser till högre. Jag är bra på att skapa heligt utrymme för andra att mötas i och kan hålla energin i gruppen och balansera den.

Jag är så tacksam för mina uppdrag.

Hur skapas dessa healingar?

Jag får gudomlig vägledning och får ett så kallat healinguppdrag. (När dessa uppdrag startade för mig kände jag mig som Tom Cruise i Mission Impossible;)

Det berättas för mig vad som ska ingå och den informationen går jag sedan ut med till alla i Gemenskapen, ibland även till fler. Vid det utvalda tillfället samlas jag och de själar som valt att vara med och tillsammans med högdimensionella ljusguider skapar vi magi. Det blir perfektion. Alla som är med tillför något unikt, utan undantag.

Ibland utförs dessa healingar via Zoom och ibland i den gudomliga sfären utan någon teknik. 

Dessa healingar lagras sedan i mitt sfäriska healing bibliotek d.v.s Arkivet och kan hämtas hem av dig.

Vill du vara med på liven så rekommenderar jag dig att vara med i Gemenskapen.

Hur vet jag vilken healing jag ska välja?

Du kommer att känna vilken healing som är för dig när du läser texten, hur det resonerar med dig och hur det känns i kroppen. Använd din intuition och lita på den.
Bakrund. Varför det blev ett arkiv.

En natt i augusti 2022, under lejonportalen, så fick jag ett budskap av ärkeänglarna. Mina healingar ska finnas i ett Arkiv där människor kan hämta healingarna i efterhand från den gudomliga sfären.

De som är med i Gemenskapen är med i själva skapandet av healingen, de är där i nuet, VIP, på livekonserten, filmpremiären… Andra ska sedan i efterhand också kunna ta del av healingen, som när man hyr en film.

Jag tyckte att det lät lite märkligt och trots att jag fick en så klar och tydlig vision då, så kände jag att detta behövde gro.

Under hösten genomgick jag en ganska tuff transformation, rensade massor, läkte karma och tog emot starka uppgraderingar.

I början av 2023 fick jag återigen vägledning om mitt healing bibliotek och kände mig redo. Jag visste att världen behövde detta. Så en solig dag i mars när iskristallerna blänkte i gräset öppnade jag upp mitt Healing Arkiv.

HEAL to be you