ÅSE HAMMARSTRÖM

Jag har alltid varit intresserad av änglar och andlighet men det var först när mitt liv hängde på en skör tråd och operationssalen fylldes med änglar om mitt liv tog en vändning och jag fann healingen på riktigt. Året var 2012. 

Innan dess arbetade jag som danslärare och fritidspedagog på skolor. Det var underbart att få glädjas med barnen, men tufft att arbeta i skolans styrda system. Jag läste vidare till medicinsk massageterapeut och massageyrket fick mig att inse att jag hade healing i händerna. Men jag hade inte ännu hittat hem.

Jag minns min tid efter den dramatiska händelsen som väldigit vacker. Jag återhämtade mig i min säng på fjärde våningen på Ribersborg i Malmö. Det var vår och utanför mitt fönster växte ett stort gammalt träd med vita blommor som virvlade i vinden. Det var så vackert. Där och då bestämde jag mig för att lära mig healing som änglarna försökt att förmedla så länge. Det var dags att lyssna. Jag fann Angelic Reikin.

Angelic Reiki® kurserna har för mig varit ovärderliga. Magin jag upplevde på dessa kurser går inte med ord att beskriva. Det var en helt ny värld som öppnade sig, i kärlek. Själen blomstrade, min ljuskropp aktiverades och mitt livssyfte visade sig. Detta var starten på något nytt.

New Shamballa, som var nästa steg på min andliga resa, fick ljuskrigaren inom mig att vakna ännu mer.

Under åren som gick blev det tydligare för mig vem jag är och varför jag är här på jorden. Jag började arbeta med transformation och att omvandla energier från lägre frekvenser till högre.

Jag upptäckte även min gåva att hålla ett heligt utrymme för andra att läkas i, vilket ledde till att jag samlade andra ljusarbetare i en gemenskap. Denna Gemenskap är idag en stor del av mitt arbete.

Healing för mig är kärlek. Ren och äkta kärlek. Jag har många liv bakom mig som healer och mina andliga gåvor finns lagrade i mitt hjärta. Ju mer jag höjer min vibration desto mer minns jag och desto mer kontakt får jag med mitt sanna ursprung.

Nya samarbeten växer fram och kontakten med olika guider, änglar, uppstigna mästare, gudinnor, galaktiker, naturväsen, drakar m.fl. blir mer tydlig och självklar. 

Nu står jag här, starkare än någonsin, redo att förankra kosmos högvibrerande energier här på jorden för att hjälpa Gaia och allt levande på vår planet. 

Jag är stolt över mitt uppdrag, att vara vägvisare och hjälpa andra att nå ljuset, så att vi tillsammans kan expandera vårt medvetande här på jorden och höja kollektivets frekvens för att kliva in i högre dimensioner.

Det är en ära att serva i ljusets tjänst.

DE STÖRSTA GÅVORNA

Jag är en skånska, men bor nu på Tjörn i Bohuslän tillsammans med min man och mina barn. Min roll som mamma till Lily och John är otroligt viktig för mig. De är de största gåvorna som visar mig varje dag att livet är ljus och kärlek. Jag värderar högt att spendera tid med min familj på denna vackra plats där skog och hav möts med eleganta bohuslänska klippor.

Jag har en önskan att vi alla ska leva i Kärlek, Tacksamhet och Frid. 

Jag hoppas kunna inspirera dig till att göra en förändring så att du kan leva det liv du önskar. Livet kan vara utmanande. Det har jag egna erfarenheter av. Men om vi väljer att lyssna på vår egen sanning, då uppstår magi.
 
Ljus och kärlek
Åse


Mina utbildningar inom aktuellt område:

  •  Angelic Reiki Master Teacher (Angelic Reiki®utövare och lärare)
  • Lightworker of New Shamballa (Multidimensionell Healer)
  • Drömtydning & Symboltolkning
  • Medicinsk MassageTerapeut
  • Tarot

HEAL to be you