ARKIVET - avdelning två

Här finns utvalda healingar för dig att ta emot helt gratis.

Det som är det fina med denna avdelning är att du närsomhelst på dygnet kan hämta hem den healing du behöver genom att läsa texten och ta kontakt med min själ.

Min vision är att du ska kunna ta emot healing när du bäst behöver den, även nattetid eller när jag är inte är anträffbar. Jag vet hur det är att ha ångest när alla andra sover…

Dessa healingar är Alltid tillgängliga.


Just nu finns det följande healingar:

⭐️ Rise. Goddess Rise. 

⭐️ Det inre barnet

⭐️ Lemurien healing

⭐️ Aktivering av tredje ögat

⭐️Parvati - the universal mother, the divine goddess

⭐️ Future Lives

⭐️ Universal heart

⭐️ Money healing

⭐️ De fyra solarna

⭐️ Galaktisk healing 

⭐️ Familjeläkning

Hur vet jag vilken healing jag ska välja?

Du kommer att känna vilken healing som är för dig när du läser texten, hur det resonerar med dig och hur det känns i kroppen. Använd din intuition och lita på den.

Hur går det till?

När du har valt den healing som är rätt för dig just nu, så går du in i stillhet och tar några djupa andetag. Du landar i din kropp och grundar dig. Du kan med fördel lyssna på min vägledda meditation.

Sedan tar du kontakt med ditt hjärta och läser igenom texten på den healing du valt. Ta kontakt med mig själsligt, öppna upp för healing och ta tacksamt emot upplevelsen.

En meditation att lyssna på före healingen

Denna meditation är ett sätt att komma in i stillheten före din healingupplevelse. Här bjuder vi in det gudomliga ljuset, vi grundar oss och kommer in i kroppen, vi tar kontakt med vårt hjärta, med jorden och med solen, vi omges av ärkeänglar och elementen, vi känner vårt ljus och vår egen energi.

ARKIVET - avdelning två

Ett gratis bibliotek med healingar

Rise Goddess Rise

Skapad 10/7 2023

Gudinnan reser sig igen. Varmt välkommen till en Gudinneaktivering!

Öppna dörren till den nya eran, spräng gränser, bränn upp det lägre och bryt ner den förlegade strukturen som inte längre är vår framtid. Vi reser oss upp med gudinnan till en högre livsväg, en ljusare tidslinje, till vår egen sanna livslinje.

Detta är för oss som har valt uppstigningen, expansionen, 5 D, enheten med alltet. Det gäller oss som är i kontakt med vår spirituella och feminina energi. Det spelar ingen roll om du är kvinna eller man, det handlar om energin, om kraften, om modet och den inre styrkan. Om tron på magi och vetskapen om ljuset.

Healingen kommer att hjälpa dig att förkroppsliga Gudinnans energi så att du kan ta tillbaka din gudomliga feminina kraft, hon du gömt undan för många liv sedan eftersom den kraften var så stark att du hade förlorat dig själv om du behöll den. Så du gömde den. Men nu är tiden inne att hämta tillbaka den. Nu behövs hon. Nu kan du hantera henne. Nu kommer hon att vara delaktig i förändringen av världen.

Sirius och Gaia håller i denna gudinneaktivering. Vi kommer även ha hjälp av Isis, Sekmeth, Parvati och lejonet.

Vi kommer att färdas i en stor helig stjärna som grupp ut i kosmos för att hämta hem det vi behöver. Vi kommer åka till olika platser, olika dimensioner, Lemurien m.m för att kunna aktiveras på högsta bästa sätt.

Efter vårt äventyr kommer vi att grunda allt detta och drar in all denna energi, kunskap, visdom, helighet och kraft vi samlat ihop till jorden, för att det är här som gudinnan ska resa sig. Det är inom dig och i din jordiska kropp hon ska förkroppsligas, vakna, bli.


Min upplevelse:

Detta var så vackert och mycket mer avskalat än jag trodde. Så kraftfullt, men äkta utan specialeffekter. Du är gudinnan precis som den du är nu. 

Vi färdades i ett fordon som påminde om Metatrons kub till kosmos och möjligheternas tomrum. Här fanns massor av stjärnor. Vi skalade av all den börda vi burit på under så lång tid, du och dina förfäder. Här i detta utrymme läkte vi varandra och mina tårar rann.

Sen flög vi vidare till änglarnas rike där vi dansade frihetens dans tillsammans med änglarna.

I Lemurien höll jag utrymmet för er att utforska det ni behövde. Några fann värdefulla kristaller. Andra fann minnen.

Sirius aktiveringen var mycket magisk med bland annat det kosmiska hjärtat.

Under förankring i Moder Jord fick jag se en inre bild av att vi lägger oss i fosterställning och förmultnar i ner jorden för att sedan resa oss på nytt. Vi reser oss sedan med ny kraft, med alla de talanger och gåvor vi har. Men vi ser likadana ut. Precis som vi gör nu. Däremot så ser vi oss själva i ett nytt ljus.

Avslutade ord från guiderna:

Du behöver inte fixa dig. Inte ändra något. Bara kapitulera in i din egen trygga famn. För du är gudinnan. Gudinnan är du.

Tack.

