DEN JAG ÄR.

Mitt namn är Åse och jag är Multidimensionell MasterHealer och Transformatör. 

Jag har tidigare arbetat som fritidspedagog och danslärare på skolor, där glädje med barnen har varit i fokus. Jag har utbildning som friskvårdskonsulent och medicinsk massageterapeut. När jag arbetade med massagen så förstod jag på riktigt att kropp och själ går hand i hand. Jag drogs mer och mer åt healing, andlighet, att lyssna på känslorna och att utveckla själen och därför utbildade jag mig till Angelic Reiki Master Teacher och Warrior of Light of New Shamballa.

Angelic Reiki®kurserna har för mig varit ovärderliga. Magin jag upplever på dessa kurser går inte med ord att beskriva. Det är en helt ny värld som öppnar sig, i kärlek. Själen blomstrade, min ljuskropp aktiverades och mitt livssyfte visade sig.  Angelic Reiki® har hjälpt mig att hitta hem.

New Shamballan som var nästa steg på min andliga resa fick ljuskrigaren inom mig att vakna.

Det blev tydligare för mig vem jag är och varför jag är här, att mitt själsuppdrag är att transformera och omvandla energier från mörker till ljus, att jag har gåvan att hålla ett heligt uttrymmet för andra att läkas i och att jag bär unika healingförmågor. 

Nu är jag här, starkare än någonsin och redo att till fullo ta på mig uppdraget att sprida mitt ljus, så att vi tillsammans kan expandera vårt medvetande här på jorden.

Jag älskar verkligen mitt uppdrag, att få vara en vägvisare och hjälpa andra själar som vill nå ljuset, att få dela med mig av min gåva och transformera och heala med hela min kraft som ljuskrigare. 

Jag vill, av hela mitt hjärta, sprida kärlek och ljus i världen.

De största gåvorna.

Jag kommer ifrån Skåne, men bor nu på Tjörn i Bohuslän tillsammans med min man och mina barn. Min roll som mamma till Lily och John är otroligt viktig för mig. De är de största gåvorna som visar mig varje dag att livet är ljus och kärlek. Jag värderar högt att spendera tid med min familj på denna vackra plats där skog och hav möts med eleganta bohuslänska klippor.

Jag har en önskan att vi alla ska leva i Kärlek, Tacksamhet och Frid. Jag hoppas kunna inspirera dig till att göra en förändring så att du kan leva det liv du önskar. Livet kan vara utmanande. Det har jag egna erfarenheter av. Men om vi väljer att lyssna på vår egen sanning, då uppstår magi.
 
Ljus och kärlek
Åse

 

Mina utbildningar inom aktuellt område:
 

  • Angelic Reiki Master Teacher (Angelic Reiki®utövare och lärare)
  • Lightworker of New Shamballa (Multidimensionell Healer)
  • Drömtydning & Symboltolkning
  • Medicinsk MassageTerapeut
  • Tarot

"Åse är en fantastisk ljuskrigare som är ett ljus i mitt liv. Hon sprider så mycket kärlek runt sig och hennes vägledning, healing och känsla för hur hon ska kunna hjälpa en framåt och se saker i nya vinklar och finna nya vägar är unik och helt otrolig! Jag är djupt tacksam för allt som hon gjort och gör."
Madeleine Nilsson

HEAL to be you