HELANDE SAMTAL

Healing, transformation & vägledning

För att nå högre frekvenser behöver vi göra det inre arbetet.

När du och jag pratar i telefon så kommer det mest fantastiska att ske, det som du behöver för att gå vidare precis nu. Vi är i ett heligt utrymme där du får den vägledning du önskar, den rening och transformation du behöver och den gudomliga healing din själ längtar efter.

Jag kommer att bli vägledd av högfrekventa guider och du kommer att få berätta vad du vill ha hjälp med, så att vi tillsammmans kan skräddarsy denna stund speciellt för dig.

Jag har mycket erfarenhet och många andliga redskap i min själsliga verktygslåda och denna kunskap och visdom får du ta del av.

En av mina gåvor är att transformera dvs att omvandla energi. Tillsammans möter vi det som hindrar dig tex rädsla, nedtryckt känsla eller gammal smärta. Jag hjälper dig så att det kan frigöras. När du släpper taget om djupa blockeringar och bryter gamla mönster på djupet - då blir du fri.

Som multidimensionell masterhealer kommer jag att ge dig healing som verkar på olika plan bla fysiskt, känslomässigt, mentalt och karmiskt. Jag kan även hjälpa dig med att balansera dina chakran, vägleda dig med hjälp av tarotkort i kombination med gudomliga budskap, ta bort hjärtmurar m.m. Denna stund är för dig!

Varje samtal är unikt. Målet är att lyfta dig till en högre frekvens genom att arbeta oss igenom det som står i vägen, så att du kan gå vidare i glädje.

Jag ser fram emot att arbeta tillsammans, du, jag och våra guider.

DENNA STUND ÄR DIN!

Healing, transformation & vägledning

"Åse har förmågan att veta exakt vad som behövs när det behövs.
Hon är självklar i sin vägledning."
Elisabeth

"Åse, du är unik. Du har en förmåga att se och känna andra människor, leder med ljus och kärlek och vägleder oss fram till svaren som bor inom oss. Otroligt tacksam att våra vägar korsades."
Malin

"Godmorgon Åse. Måste bara berätta att jag aldrig känt mig starkare än vad jag är nu. Det du startade igår, var ren magi. Saknar ord. Starten på något så vackert och stort. Det finns en sån stark kraft i min kropp idag och jag känner sån enorm eurfori. Jag SER helt plötsligt mig själv , med sån vacker självkärlek och attraktion. Vilken förlösande känsla! Är så otroligt tacksam för vårt samtal. DU fick mig att börja SE . All kärlek till dig Åse"

Jenny

Hur - Telefon

Tid - 60 minuter

Investering - 895 kronor

Jag arbetar med samtal vardagar 9.00 - 15.30

Ja tack, jag vill boka ett samtal

HEAL to be you