Din upplevelse behöver inte alls vara samma som min. Lita på din upplevelse.
Det inre barnet

Skapad: 29/3 2023

Att känna sig oälskad, sårbar, vara rädd för konflikter eller ha en inneboende ilska påverkar vårt liv. När vi försonas med vårt inre barn försonas vi med oss själva. När vi älskar och känner oss trygga finns det inga problem, inga rädslor, ingen oro.

Denna healing leds av ärkeänglarna. Deras milda, vackra, kärleksfulla och mycket höga energi passar bra för denna healing. Änglarna pratar om DNA och healing på cellnivå. Änglarna kommer också att hjälpa oss att ta ner skydden som vi satt upp som inte gynnar oss längre och ta ner fasaderna så att vi vågar visa vårt sanna jag. Det som vi trängt undan ska nu få komma fram så att vi kan blomma ut som den vackra skapelse vi är. Det är meningen att du ska visa världen vem du är. Du ska vara dig själv.

Förfäderna kommer också att bjudas in under denna healing. Även Gaias energi är väldigt starkt och jag ser rötter ner i jorden. Jag hör: ”upptäcka din inre jord”. Vi kommer att få mycket kärlek och hjälp med att läka vårt inre barn. Skam och skuld kommer släppa och känslor av att vara oönskad, oälskad, missförstådd… Förlåtelse står också på schemat.

Det blir en resa bakåt i tiden, i kärlek.


Min upplevelse:

Jag blir vägledd att bjuda in Källans ljus och att stänga alla vägar för oss som inte är för vårt högsta bästa. Sen är vi redo att börja. Jag blir rörd direkt, tårarna kommer.

Jag känner ärkeänglarnas närvaro runt omkring oss. Vi sätts alla i en diamant och vi får vars en lotusblomma i bröstet.Vi vaggas i kärlek. Healingen är mjuk och varsam, omhändertagande.

Efter en stund går vi in i djup grundning, rötter ner till Gaias hjärtcentrum. Det kommer tigrar. Vi blir tilldelade vars en som vi rider på ner till underjorden. Tigern ger oss mod, modet att möta det som gömts och glömts, det som vi förträngt. Vi möter våra förfäder här nere.

Jag hör spädbarn skrika. Jag förnimmer ögonblicket då vi kom ut ur mammas mage och lämnar den trygga värld vi känner till. Jag ser bilder när vi ramlar och slår oss och de vuxna ser glada ut trots att vi gråter. De berättar att vi inte ska visa hur vi känner.

Bilder av att inte bli förstådd, av att vuxna lärde oss saker vi visste var fel, skolan regler, när vi blev avvisade, när inte vänner ville leka med oss, när inte killar var kära i oss, känslan av att vara misslyckad, oönskad, oälskad. Det kommer upp många bilder på kort tid. Jag blir bedd att ta fram en stor magnet och lyfta ur dessa känslor som dykt upp så de kan läka.

Sen blir det tomt i mitt huvud. Jag får berättat att ni nu blir visade minnen ni gömt och glömt. Jag gråter och det rycker i kroppen, jag nyser och släpper.

Jag doftar en gammal farbror. Förfäderna är här. De visar tacksamhet. Jag ser bilder från 1800 tal, 1700 tal, 1600-tal… Släktträd. Det känns lite dystert, men väldigt läkande. Hemligheter uppdagas.

Någon kommer och drar ut taggar från våra kroppar och säger: ”Lyssna inte på det där. Det är inte sant. Låt inte det påverka dig längre.”

Jag ser oss alla stå på en äng. Vi har gamla rockar på oss, vi är grå i ansiktet, hukar oss neråt, vi är dystra och molokna. Sen tar vi av oss rockarna som representerar våra gamla skydd. Några hjälper andra av med sina rockar. Vissa har många lager, många rockar att ta av.  Efter ett tag är vi utan tunga rockar, vi har vi färg på kinderna, ler och känner oss fria. Vi dansar och skrattar. Vi vågar vara de vi är. Unika. Vi blommar ut i vårsolen.

I nästa sekvens vaggar vårt inre barn. Vi berättar att vi älskar henne/honom. Vi älskar oavsett vad. Och där i den trygga famn erkänner vi saker vi gjort fel, när vi sårat andra. Vi förlåter. Vi förlåter oss själva och vi förlåter andra.

Tack.

Din upplevelse behöver inte alls vara samma som min. Lita på din upplevelse.
Lemurien healing

Skapad: 16/2 2023

Har du levt på Lemurien? Vi lovade varandra då att vi skulle väcka varandra nu för att minnas.

Under denna healing förflyttar vi oss till Lemurien, Mu, en plats där många av oss levde för att höja kollektivet till en högre dimension. På Lemurien arbetade vi bland annat med kristaller för att skapa en hög medvetandevåg. Vi jobbade fram hur vi skulle kunna få kristallerna att aktiveras till högre nivå, hur vi kunde maximera kraften för att påverka det kollektiva och hur kristallerna kunde hjälpa oss att få tillgång till våra superkrafter.

Healingen hjälper dig att minnas vem du var då, hur du levde, vilka gåvor och specialkrafter du bar och fortfarande bär inom dig.

