ÄRKEÄNGELHEALING

på distans och i grupp

I denna djupgående healing som är direkt ifrån ärkeänglarna kommer du att få känna deras unika högfrekventa energi, helt i kärlek. Du kommer att uppleva deras magiska närvaro. Du helas på djupet. Du inser att ärkeänglarna alltid är med dig, inom dig.

Ärkeänglarna vill att vi ska känna deras närvaro och förstå att de alltid är här. De har väglett mig att vara en kanal för denna healing eftersom det nu är dags att skapa ett nytt samarbete änglar och människor emellan. Den nya jorden är här.

Kärleksenergier direkt av Ärkeänglarna

Känn deras högfrekventa närvaro
Njut av deras healing
Ta del av deras budskap

Hur gör jag under healingen?

Lägg dig ner och slappna av några minuter innan vi börjar. Lyssna gärna på avkopplande musik med änglafrekvenser eller liknande. Andas och kom in i hjärtat.

Försök att släpp alla dina förväntningar på healingen och bara var. Släpp hur du tror att ärkeänglarna ser ut, de färger eller egenskaper du läst och använd istället dina egna känselspröt. Blockera inte dig själv genom att vilja se. Du ska KÄNNA! Lita på det du känner och upplever.

Du kommer att märka att olika änglaenergier finns med dig vid olika stunder beroende på vad du behöver just nu, vilken process du är inne i. Det kommer kanske en specifik ärkeängel till dig för att du ska lära känna den och få ta del av något speciellt. Det kanske är flera ärkeänglar som samarbetar. Du kanske somnar eller så får du massor av budskap. Inget är rätt eller fel. Allt är precis som det ska. Varje healing är perfekt! Var öppen och ta kärleksfull emot det som kommer.

Jag är ljusbro för ärkeänglarnas kärlekshealing 30-50 minuter. Energierna fortsätter långt efter själva healingöverföringen, så ligg kvar så länge du önskar."Vi är här. Vi är alltid här, vare sig du känner oss eller inte. Du behöver inte se oss, men känn gärna vår närvaro. Vi vill att du ska veta att vi önskar dig allt gott, alltid. Lämna över alla bekymmer, all oro som du bär, till oss. Vi tar hand om det. Vi är här.

Olika energier verkar vid olika tidpunkter i dina cykler. Olika änglar är närvarande vid olika stunder beroende på vad du behöver då, vilken process du är inne i eller vad du ska lära dig för att kunna gå vidare till nästa steg. Ibland är vi några stycken som samverkar samtidigt.

Vi ärkeänglar är de som skapar, de som hjälper dig i processen. Du är vi. Vi är du. Andas och känn vår energi. Vi finns i ditt hjärta. Lär känna oss genom att andas och känna. Känn oss. Du kommer att upptäcka att vi känns olika, våra energier är annorlunda ifrån varandra. Vi är i en ny tid där ni använder er intuition mer. Ni är mer och mer i er kännande kropp. Läs inte bara om oss. Känn oss. På så sätt lär du dig om vår sanna essens. Fastna inte i vad du har läst. Lita på din egen känsla."

ärkeängeln Metatron, via mig oktober 2019 

Planerade datum:

  • Tisdagen den 26 januari kl 21.00
  • Tisdagen den 9 februari kl 21.00


222 kronor

Du betalar direkt vid bokning via swish 1236872816 eller bankgiro 250-2326. Du erhåller kvitto per mejl när jag ser din betalning.

Ja tack, jag vill vara med på ärkeängelhealing

"Tack för ärkeängelhealingen. Efter en stund när jag reste mig och satt på sängkanten, så blev jag på klädd med vingar och jag var så lycklig. Änglar och jag höll varandra i händerna och dansade i ring. Kände mig glad i gemenskapen, som om jag har väntat och längtat hit.
Dana, mars 2020

"Tack så jättemycket för denna fantastiska stund. Jag kände direkt närvaron av ärkeänglarna. Dem kom en efter en. Jag blev varm i hjärtcentrum. Jag var fylld av en härlig känsla av ro. Det var sååå gott!
Monika, maj 2020

"Jag vill tacka dig Åse och ärkeänglarna för denna underbara healing. Och vilken energi jag fick till mig,  som pirrningar i hela kroppen, och även ovanpå håret. Tror jag somnade emellanåt. Nu är jag väldigt avslappnad, så skönt. Tack från mig.
Camilla, september 2020

HEAL to be you