HEALING

Denna healing sker helt på distans, du tar emot där du befinner dig t.ex hemma. Den är personlig till just dig och allt fokus går till det du behöver i nuet. Efter healingen skriver jag en text till dig om vad vi gjort.

Healingen hjälper dig att minnas vem du är. Du är så mycket mer än du tror, du är kapabel till storverk. Healingen ger dig det som du behöver på din väg för att expandera, att utvecklas och att höja din frekvens. Den sätter igång flödet i din kropp och ger dig ny energi. Du återskapar kontakten med det gudomliga och med dig själv, ditt Högre Jag.

Jag arbetar med högfrekvent healing tillsammans med ärkeänglar, gudinnor, mästare, devor och galaktiker. Jag använder mig av mina kunskaper, men alltid i samarbete med Källans ljus.

Healing är för mig sann kärlek.

Ta emot denna healing vart du än befinner dig. Sätt eller lägg dig bekvämt och skapa dig en plats i stillhet där du kan slappna av. Spela musik med frekvenser som resonerar med ditt hjärta, lyssna på naturens ljud eller var i total tystnad. Kanske du vill tända ett ljus eller hålla i en kristall. Gör det som känns bäst för dig just i denna stund. Öppna sedan upp och ta emot de gudomliga kärleksenergierna. Känn magin.

Varje healing är unik. Den är perfekt överförd och ger dig precis vad du behöver. Du ges möjlighet att slappna av på djupet och uppleva frid, du ges möjlighet att känna änglarnas närvaro och andra ljusguider. Blockera inte dig genom att vilja se. Du ska känna. Känn med ditt hjärta. Och lita på din upplevelse. Var medveten om att healingen ger dig precis det du behöver i nuet.

Efter healingen får du återkoppling av mig via mejl.

MIN HEALINGRESA

Jag är Angelic Reiki Master Teacher där jag arbetar hand i hand med Änglar, Ärkeänglar, Uppstigna Mästare och Galaktiska Helare. Angelic Reiki® är en underbar healingform som arbetar med vårt energisystem och balanserar livsflödet. Det är ren och högvibrerande ljusenergi som helar på alla plan - fysiskt, känslomässigt, mentalt, andligt, karmiskt, förfäder, tidigare liv etc. Angelic Reiki® är ärkeängeln Metatrons helandesystem och bygger på forntida visdom ifrån bl.a. Atlantis. 

Under min andliga resa har relationen mellan mig och ärkeänglarna förstärkts. Vi har tillsammans utvecklat Ärkeängelhealing.  Ärkeänglarna vill att vi ska känna deras närvaro och förstå att de alltid är med oss, de är vår familj av ljus. Eftersom Moder Jord har höjt sin frekvens och vi med henne, så är vi nu redo att möta änglarna på ett nytt sätt. Ärkeängelhealing finns även i grupp

Jag har även utvecklat förmågan att transformera. Då synliggör jag det som hindrar dig från att leva i ljuset och hjälper dig att släppa taget om det, i kärlek. Gamla minnen och upplevelser som fungerat som blockeringar kan nu lämna, så att du kan komma i balans. Denna Transformationshealing förändrar på djupet, så att du kan bli fri och leva som den du i sanning är. Transformationshealing finns även i grupp. 

De senaste åren har det hänt mycket med min healing och jag har öppnat upp mer och mer. Det är en magisk utveckling.

BALANS

Vi är alla energivarelser, även om det vi ser och upplever är våra fysiska kroppar. Innan en obalans blir fysisk finns den på energinivå. Därför är det viktigt att hålla våra energikroppar rena och hela. Det gör du genom djupandning, healing och ljusaktivering.

"Jag fick se en "närbild" av alla andra änglar runt mej, dom vibrerade i vitt ljus. Jag har nog aldrig riktigt förstått hur mycket kärlek, beskydd och vägledning jag fått genom åren. Jag hade en riktig ljusarmé runt mej och jag kände mej så älskad och beskyddad och jag tänkte: -Vad har jag att frukta och vara rädd för när jag har alla dessa Änglar, ljusvarelser runt mej?? Känslan var enorm. Och en stor frid spred sig i min kropp och sinne. Jag har aldrig upplevt nåt liknande Åse. En enorm närvaro av Ärkeänglar och alla andra underbara änglar. Rent magiskt! Jag är ödmjukt tacksam."
Carina, november 2020

"Jag vill uttrycka tacksamhet för dina insatser under våren! Vissa saker du meddelat mig i dina återkopplingar efter healing och i den vägledningen du gav tidigare har haft en direkt inverkan inte bara på ett andligt plan utan lika mycket i den praktiska delen av livet och gjort navigationen i det vardagligare lättare i en klurig och spännande tid på detta klot. Stort tack!"
Fredrik mars 2020

"Tack, fina Åse! Kände som vanligt mycket i min kropp men... vid ett par tillfällen såg jag ett jättestarkt, bländande vitt ljus. Har aldrig varit med om det tidigare. Massor av kärlek till dig!"
Åsa, april 2021 

Hur - På distans. Vi möts i den gudomliga sfären.

Tid - 45 minuter healing + återkoppling via mejl

Investering - 695 kronor

Jag arbetar med denna healingtjänst vardagar 9.00-15.30 och vissa kvällar 18.30-22.00

Vill du betala ett lägre pris så kan du vara med på healing i grupp. Läs mer under tillsammans.

Ja tack, jag vill boka healing på distans
 

Efter healing.
Tänk på att denna kärleksenergi är en gåva till dig som du behöver ta hand om. Det är viktigt vad du gör efteråt, hur du tänker, hur du känner, pratar, lever... Tillåt energin att stanna i dig och gå medvetet in i det nya. Du behöver vilja skapa en förändring själv, inte bara låta något utanför dig fixa dig. Ta eget ansvar så att transformationen kan äga rum, i kärlek.

HEAL to be you