Healingen visar dig även vad du behöver förlåta från den tiden. Kanske bär du skuldkänslor eller besvikelse över att inte lyckas med uppdraget. Det är dags att släppa och förlåta. Det är tid att minnas och gå vidare eftersom vi nu i detta liv står inför ett liknande uppdrag och denna gången kommer vi att lyckas med att höja kollektivet.

Du får även ta emot tredje ögat aktivering och aktivering av valar och delfiner. Jag tillsammans med mitt team från Sirius kommer att arbeta med en diamant stjärna, en star tetrahedron.


Min upplevelse:

Direkt när vi började så kände jag av obalanserade energier som behövdes rensas bort. Efter reningen lugnade det sig och vi kunde starta. Vi tog varandras händer och förflyttades till Lemurien. Jag började gråta, jag bara lät tårarna rinna och läka det som behövde läkas. Jag kände mycket i kroppen bland annat att jag vibrerade från sida till sida, små snabba vibrationer. Jag låg i vatten och kände valarnas frekvenser. Deras aktiveringar kändes i hela kroppen och delfiner simmade nära nära. Vi fick kontakt med en speciell delfin och det var en magisk upplevelse. 

En stund senare kom diamantstjärnan ner i tredje ögat och snurrade fort fort och aktiverade med fokus där. Fortfarande med valar och delfiner runt oss och deras enorma kärlek. Kroppen skakade och ryckte till ett par gånger. Det kändes ganska intensivt. Vi aktiverades djupt. 

Jag såg mycket grönt. Det var berglandskap, hav och en vacker vik med djurliv. Jag fick minnen tillbaka och kände känslor i kroppen. Förlåtelse energin var där.

Detta är min upplevelse. Din kan vara helt annorlunda. Båda är sanna.
Aktivering av tredje ögat

Skapad: 7/2 2023

Tredje ögat är din port till upplysning. Det är här din intuition bor, den vägvisare som leder dig framåt i livet. När du har tredje ögat i balans så får du lättare kontakt med din inre kunskap och lättare att uppleva frid och tillit. Du kommer närmre dina talanger, din visdom och dina superkrafter. Du möjliggör även kommunikationen med andra världar och dimensioner.

Vad kommer vi att få uppleva på denna Aktivering av tredje ögat?

Först blir det rening. De plockar bort de lägre energierna som inte ska vara där inför aktiveringen. Bilden jag får är att de ställer oss i ett heligt vattenfall för att rena och stärka upp vår egen energi.

Jag ser för mitt inre en diamantstjärna, en star tetrahedron som snurrar runt vid pannan. Diamantskimrande ljusstrålar skapar magiska mönster och det går strålar ut från mitt tredje öga till er alla. Vi skapar ett heligt nätverk.

Under healingen kommer mina Sirian systrar att hjälpa till. De talar om högteknologi och detta känns nytt och otroligt spännande. Telepati och övernaturliga krafter. Saker ni ej tror är möjligt kommer att öppnas upp.

Jag får bilder av hav, jag ser valar och delfiner, jag ser helig geometri och ljusspråk. Jag hör dimensionell musik.

Välkommen till en magisk upplevelse.


Min upplevelse:

Jag tar kontakt med ärkeänglarna först, sen bjuder jag in de healers från Sirius som ska  assisterar oss. Lord Melchizedek och St Germain kommer också. St Germain börjar med en rening med violetta flamman. Det virvlar och far, renar med enorm kraft. Denna flamma tar de stora sakerna. Sedan ställer de oss i ett otroligt vackert vattenfall mitt i en djungel för att ta resterna. Vattnet är mycket speciellt. Det är som minismå magneter som drar ut all negativ energi ur våra energikroppar. De förstör allt som ska bort innan denna aktivering. 

Vi står nu i vår egen energi - redo. De visar mig en dörr, porten till upplysning. Och vi öppnar porten, vårt tredje öga. Ett vitt ljus möter oss, diamantljus. Direkt börjar diamantstjärnan vid pannan snurra runt runt. Det kastas ut ljusstrålar från mitt tredje öga till ert tredje öga för att länkas samman som ett nätverk. Mästarna från Sirius står och arbetar på avstånd. Istället får vi närbesök av olika kraftdjur. Jag ser bl.a. delfiner, valar, en vit tiger, drakar, en örn, en elefant och enhörningar. Sen ansluter Sirianerna och de börjar jobba högteknologiskt. Det pirrar i min kropp, men bilderna jag visas är att de fixar mycket i hjärnan. En bild kommer upp där man pustar en fönsterruta så att man kan se tydligare ut/in, en annan där pineal gland skrubbas ren med en tvättsvamp. Jag blir även visad framtiden, bilder hur vi stoppar tid, förflyttar föremål och oss själva. Det är som en superhjältefilm. När jag tänker orden "övernaturliga krafter" så känns det som att kroppen exploderar, en stark rysning genom hela kroppen. De säger att vi redan nu arbetar med telepati, men vi fattar inte att det är det vi gör.

Detta och mycket mer händer, jag var ganska långt borta stundvis. Djup avslappning och mycket vibration i kroppen. 

Innan jag avslutar och ska ta tillbaka ljusstrålarna igen så ser jag bilden av jorden och hur fler platser har lyst upp tack vare vårt arbete under denna healing. Tänk så fint det är, att när vi jobbar med oss själva, hjälper vi världen.

