ÄRKEÄNGELHEALING

på distans och i grupp

"En känsla kan ej förklaras med ord. En känsla är något som fyller ditt väsen, som får dig att bli levande, att leva. 

Du är här för att återförenas med dig själv och med oss. Vi är Ett, en familj. Vi hör samman. Minns att du är en del av något större, helheten.

Healingen som du får ta del av via Åse är ren kärlek. Vi får dig att minnas vem du är, att inse din storhet och att återskapa kontakten med det gudomliga och med oss. Genom att möta oss och känna vår närvaro låser du upp nycklar till din inre skatt. 

Möt oss, skapa personlig kontakt med oss, känn vår närvaro och ta emot våra kärleksenergier.

En känsla kan ej förklaras med ord. Den behöver upplevas.”

Ärkeänglarna

19 mars 2020 hade jag premiär för min ärkeängelhealing, men det var långt innan dess mitt och ärkeänglarnas samarbete etablerades och mina förberedelser inför detta arbete påbörjades. Det är en ära att förmedla ärkeänglarnas healing och att hjälpa människor att finna änglarna inom sig själva. 

Ärkeänglarna har under lång tid bett mig att förmedla att vi ska känna dem istället för att bara lita på det vi läser, att vi själva ska skapa en personlig kontakt med dem. Anledningen att de ville att jag skulle erbjuda denna healing är just att hålla utrymmet för detta att ske, så att du kan lära känna änglarna på ditt sätt och så att de kan ge dig den healing du behöver just nu.

När vi nyligen klev in i 2021 har energierna uppgraderats ytterligare och jag känner en märkbar skillnad på deras healing. Det är fortfarande väldigt viktigt för dem att vi ska känna deras närvaro och komma ihåg att de alltid finns med oss, men de arbetar nu även med att aktivera ljuset inom dig. Eftersom Moder Jord har höjt sin frekvens och vi med henne, så befinner vi oss på ett högre plan och därför kan de arbeta med oss på ett nytt sätt. 

Det är dags att återskapa samarbetet änglar och människor emellan. Vi människor behöver förstå vår gudomlighet och börja använda våra magiska gåvor. Den nya jorden är här, den i gemenskap och kärlek.

Åse

Ärkeänglarnas healing

Det är en ära att få dela med mig av denna högdimensionella kärleksenergi, så att vi tillsammans kan expandera vårt medvetande.

Mitt uppdrag

Detta är mitt uppdrag - att få dig att känna ärkeänglarnas närvaro. Jag är hon som grundar ärkeänglarnas kärleksenergi på jorden och förmedlar den vidare ut i världen. Du ska veta att de är här, du ska känna deras närvaro. Detta är en av mina gåvor. Jag får dig att finna änglarna inom dig själv.

"Vi är här. Vi är alltid här, vare sig du känner oss eller inte. Du behöver inte se oss, men känn gärna vår närvaro. Vi vill att du ska veta att vi önskar dig allt gott, alltid. Lämna över alla bekymmer, all oro som du bär, till oss. Vi tar hand om det. Vi är här.

Olika energier verkar vid olika tidpunkter i dina cykler. Olika änglar är närvarande vid olika stunder beroende på vad du behöver då, vilken process du är inne i eller vad du ska lära dig för att kunna gå vidare till nästa steg. Ibland är vi några stycken som samverkar samtidigt.

Vi ärkeänglar är de som skapar, de som hjälper dig i processen. Du är vi. Vi är du. Andas och känn vår energi. Vi finns i ditt hjärta. Lär känna oss genom att andas och känna. Känn oss. Du kommer att upptäcka att vi känns olika, våra energier är annorlunda ifrån varandra. Vi är i en ny tid där ni använder er intuition mer. Ni är mer och mer i er kännande kropp. Läs inte bara om oss. Känn oss. På så sätt lär du dig om vår sanna essens. Fastna inte i vad du har läst. Lita på din egen känsla."

ärkeängeln Metatron, via mig oktober 2019 

Hur gör jag under healingen?

Lägg dig ner och slappna av några minuter innan vi börjar. Lyssna gärna på musik med änglafrekvenser. Andas och kom in i hjärtat.

Försök att släppa alla dina förväntningar på healingen. Släpp hur du tror att ärkeänglarna ser ut, de färger eller egenskaper du läst. Lita på din egen upplevelse. Blockera inte dig själv genom att vilja se. Du ska KÄNNA! KÄNN MED DITT HJÄRTA!

Du kanske somnar eller så får du massor av budskap. Inget är rätt eller fel. Allt är precis som det ska. Varje healing är perfekt! Var öppen och ta kärleksfull emot det som kommer. Låt det som ska ske att ske.

Jag håller utrymmet för ärkeänglarnas healing 30-50 minuter. 

Tänk på att ta hand om denna gåva du tagit emot efteråt. Tillåt energin stanna inom dig och gå medvetet in i det nya, så transformation kan ske. Fyll på med näring och kärlek till dig själv.

Planerade datum:

  • Tisdagen den 18 januari kl 21.00 


222 kronor

Du betalar direkt vid bokning via swish 1236872816 eller bankgiro 250-2326. Du erhåller kvitto per mejl och information när jag ser din betalning. Om du inte får ett mejl av mig så hör av dig igen. Kika först i skräpposten;)

"Tack, fina Åse! Jag kände som vanligt mycket i min kropp och vid ett par tillfällen såg jag ett jättestarkt, bländande vitt ljus. Har aldrig varit med om det tidigare."
Åsa, april 2021

"Tack så jättemycket för denna fantastiska stund. Jag kände direkt närvaron av ärkeänglarna. Dem kom en efter en. Jag blev varm i hjärtcentrum. Jag var fylld av en härlig känsla av ro. Det var sååå gott!
Monika, maj 2020

"Jag vill tacka dig Åse och ärkeänglarna för denna underbara healing. Och vilken energi jag fick till mig,  som pirrningar i hela kroppen, och även ovanpå håret. Tror jag somnade emellanåt. Nu är jag väldigt avslappnad, så skönt. Tack från mig.
Camilla, september 2020

Känn deras unika & högfrekventa energi, helt i kärlek. Helas på djupet.
Inse att änglarna alltid är med dig.


Ja tack, jag vill vara med på ärkeängelhealing

HEAL to be you