ANGELIC REIKI® WORKSHOP 1&2

En nybörjarkurs i Angelic Reiki®
En andlig resa och ett personligt helande och växande för dig, som också ger dig förmågan att förmedla denna vackra energi till andra.
 
Angelic Reiki® är en helandemetod där vi arbetar hand i hand med Änglar, Ärkeänglar, Uppstigna mästare och Galaktiska helare. Angelic Reiki® är en healingform med ljusa och högvibrerande energier och målet är att balansera ditt livsflöde. Det är villkorslös kärlek för Ditt högsta bästa.

Angelic Reiki® är ärkeängel Metatrons helandesystem som bygger på forntida visdom från bl.a Atlantis.

Denna workshop kommer ge dig den perfekta gåvan. Den kommer att stödja ditt egna personliga helande och din andliga resa. Den kommer öppna upp gåvor och andliga färdigheter. Den kan avslöja ditt dharma och ditt livssyfte. Du kommer kunna heala och hjälpa familj och vänner. Det kanske förändrar ditt liv totalt. Du kanske inte vet, men din själ vet varför du har vägletts hit. Det kommer att förändra ditt DNA, dina celler och molekyler och aktivera din ljuskropp. Det kommer möjliggöra för dig att smälta bättre ihop med Änglarnas kungarike av ljus.

Denna workshop innehåller:
Två Angelic Reiki reningar och initieringar
Ärkeänglarnas (30 st) initiering och välsignelse
En definition och förståelse av Angeli Reikis energis natur
Principerna hur man renar och tillägnar ett helandeutrymme
Sex helande metoder inklusive hur man helar sig själv och distanshelande
Fyra tillfällen där man byter och övar helande på varandra
Hur man renar och tonar in kristaller
Lagarna om helande enligt den gudomliga hierarkin som Djwhal Khul gett oss


Förkunskaper: Du bör vara intresserad av andlighet och känna dig redo för förändring.
 
Kursdatum: 3-5 februari 2023

Kursschema:
Dag 1: klockan 18.00-20.30
Dag 2 och 3: klockan 9.30 - 17.00
 
Investering: 3 900 kr inkl moms
Kursmaterial, Masterkristall och Diplom ingår i priset samt frukt och kaffe/te.
Din kursanmälan är bindande. Anmälningsavgiften är 500 kronor. Resterande belopp ska vara betald innan kursen startar.

Plats: Vaviksbacken 10, Rönnäng, Tjörn, Bohuslän

Några boendetips i närheten: Tjörns Havspensionat, Salt & Sill, Rösselviks gård Bed & Breakfast, Hav & Logi eller Air B&B. Välkommen att höra av dig om du undrar något.


Kurserna som finns i Angelic Reiki är följande:

Angelic Reiki® workshop 1 & 2 (nybörjare)
Angelic Reiki® workshop 3 & 4 (fördjupning)
Angelic Reiki® Professional practitioner (för dig som vill arbeta som professionell utövare)
Angelic Reiki® Master Teacher (för dig som vill lära ut systemet till andra)

Det betyder att det förutom denna nybörjarkurs även krävs fördjupningskursen 3 & 4 och Professional Practitioner för att du ska kunna arbeta med detta professionellt.

Angelic Reiki ®
"The Healing for Our Time"

Archangel Metatron

KURSDELTAGARNAS UPPLEVELSER:

"Vilken helg!! Vi spann runt i en virvel av energi, kärlek och magi...rakt ut i någon slags ljus klarhet. Starkare. Ett draperi som skulle bort, har dragits bort. En dörr som skulle öppnas, har öppnats. Ser nu så, så mycket härligt att utforska...med min återfunna inre styrka. Evigt tacksam för mina underbara kurskamrater inklusive underbara Åse....min änglafamilj.....tack för att ni gett mig tro, hopp och kärlek!!  
Kramar"
Sophie, februari 2018

"Duuuu är helt underbar! Tänk vilken helg alltså. Var helt färdig i slutet på kursen igår, men idag är jag alldeles euforisk o lätt. Enkelt, lätt, på rätt spår, lugn o trygg på ett sätt jag aldrig känt.... å den här ivern jag känner över att testa allt, i kombination med ett lugn att bara landa i det innan jag provar.
Har faktiskt aldrig känt sånt lugn jag gör nu, har aldrig o då menar jag verkligen ALDRIG, varit så lugn över att ge mig iväg en hel helg, borta från man o barn, lugn inför en helt ny grupp människor, lugn inför så många för mig ganska stora moment. Min högkänslighet/högmedvetenhet har fått space, blivit tillfredsställt på nåt vis. Ju fler som kan komma i balans med hjälp av dig desto bättre kommer vår värld att bli. Tack Åse. Du har öppnat en dörr i mig jag absolut inte trodde fanns."
Karolina februari 2020

"Från mitt hjärta som sjunger för varje dörr därinne som öppnas. Tack för dessa härliga dagar som ger så mycket energi o kärlek! Tack för att jag fick ta del av era berättelser som berikar mitt liv.
Framför allt tack till dig Åse för en kurs som gör skillnad som berikar vår värld i ljus o kärlek- Angelic Reiki
Awareness Being and LoveTack. Namaste"
Pontus, februari 2018

"Detta var nog det mäktigaste jag någonsin gjort! Efter varje initiering så kände jag att jag aldrig upplevt något liknande.  Tack för en kanonhelg. Oj vad mycket spännande det hände under denna underbara kurs och du är en toppenbra lärare av denna härliga healing. Tack och massor av kramar. Vi syns igen."
Lena oktober 2019
Ja tack, jag vill vara med på Angelic Reiki workshop 1&2 (nybörjare)

HEAL to be you