Detta var min upplevelse. Din kan vara helt annorlunda. Lita på den.
Parvati - the Universal Mother, the Divine Goddess

Skapad: 12/10 2022

Lycka, visdom och healing för vår och andra själars högsta bästa.

Parvati, Lakshmi och Saraswati, tre gudinnor av feminin natur kommer att hålla i denna healing. Vi bjuder även in Moder Jord och Solen.

Parvati är den universella modern, mild och mjuk i sin natur, men som med alla mödrar så visas hennes hårda sida om det handlar om att skydda sina barn, oss. Hon är vacker och välvillig och framkallar kvaliteten på kärlek, spirituell kontakt, kreativitet och hängivenhet till ditt högre syfte. Parvati är den gudomliga arketypen av vital kompetens och kreativ kärlek.

Laskshmi är gudinnan av överflöd och välstånd, kärlek och spirituell upplysning.

Saraswati är gudinnan av visdom, musik och kreativitet.

Denna trio, även kallad Tridevi, är den heliga treenigheten av feminin natur, trippel gudinnorna av hinduismen.

Under denna healing får du möta dessa gudinnor och tillåta dem att läka och hela det som behövs. De är bra på att hela sårade hjärtan, de är bra på att läka relationer och de lär oss hur vi ska förhålla oss till oss själva istället för att göra saker för att tillfredsställa andra. De kan även hjälpa dig med att göra din röst hörd och hur du ska uttrycka dig, materiellt överflöd och ditt högre syfte. Du väljer, du sätter intensionen på det du vill ha hjälp med, eller bara öppnar upp för det som dessa feminina krafter kan ge dig.

Vi behöver nu stå i vår sanning, vara den vi är utan att göra saker för att tillfredsställa alla andra. Vi ska sluta göra saker vi inte vill, bara för att passa in. Vi ska välja vår egen verklighetsnärvaro och vara i vår egen puls, i vårt naturliga hjärtslag.


Min upplevelse:

Det började med att ärkeänglarna som står mig väldigt nära kom. Framför oss Rafael. Till höger Mikael. Bakom oss Gabriel. Till vänster Uriel. Ovanför oss Metatron. Under oss Sandalfon.

Jag bad att vara i kontakt med Solen. Jag bad att vara grundade i Moder Jord. Jag åkallade Parvati, Laksmi och Saraswati. Jag såg hur de tre gudinnorna kom ovanför oss, de stod som i en triangel. De skickade vars en stråle till oss och strålarna möttes i hypotalamus. Därifrån strålade det ut i hela våra energikroppar och vidare. Jag har aldrig sett något liknande. Det var så vackert och unikt.

Vi började med att läka våra hjärtan. Här njöt vi alla av att bara vara i helighet och tog emot deras kraftfulla och moderliga kärleks healing. Treenighetens kraft.

Senare skiftade energin. Jag kommenderade att läka relationer. Vi började med relation med nära familj, sedan till andra människor. Sedan läkte vi relationsband med solsystemet, med kosmos och med våra hemplaneter. Jag blev också vägledd att göra en befallning om att våga stå i vår sanning. Den gjordes på engelska, jag minns inte vad jag sa, men det var en ganska lång ramsa, mycket som behövdes komma med, och allt för vårt högsta bästa.

Sedan var det nära möten med de tre. Parvati närvaro var väldigt speciell för mig. Universums mamma, det var så magiskt. Jag såg in i hennes ögon och det tog andan ur mig. Paravati och jag talade om synen, om att se med kärlek. Sedan fick Laksmi det att flöda framgång, lycka, kärlek, pengar och glädje över oss. Det var som en glitterdusch. Av Saraswati fick jag vackra toner och budskapet om att allt behövs för att skapa en vacker melodi och allt annat i livet. Kärlek. Kärlek. Kärlek.

Detta och mycket mer. Detta jag berättar är ju min upplevelse och det är inte den du ska minnas, utan din egen. Det du känt, sett, hört, upplevt... är det som är till dig. Oavsett om du somnade och inte minns ett dugg, så var detta exakt vad du behövde just nu. Var säker på det. Lita på dig själv. Lita på gudinnorna. Du får den healing du behöver i nuet. För ditt högsta bästa.
Future Lives healing

Skapad: 20/9 2022

Känner du att du sitter fast, att du inte är i flödet, att du inte kommer vidare? Det kände jag också och frågade mina guider om det var för mitt högsta bästa, men denna gången var det inte så. Det fanns något att läka. Och tro det eller ej men det handlade om relationen med mitt framtida liv. Den vara endast på 50% av 100. När jag hade läkt detta så märkte jag skillnad. 

Då fick jag i uppdrag att även hjälpa er att läka detta. Så om ”Relationship with Future Lives” resonerar med dig kan detta vara healingen du behöver.

Vi kommer att läka relationen mellan dig och ditt framtida liv så att du ska kunna gå in i det nya livet utan distraktioner.

Vi laddar ner en ritning, en blueprint, gällande självvärde.

Vi höjer ditt mod.

Vi läker din gränssättning i dina energikroppar (Fysiska kroppen, Eteriska kroppen, Astrala/Känslokroppen, Mentalkroppen, Spirituella kroppen, Dimensionella kroppen och din Relationskropp)

Vi läker din kontakt med Moder Gaia.


