HEALING på distans

Denna healing sker helt på distans. Den är personlig till just dig och allt fokus går till det du behöver i nuet

Healingen hjälper dig att minnas vem du är och ger dig det som du behöver på just nu din väg för att expandera, att utvecklas och att höja din frekvens. Den sätter igång flödet i din kropp och ger dig ny energi. Den gör att du återskapar kontakten med det gudomliga och med dig själv, ditt Högre Jag.


Jag arbetar med högfrekvent healing tillsammans med ärkeänglar, gudinnor, mästare, devor, galaktiker och andra guider, alltid i samarbete med Källans ljus.


Healing är för mig sann kärlek.


Varje healing är unik. Den är perfekt överförd och ger dig precis vad du behöver i nuet.


Ta emot denna healing vart du än befinner dig. Sätt eller lägg dig bekvämt och skapa dig en plats i stillhet där du kan slappna av. Spela musik med frekvenser som resonerar med ditt hjärta, lyssna på naturens ljud eller var i total tystnad. Kanske du vill tända ett ljus eller hålla i en kristall. Gör det som känns bäst för dig just i denna stund. Öppna sedan upp och ta emot de gudomliga kärleksenergierna. Känn magin.


Efter healingen får du återkoppling av mig via mejl.

MIN HEALINGRESA

Jag är Angelic Reiki Master Teacher där jag arbetar hand i hand med Änglar, Ärkeänglar, Uppstigna Mästare och Galaktiska Helare. Angelic Reiki® är en underbar healingform som arbetar med vårt energisystem och balanserar livsflödet. Det är ren och högvibrerande ljusenergi som helar på alla plan - fysiskt, känslomässigt, mentalt, andligt, karmiskt, förfäder, tidigare liv etc. Angelic Reiki® är ärkeängeln Metatrons helandesystem och bygger på forntida visdom ifrån bl.a. Atlantis.

Efter den utbildningen 2014 startade ett vackert samarbete mellan mig och ärkeänglarna, med Metatron som närmsta guide. 2020 utvecklade vi tillsammans Ärkeängelhealing, eftersom ett av mina uppdrag är att förankra ärkeänglarnas kärleksenergi här på jorden. Jag är utsänd att förmedla att vi ska känna dem inom oss och inse att de är en del av oss. Ärkeänglarna har under åren bett mig att bryta förutfattade meningar om änglar och för att det ska ske så behöver vi gå in i hjärtat och känna. Vi behöver känna ärkeänglarnas närvaro för att förstå deras sanna essens. Moder Jord har höjt sin frekvens och vi med henne, så vi är nu redo att möta änglarna på ett nytt och mer högvibrerande sätt.

Sen upptäckte jag min transformations gåva, att omvandla lägre energier till högre. Här kan jag verkligen få använda min kraft och det är något jag verkligen gillar. Som transmuter förändrar jag energier som stagnerat, jag tänjer på gränserna och kodar om till den gudomliga aspekten. Jag använder min kontakt med galaktisk energi, universell kunskap och dimensionell healing förmåga.

Jag är en av dem som kom hit till jorden för att assistera just nu under planetens skifte och att hjälpa mänskligheten att utvecklas så att vi kan stiga i medvetandet och det är en sann ära. Jag är så tacksam att få serva i ljusets tjänst.

Min healing gåva eskalerar hela tiden. Ju mer jag själv rensar, desto mer uppgraderas jag.

Mitt ljusteam blir större och större. Nya kontakter skapas och det är så spännande.

Kärleken för vår vackra planet och devorna är lika stark som för min galaktiska familj och kosmos mysterier.

Jag har en stark kontakt med ljuset och med sanningen.

Healingen jag ger kommer från hjärtat, den är ren och äkta, den är också stark och livsomvälvande.

Låt oss mötas i den gudomliga sfären.

BALANS

Vi är alla energivarelser, även om det vi ser och upplever är våra fysiska kroppar. Innan en obalans blir fysisk finns den på energinivå. Därför är det viktigt att hålla våra energikroppar rena och hela. Det gör du genom djupandning, healing och ljusaktivering.

"Jag fick se en "närbild" av alla andra änglar runt mej, dom vibrerade i vitt ljus. Jag har nog aldrig riktigt förstått hur mycket kärlek, beskydd och vägledning jag fått genom åren. Jag hade en riktig ljusarmé runt mej och jag kände mej så älskad och beskyddad och jag tänkte: -Vad har jag att frukta och vara rädd för när jag har alla dessa Änglar, ljusvarelser runt mej?? Känslan var enorm. Och en stor frid spred sig i min kropp och sinne. Jag har aldrig upplevt nåt liknande Åse. En enorm närvaro av Ärkeänglar och alla andra underbara änglar. Rent magiskt! Jag är ödmjukt tacksam."
Carina, november 2020

"Jag vill uttrycka tacksamhet för dina insatser under våren! Vissa saker du meddelat mig i dina återkopplingar efter healing och i den vägledningen du gav tidigare har haft en direkt inverkan inte bara på ett andligt plan utan lika mycket i den praktiska delen av livet och gjort navigationen i det vardagligare lättare i en klurig och spännande tid på detta klot. Stort tack!"
Fredrik mars 2020

"Tack, fina Åse! Kände som vanligt mycket i min kropp men... vid ett par tillfällen såg jag ett jättestarkt, bländande vitt ljus. Har aldrig varit med om det tidigare. Massor av kärlek till dig!"
Åsa, april 2021 

Hur - På distans. Vi möts i den gudomliga sfären.

Tid - 45 minuter healing + återkoppling via mejl

Investering - 795 kronor

Paketpris 3 healingar inom 3 månader 595 kronor (totalt 1 785 kronor)

Ja tack, jag vill boka healing på distans
 

Efter healing.
Tänk på att denna kärleksenergi är en gåva till dig som du behöver ta hand om. Det är viktigt vad du gör efteråt, hur du tänker, hur du känner, pratar, lever... Tillåt energin att stanna i dig och gå medvetet in i det nya. Du behöver vilja skapa en förändring själv, inte bara låta något utanför dig fixa dig. Ta eget ansvar så att transformationen kan äga rum, i kärlek.

HEAL to be you