HELANDE SAMTAL

Healing, transformation & vägledning

När du och jag pratar i telefon, kommer det mest fantastiska att ske - det som Du behöver för att gå vidare just nu.

I detta heliga utrymme får du den vägledning du önskar, den rening och transformation du behöver och den gudomliga healing din själ längtar efter.

Du berättar vad du vill ha hjälp med och tillsammans med högfrekventa guider skräddarsyr vi denna stund speciellt för dig.

Tillsammans möter vi det som hindrar dig t.ex. rädsla, instängd/gömd känsla eller gammal smärta. Eftersom en av mina främsta gåvor är att transformera och omvandla energi från lägre till högre, så kan jag nå dina djupa blockeringar och frigöra dig.

Under vårt samtal får du även ta emot multidimensionell healing som arbetar på olika plan bl.a. fysiskt, känslomässigt, mentalt och karmiskt.

Och du får budskap och vägledning från dina guider som alltid vill ditt högsta bästa.

Har du speciella önskemål som att balansera dina chakran, ta bort en hjärtmur, få kontakt med en speciell ängel eller mästare, höja din inre magnet för att öppna flödet att ta emot, möta ditt inre barn, balansera ditt maskulina och feminina jag... så fixar vi det också;)

Varje samtal är unikt.

Målet är att lyfta dig till en högre frekvens genom att arbeta oss igenom det som står i vägen, så att du kan gå vidare i glädje.

Jag ser fram emot att arbeta tillsammans med dig och våra guider, för ditt bästa. Välkommen att boka tid för ditt helande samtal.

DENNA STUND ÄR DIN!

Healing, transformation & vägledning

"Åse har förmågan att veta exakt vad som behövs när det behövs.
Hon är självklar i sin vägledning."
Elisabeth

"Åse, du är unik. Du har en förmåga att se och känna andra människor, leder med ljus och kärlek och vägleder oss fram till svaren som bor inom oss. Otroligt tacksam att våra vägar korsades."
Malin

"Godmorgon Åse. Måste bara berätta att jag aldrig känt mig starkare än vad jag är nu. Det du startade igår, var ren magi. Saknar ord. Starten på något så vackert och stort. Det finns en sån stark kraft i min kropp idag och jag känner sån enorm eurfori. Jag SER helt plötsligt mig själv , med sån vacker självkärlek och attraktion. Vilken förlösande känsla! Är så otroligt tacksam för vårt samtal. DU fick mig att börja SE . All kärlek till dig Åse"

Jenny

1 samtal 60 minuter - 995 kronor

Paketpris
Boka 3 samtal inom 3 månader - 7
95 kr (totalt 2 385 kronor)

Ja tack, jag vill boka samtal

HEAL to be you