Min upplevelse:

Jag börjar rycka i kroppen, det vibrerar och jag gäspar som en tok, jag får tårar i ögonen. Jag mantrar "Släpp släpp släpp släpp " och rensar bort gammalt. Det rycker flera gånger i kroppen.

Sen ser jag staplar med olika procent. Den första stapeln heter Relation med framtida liv. På många är den mycket låg, nästan obefintlig. Jag höjer upp procenten med magin från mina händer, upplevelsen är otrolig. Jag får upp alla till 100 procent. Jackpot!

Sedan får alla deltagare en "selfworth blueprint " nerladdad.

Nästa stapel heter Mod och Våga och även denna höjs upp.

För att detta ska integreras så får vi alla healing av Ärkeänglarna som ger en känsla av trygghet och tillit. Ljuset är här. Den eviga kärleken. Det är så vackert, så magiskt.

Sedan får vi komma in i mitten av en ring där vi är omgivna av Gudar, Gudinnor, Magiker, Trollkarlar, Galaktiker och Mästare. Där får vi våra krafter/supergåvor. Vi får minnas dom. Vi får inse att vi har dom. Bilden när alla vi står tillsammans där inne, omgiven av tusentals ljusvarelser, och har insett våra individuella magiska talanger är heeelt fantastisk. Det är som en mäktig filmscen.

Sen är det dags för gränssättning i de olika energikropparna och jag ser återigen olika staplar som höjs.

Slutligen stärkte vi relationsbandet med Moder Jord som nu är 100 %.

Kom ihåg att detta är min upplevelse, din kan vara helt annorlunda. Båda är sanna.
Universal heart healing

Skapad: 21/8 2022

Välkommen på en healing resa med mig in i dimensionen av oss själva - vårt inre hjärta. Denna healing hjälper dig att upptäcka att ditt inre universella hjärta håller nyckeln till att leva mer, lyckligare och sannare och öppna upp för det sanna jaget. Det universella hjärtat sträcker sin energi utåt genom varje dimension och det hjärtslaget är skapelsens vibrationskälla.

Vi kommer att aktiveras och vår manifestationsförmåga kommer stärkas. Detta kommer hjälpa oss att manifestera en mer hälsosam och mer glädjefylld värld för oss själva och varandra.

Allt i Universum vibrerar med en universell puls av livsenergi, d.v.s uttrycket av sann och ren kärlek. Vårt eget mänskliga hjärtslag speglar denna gudomliga process. Med varje rytmiskt slag pulserar våra hjärtan kärleken i vår kärna in i världen omkring oss. Den pulsen förbinder mänskliga hjärtan runt om i världen och det är dags för mänskligheten att erkänna detta nu.

Kommunikationslinjer från och till hjärtat kommer helas, linjer mellan hjärtat och hjärna och mellan hjärtat och mage i båda riktningarna. Det går även linjer från hjärtat och ut i det yttre. Vi förstärker flödet i att ge och ta emot.

Vi kommer att arbeta med eventuella hjärtmurar. Om ditt undermedvetna valt att skydda ditt hjärta någon gång i livet, har du ha byggt upp en hjärtmur. Då var den viktig, men nu begränsar den dig. Om det är menat att denna hjärtmur ska tas bort kommer detta göras.


Min upplevelse:

I feel so blessed. This was magical. Vi är delaktiga i något stort kära vänner, och jag är sååå tacksam. Först rening, transformation och omvandling av energier. Vi släpper massor och jag gäspade som en tok som vanligt. Ett platinanät rensade oss och omgivningen runt våra fysiska kroppar. Vi återaktiverade axiatonalen och öppnade upp för det gudomliga. Orden: ”från kärlekens punkt i Guds hjärta, låter jag kärlek strömma ut från mitt hjärta…” upprepades. Jag såg en inre bild av att saker lades på plats inom oss, en balansering. Maskulin och feminin energi flätades samman, energifärger balanserades och skapade nya nyanser, det harmoniserades inom oss.

Det var jag, ärkeängel Metatron, en blåaktig plejadmästare och gudinnan av kärlek som höll i det. Jag såg ett hav av andra runt omkring och det var stor variation på ljussjälar bland oss. Jag såg ärkeängeln Mikael, mästaren Djwhal Khul, en fjärilsälva, Lord Melchizedek, Moder Maria, Kristus och många kraftdjur.

Sen startade arbetet med att ta bort hjärtmurar på de som var redo. När det arbetet var gjort kom en gigantisk rap ur mig och det var så befriande känsla. Ögon öppnades, klara lysande ögon, som att vi nu blivit mer klarsynta och såg med kärlek.

Jag bads nu att lägga mig ner och bara ta emot denna hearthealing. Det var magi på hög nivå. Jag kände enorm kärlek till var och en av er, vi var enade i våra hjärtan och den spred sig ut och upp. Jag såg galaxer långt borta och sfärer där jag inte har mänskliga minnen ifrån. Vi var långt borta och ändå hände allt i våra hjärtan. Mina tårar bara rann. Det var så vackert. Hjärtslag. Kärlekens puls strömmade ut till allt och alla.

