VÄGLEDNING pdf-fil

Under en vägledning sätter mig i ett heligt utrymme och tar kontakt med ditt Högre Jag och dina guider och skriver ner det som ska förmedlas.

Jag tar även hjälp av tarot- orakel- och ängla-kort som visar oss vart du befinner dig nu och vilka blockeringar som finns. Det är gynnsamt att förstå sig själv för att kunna agera mer medvetet och ta de beslut som krävs.

Det sker ett samarbete mellan korten och den kanalisering jag hämtar hem direkt från Källans högfrekventa änglar, mästare och andra guider som assisterar mig.

Vanliga områden jag tar upp är arbete, relationer, hälsa, självkärlek, andlig utveckling, guider och änglarnas budskap, men det kommer även in andra saker också. Vägledningen är personlig, allt för att ge dig det du så väl behöver i nuet.


Jag spår inte. Jag vägleder dig. Du kan alltid påverka ditt eget liv med din egen fria vilja.

Jag skriver ner vägledningen och skickar den till din e-post som en pdf-fil.

Hur går jag vidare?

Jag vägleder dig till att ta de stegen som du behöver ta för att kunna öppna nästa dörr.

"Åse har en helt fantastisk förmåga att förmedla klarhet."
Sophie Amandine, juni 2018

"Har läst igenom texten 4 gånger och lika många gånger har jag fått hämta näsdukar att torka tårarna med. Det brukar vara ett gott tecken och bra betyg. Så gott som alltid när det känns äkta och sant så kommer tårarna. Stort tack för den underbara läggningen"
Stina december 2018

"Hej du underbara människa. Har just kommit hem och läst årsläggningen från dig. Alltså jag har gråtit några liter, men inte ledsna tårar. Bara så starka känslor av ödmjukhet och tacksamhet. Du är ju så jäkla duktig. Så glad jag blev av din tolkning och underbara läggning. Tusen tusen tack. Så lycklig jag är."
Siv, medium, november 2019

Stor vägledning: 1 395 kronor (ca 7 sidor)

Liten vägledning: 795 kronor (ca 4 sidor)

Du betalar direkt vid bokning via swish 1236872816 eller bankgiro 250-2326. Du erhåller kvitto per mejl när jag ser din betalning. Inom 10 dagar efter din betalning mejlar jag din vägledning. Om du inte får ett bekräftelsemejl av mig så kika gärna i skräpkorgen, tack. 

Ja tack, jag vill boka en vägledning

HEAL to be you