ÄRKEÄNGELHEALING

tillsammans i grupp

Det är en ynnest att få ta emot ärkeänglarnas healing. Att känna frid, tillit och kärlek. Att återförenas med sig själv och att minnas vem man är. Att känna samhörigheten med den gudomliga familjen och alltet. Det är en känsla av att hitta hem.

Ärkeänglarna är gudomligt ljus. De bär på en mycket högdimensionell frekvens och de är ren kärlek. De är gudomlig design som beskriver skapandet. Varje ärkeängel är en egen skapande princip och är närvarande vid olika stunder beroende på vad du behöver och vilken process du är inne i. Ärkeänglarna är inget utanför dig, de är inom dig.

Ärkeänglarna vill att vi ska återskapa samarbetet med dem och att vi ska göra det via vårt hjärta. De önskar att vi släpper alla förutfattade meningar och allt vi tidigare läst om dem, för att istället skapa en egen relation och lära känna deras sanna essens. Detta gör vi genom att känna deras närvaro i våra hjärtan.

En av mina förmågor är att skapa ett heligt utrymme för andra att mötas i, jag kan hålla och balansera den energin. Under denna healing håller jag denna änglasfär så att du har möjlighet att lära känna änglarna på ditt sätt, så att ni kan skapa er speciella relation.

Mitt uppdrag är att få dig att känna ärkeänglarnas närvaro och att inse att de är en del av dig. Jag är hon som förankrar ärkeänglarnas kärleksenergi här på jorden. Det är en ära att få dela med mig av denna högdimensionella healing, så att vi här på jorden kan expandera vårt medvetande.

Healingen ger dig det som du behöver precis just nu. När du finner änglarna inom dig själv sker mirakel. Ljuset inom dig, kraften, kärleken… då är allt möjligt.

MITT UPPDRAG

Jag är i ärkeänglarnas vibration, det är min sanna frekvens.

Mitt uppdrag är att bära och förmedla denna kärleksenergi och att hjälpa människor att finna änglarna inom sig själva.

Den första ärkeängelhealingen i grupp hade jag i mars 2020, men det var långt innan dess mitt och ärkeänglarnas samarbete etablerades och mina förberedelser inför detta uppdrag påbörjades. Processen har varit lång. När vi klev in i 2022 har energierna uppgraderats ytterligare och jag känner en märkbar skillnad på deras healing. Det är lättare för oss att möta dem nu när Moder Jord höjt sin frekvens och vi med henne. Eftersom vi vibrerar högre nu och därmed närmre änglarna så kan vi ta kontakt med de på ett sätt som tidigare ej var möjligt. Det som ske nu är att samarbetet mellan änglar och människor återskapas.

Vi människor behöver förstå vår gudomlighet och börja använda våra magiska gåvor. Den nya jorden är här, den i gemenskap och kärlek.

"Tack så jättemycket för denna fantastiska stund. Jag kände direkt närvaron av ärkeänglarna. Dem kom en efter en. Jag blev varm i hjärtcentrum. Jag var fylld av en härlig känsla av ro. Det var sååå gott!"
Monika, maj 2020

"Hej Åse! Tack för denna stund. Mycket energi strömmade genom mig och ny kraft känner jag. Varmt Tack."

Lotti, november 2020

"Jag vill tacka dig Åse och ärkeänglarna för denna underbara healing. Och vilken energi jag fick till mig,  som pirrningar i hela kroppen, och även ovanpå håret. Tror jag somnade emellanåt. Nu är jag väldigt avslappnad, så skönt. Tack från mig."
Camilla, september 2020

Var: På distans. Vi möts i ärkeänglarnas dimension

Datum: Tisdagen den 4 juni 2024

Tid: 21.00 - 21.30

Investering: 222 kronor


Du bokar din plats genom att fylla i formuläret nedan och betala in beloppet. Du kan swisha till 123 6872816 eller betala in via bankgiro 250-2326 men tänk på att jag behöver ha summan på mitt konto senast en timme innan healingen börjar. Du erhåller kvitto per mejl och information när jag ser din betalning. Om du inte får ett mejl av mig, så hör av dig igen efter att du kikat i din skräppost.

Ja tack, jag vill boka ärkeängelhealing

Hur går det till?

Lägg dig ner och slappna av några minuter innan vi börjar. Lyssna gärna på musik med änglafrekvenser. Andas och kom in i hjärtat.

Försök att släppa alla dina förväntningar på healingen. Släpp hur du tror att ärkeänglarna ser ut, de färger eller egenskaper du läst. Lita på din egen upplevelse.

Blockera inte dig själv genom att vilja se. Du ska KÄNNA! KÄNN MED DITT HJÄRTA! Det är genom ditt hjärta du ta kontakt med änglarna. Känn deras energi.

Du kanske somnar eller så får du massor av budskap. Inget är rätt eller fel. Allt är precis som det ska. Varje healing är perfekt! Var öppen och ta kärleksfull emot det som kommer. Låt det som ska ske att ske.

Jag håller utrymmet för ärkeänglarnas healing 30 minuter. Du kan fortsätta att ta emot, energierna är kvar till healingen är klar.

Tänk på att ta hand om denna gåva du tagit emot efteråt. Tillåt energin stanna inom dig och gå medvetet in i det nya, så transformation kan ske. Fyll på med näring och kärlek till dig själv.

HEAL to be you