Efter ett tag var det dags att arbeta igen och då med kommunikationslinjerna. Först ut var mellan hjärta och hjärna, sen mellan hjärta och mage. När vi kom till kommunikationslinjen från Källan/the Divine till våra hjärtan var som helt förbluffad. Här var det så blockerat och när det flödet öppnades upp tog vi emot så mycket av allt möjligt - glädje, kärlek, lycka, vishet, överflöd, värde, självförtroende…. Ja det var som en galaktisk explosion av kraft och vår manifestationsförmåga blev gränslös. Wow!

I slutet vaggades jag in av kärlekshealingen, så underbart, så änglalikt, så fridfullt. Vi tog emot en kärleksinitiering. Ljuskroppen aktiverades med hjärtat som fokus.

Avslutande ord från Plejadmästaren: ”The heart is the home.”

Kom ihåg att detta är min upplevelse, din kan vara helt annorlunda. Båda är sanna.
Money healing 

Skapad: 4/8 2022

Denna healingen kommer att handla om pengar, relationen till pengar och flödet i att ta emot och ge vidare. Vi kommer arbeta med värdet av oss själva och att det är vår gudomliga rätt att leva i överflöd. Vi ska få hjälp att släppa gamla tankar på att det är något negativt och fult och oandligt att ha pengar och istället öppna upp vår magnet så att vi kan dra till oss pengar som vi fortfarande använder oss av här på jorden.

Vi öppnar också upp för nya möjligheter, för oväntade gåvor, för tillit och för att manifestera mirakel in i våra liv.

Bristen, som är en gammal programmering många av oss bär, handlar ofta om pengar i grunden. Den ska vi skaka om ordentligt under denna healing.

Vi ska byta ut bristen och ersätta den med överflöd och rikedom.

Denna healing är som en lyckomagnet.


Min upplevelse:

Detta var mycket mer känslofyllt än jag trodde, mycket tårar. Första kvarten satt jag bara och grät och släppte och grät och gäspade och grät och släppte. Alla var där. Änglarna, mästarna, galaktiker mfl. En enorm närvaro. Jag var så full av känslor.

Det var tunga urgamla programmeringar som satt så djupt bl.a. tankar på att pengar är smutsiga. Jag förstod även att vi ljusarbetare i många år känt av alla energier i mynten och sedlarna från alla människor som burit dem. Vi höll nu mynten och sedlarna i våra händer och renade och fyllde på med ny energi. De ändrade form för ett ögonblick till naturliga magiska ädelstenar och sedan tillbaka igen. Vi renade även våra bankkonton.  

Vi öppnade upp flödet. Vi tog emot och vi gav vidare till de som verkligen behöver. Och tog emot igen, och så vidare. Ta emot, ge vidare…

Vi fann en liten gammal trädörr som fanns i vårt inre, den var inte större än en tändsticksask. Vi kunde knappt vrida om låset med våra fingrar. Men när den väl öppnades strömmade det ut och in enorma mängder av glimmrande guldenergi. En forsande ström.

Nästa bild var magneten inom oss. Den magnetiska kraften ökade och dragningskraften blev starkare. Du är en lyckomagnet, en pengamagnet. Pengar älskar dig. Du älskar dig. Du är värd pengar. Din lyckomagnet blev aktiverad med starkare dragningskraft.

Kom ihåg att detta är min upplevelse, din kan vara helt annorlunda. Båda är sanna.
De fyra solarna

Skapad: 21/7 2022

När jag var ute på Vannholmarna, en liten kobbe i Tjörns skärgård, fick jag uppdraget till denna healing. Jag hade det på känn redan under båtturen ut, men väl på klipporna i solen som gassade på rejält, blev det tydligt vad för healing jag skulle ha. Solens healing!

Jag såg orangegula formationer på klipporna som såg ut som heliga mönster, något naturen skapat. Det glimmade till och jag kände stark vägledning att vända blicken ut mot solen och då kom informationen.

Jag blev visad Centralsolen och den enorma energi den bär, sen såg jag vår sol i vårt solsystem, energin flyttades sedan in i min kropp till mitt solarplexus och vidare ner till en sol i Gaias mitt. Dessa solar var sammankopplad energi och det såg ut som gyllene elektrisk kraft. Budskapet var tydligt. Vi ska lära oss att använda oss av denna energi, att kopplas samman med den, detta rena höga enormt kraftfulla ljus. Ett mer självklart flöde ska finnas inom oss. Att kunna självgenerera vår kraft - livskraften.

Sen ropade barnen att det var dags för ett hopp i havet och jag återgick till min familj. 

Nu när jag sitter här vid datorn och skriver så får jag även till mig att jag som ledare av denna healing ska dansa själens dans och skapa ett flöde och hjälpa till att acceptera vår sanna essens. Solenergin ska fylla på med kraft och sätta igång kreativiteten inom dig, lyfta fram dina kvaliteter och sammanfläta dessa med din passion och det som får dig lycklig. Genom att acceptera och tillåta vår själ att stråla ut genom oss och befinna sig i den högsta ljusfrekvensen, då kan vi skapa den verkligheten vi vill se.

De fyra solarna - centralsolen, vår sol, solen inom oss och solen i Gaias mitt.


Min upplevelse:

Vi landade i våra kroppar, vi grundades i nuet.

Vi stod i vattenfall och lät all stress och gammalt rinna av oss. Vi renades.

Solenergin fyllde våra fysiska kroppar och hela vår energiboll, allt som vi är. Vi kände vår inre sol, vår kraft, vårt livsflöde.

Jag såg som linjer som gick från vår inre sol och ut, en som var i kontakt med centralsolen, en med vintergatans sol och en till Gaias sol. Vi tankades. Jag kände hur det i kroppen gick som vågor och fick bilden av att vi fylldes på, på samma sätt som man tankar sin bil.

Från Centralsolen kändes energin galaktisk, dimensionell, kraftfull, elektrisk till sin natur. Från vår sol var energin något mjukare, här fick jag in Kristusenergin, kärlek, förlåtande och omhändertagande. Från Gaias sol fick vi ta emot kristallenergi och jag kände av Lemurien. Vi hämtade hem själsbitar. ”En tid att minnas”, hörde jag. Jag bad även om att vi skulle visas vad vi gjorde då, när vi levde på Lemurien, och vilka talanger vi idag har nytta av, så om du fick upp något sådant eller kommer få det under dagarna så ha tillit till vad som kommer.

Jag använde mig av min transformationsgåva också, med rörelser flyttade jag runt solenergin dit den behövdes i era kroppar. Det hände mycket i mage, bäcken, intima delar och er grundtrygghet. Feminint och kvinnligt. Gudinneaktigt. Översteprästinna. Drottning.

Kristallerna kändes av stort värde.

Till er som är med på denna Solens ljusaktivering: ”Förstå innebörden av att tanka hem solens energi, gör det när helst du behöver. Känn ditt kronchakra öppnas upp och ta emot. Utgå ifrån dig själv, din inre sol. Du är ett solbarn. Vart du än går, strålar du ditt ljus. Inse detta.”

Kom ihåg att detta är min upplevelse, din kan vara helt annorlunda. Båda är sanna.
Galaktisk healing

Skapades: 9/6 2022

Återkoppling till Ljuset, Visdomen och Kraften. Återväck minnet av ditt högre varande som Pleiad, Arcturian, Sirian, Andromedan eller annan starseed.

Känner du att det är svårt att passa in här på jorden, känner du en längtan till något annat, är du extra känslig för energier, kanske tycker det är jobbigt att träffa andra människor? Dras du till stjärnor, andra planeter och dimensioner? Då kanske du är en starseed.

Starseeds har haft andra inkarnationer på andra platser än på jorden. Vi är här för att hjälpa till nu, att sprida kärlek, höja frekvensen här på jorden, vi har olika uppdrag som hjälper mänskligheten.

Vi är känsliga. När vi kom ner till jorden fick vi sänka vår höga vibration till en lägre för att anpassa oss. Det är jobbigt för oss i dessa låga energier eftersom vi har i grunden en hög energi. Vi har fått en del utmaningar under vår uppväxt, men det är för att vi klarar det, vi har en enorm kraft och vi behöver transformera och ta oss igenom det tunga vi upplevt så vi kan komma tillbaka till vår höga ursrungsenergi. Vi har till livsuppgift att hitta tillbaka till våra gåvor, jobba med vår självkärlek och hitta hem i oss själva igen.

Denna healing hjälper dig att återfinna din inre kraft, att väcka minnet till ditt högre varande som starseed och minnas dina energimässiga gåvor från ditt galaktiska hem. Det blir en återkoppling till Ljuset, till Visdomen och till Kraften.

Det ingår även en djup rensning. Jag kommer att göra en omprogrammering, en reset, där vi befriar kontrakt och överenskommelser som tidigare gjorts som inte bör finnas kvar, vi eliminerar negativa entiteter och städar i våra energikroppar. Det blir mycket och det blir häftigt. Vi kommer att få mycket hjälp.


Min upplevelse:

Under reningen och omprogrammeringen var det tydligt att energier lämnade, hos några av er, speciellt när vi annullerade kontrakt och överenskommelser som hade att göra med att hålla er till en lägre vibration, en lägre tankeform. Det var som ni tidigare satt fast i 3 D. Här släppte mycket. Nu kan ni lättare vara i de högre vibrationerna. Kliv medvetet in i det högre varandet. Jag kände även mycket i rening av era olika energifält i era kroppar.

Jag bjöd in mina trogna ärkeänglar först, sen kom både mästare, gudinnor och andra som skulle vara med. Och allra sist anslöt våra galaktisk vänner. 

Jag visades ett skepp, en farkost, som vi alla gick in i och åkte iväg med. En blandad känsla av Starwars och Avatar. Jag såg oss i ett rum med ett råd av något slag. Där var olika representanter från olika stjärnor och vi blev alla mottagna av vår familj. Jag såg även barn som välkomnade er. Jag såg många fina återföreningar med er och era galaktiska familjer. Att hitta hem. Det var otroligt berörande att se.

Vid ett tillfälle kände jag en fysisk beröring på min hand och när jag tog min hand dit, så sa en flicka till sin mamma: Titta mamma, hon kände mig.

Healingen var ljuvlig och högvibrerande. Vi hade en tydlig kommunikation med varandra. Jag ställde frågor och de svarade. De var väldigt kramiga, men det var inte kramar så som vi gör, utan mer en energimässig omfamning som jag inte kan beskriva.

Budskapet de förmedlade är att vi ska minnas vårt ljus, det är vår uppgift. Oavsett vilka ”problem” vi har, vad som hindrar oss från att nå det högre medvetande, så var deras starkaste vägledning att vi ska förstå och inse att vi är så mycket mer än vi tror. Träna er i att inse att ni är ett kraftfullt ljus, mata er med det ofta, gör det till en vana att känna er gudomliga kraft. Då kommer era problem att avta. Ni ska inte lösa problemen, ni ska stiga i frekvens.

De avslutade med en galaktisk aktivering.

Detta var min upplevelse. Din kan vara helt annorlunda. Båda är sanningen.
Familjeläkning

Skapad: Sommarsolståndet 21/6 2021

Den 10 juni fick jag denna kanalisering av de gudomliga guiderna:

"Det är tid att förstå att du är den utvalda att läka i ditt familjeled. I generationer har det funnits tankar och känslor som har följt med och som legat inkapslade inom dig, gamla mönster från dina förfäder. Lägg ingen skuld i detta, bara var medveten om det.

Framför allt vill vi framföra att Du är den som kommer bryta denna förtrollning. Du är den som är utvald att frigöra dessa mönster som inte är gynnsamma, som inte längre ska finnas i den tid ni nu valt att vandra i. Du har gjort det valet tillsammans med din familj av ljus och dina förfäder. Och det står även i detta "kontrakt" att du inte är ensam i denna frigörelse. Du är aldrig ensam. Du har ditt team med dig och ni har varandra kära ljussjälar.

Eftersom du har så mycket kärlek i ditt hjärta är du den perfekta för detta arbete, då du aldrig skulle sätta dig själv på en piedestal eftersom du vet allas värde. Du vet att ingen är bättre eller sämre, bara att vi har olika uppgifter.

Vi vill inte att detta ska skapa någon press eller börda, ni människor har en konstig förmåga att vända det till något negativt. Detta är ett ärofyllt uppdrag, du får massvis med hjälp och din enda uppgift är att vara den du är och ha full tillit. Du behöver bara vara den du är och följa med flödet...."

Några dagar efter blev jag ombedd att vara en katalysator och transformera gamla känslor och begränsningar som sitter fast i familjeled och med er medverkan dra ut dessa förlegade mönster inte längre ska skvalpa i vår energi. Vi är många som har kvar negativa energiband, medvetna eller omedvetna, som tyvärr begränsar oss från att stå i vårt fulla ljus. Jag kommer att agera alkemist. Detta skall ske på sommarsolståndet.

Ta kontakt med din familj av ljus och öppna upp för läkning.

”Jag öppnar upp för att läka min familj bakåt i tiden. Jag är villig att bryta och frigöra dessa mönstret som ej gynnar oss längre. Tack.”


Min upplevelse:

Ärkeängeln Rafael visade sig framför mig, Mikael till höger, Gabriel bakom, Uriel till vänster, Metatron ovanför och Sandalfon under mig. Känslan var enorm. Vi är så beskyddade, alltid, men när vi bekräftar deras närvaro blir det sannerligen magi. Tårarna gick inte att hålla tillbaka och håret på huden stod upp.

Jag fick en enorm kraft inombords, kroppen drogs bakåt och jag kände mig som en superhjältinna. Det kabbalistiska korset fyllde min bål. Jag kände mig så stark. Sen forsade alla känslor in i mig och jag fick ta mig ner på golvet.

Krig och häxor på bål flashade förbi, sjukdom och dödsångest, sorg och förluster, men även nutida manipulation och programmeringar. Jag lämnade över transformationen helt till ärkeänglarna och övriga hjälpare. Jag bara var katalysatorn, allt for igenom mig.

Efter ett tag var det dags att fortsätta och jag reste mig upp igen något yr men i full tillit. Sen kände jag er närvaro väldigt tydligt, alla ni som var med. Ni stod här hos mig och hjälpte mig. Jag har speciella band till er alla och jag vet vad ni är kapabla till. Era förfäder var också här så vi var väldigt många. Först fick vi lugna ner alla, få de att känna tillit, berätta att allt kommer att bli bra, att vi ska läkas nu.

Sen var det dags att dra ut det sista. Ni stod alla runt mig i en ring med era förfäder bakom er. Jag blev som en magnet och allt gammalt som inte ska finnas kvar drogs eller sögs ut och till mig och sedan upp för att tas om hand av änglarna och omvandlas till kärlek.

Efter det tuffa arbetet vi utfört la vi oss ner och vilade. Änglarna tog hand om oss. Det gjordes ytterligare en rensning och tid för återhämtning. Vi fick specialvård och de lagade vår eteriska väv. De balanserade våra charkran så att en linje av ljus visades sig i energikroppen. Vi fick högfrekvent healing.

Sen hämtade vi hem vårt sanna jag. ”Jag hämtar hem mitt sanna jag”, sa vi tre gånger tillsammmans och jag blev väldigt känslofylld. Ni log, alla vi log. Vi förstod vår storhet, vår inre kraft. ”Vi vet”, sa vi och tittade på varandra. ”Vi vet. Vi vet vem vi är.” Det var så mäktigt!

Så mycket kärlek.Tack för att ni finns och tack för att ni hjälper mig i detta arbete. Denna gemenskapen är verkligen något alldeles extra. Ljuset som kommer ifrån Norr. Storverk.
HEAL to be you