HEAL TO BE YOU PAKETET

Allt i Ett - Samtal, Vägledning, Healing & Ljusaktivering

Varmt välkommen att boka mitt paket där du och jag arbetar tillsammans för att du ska kunna leva i ljuset - som den du i sanning är. Detta är för dig som vill ta ett kvantkliv på din själs resa.

Vi kommer att öppna upp din andliga värld, skapa bättre kontakt med din ljusfamilj och arbeta oss igenom de blockeringar som hindrar dig från att leva det liv du önskar.

Detta passar både dig som vill påbörja och dig som vill komma vidare på din andliga väg. Vi utgår ifrån där du är just nu.

Tillsammans arbetar vi oss igenom dina rädslor och hinder som står i vägen, det kan vara inom områden som hälsa, arbete, ekonomi, relationer eller annat. När vi gjort det inre arbetet kan du kliva in i de högre frekvenserna.

Du får ta del av healing, transformationer och ljusaktiveringar som expanderar ditt medvetande. Allt för att du ska hitta hem till dig själv.

Jag kommer att vara din själsliga PT (personliga tränare) och ta in dig under mina änglavingar.

Together We Rise.

Det inre arbetet är det sanna ljusarbetet. Det är tufft, men dina utmaningar är en gåva, eftersom de visar dig vägen till upplysning och frihet. Detta paket hjälper dig att integrera själen i hela ditt varande, att bli ditt sanna jag och att nå din högsta potential.

Detta ingår:

3 samtal
2 healingar
1 ljusaktivering  
1 vägledning pdf

Detta sker inom 2 - 4 veckor beroende på vad som passar våra scheman.

Vi börjar alltid med ett samtal för att du ska kunna berätta vad ditt mål är, så att vi tillsammans kan skräddarsy detta för ditt högsta bästa.

Heal to be you paketet kan tex se ut så här:

Vecka 1: måndag samtal, onsdag healing, fredag ljusaktivering

Vecka 2: tisdag healing, torsdag samtal

Vecka 3: måndag vägledning, onsdag samtal

Jag arbetar vardagar 9.00 - 15.30 och några kvällar 18.30-22.00

Allt är individanpassat till dig. Allt sker på distans.


"Jag mötte Åse i ett vägsjäl i mitt liv då jag sökte kraften och glädjen att gå vidare att skapa mig ett nytt och bra liv. Åse vägledde mig, delade med sig av sitt ljus och gav mig de verktyg jag behövde för att släppa gamla mönster och tankar och att öppna upp och finna vägen till kraften och ljuset i mitt inre. Min upplevelse var stor tacksamhet och välbefinnande, styrka och klarhet. Tack Åse för din vägledning, ditt ljus och ditt ödmjuka bemötande. Du är extraordinär!"
Monica, september 2020

"Tack fina Åse för den fantastiska och fina människa du är och som också präglar detta paket. Du har en stor ödmjukhet samtidigt som du är otroligt kraftfull, engagerad, inspirerande och stöttande i processen. Din personlighet, de ord, de känslor och den transformation som jag genomgått tillsammans med dig kommer att påverka mig och mitt inre under lång tid efter. Stor stor kram"

Carin, maj 2019

"Åse är en fantastisk själ som jag är innerligt tacksam över att jag fått möjlighet att komma i kontakt med. Jag fick äran att göra en helt fantastisk resa med mig själv med hjälp av Åse. Det hjälpte mig att släppa taget om en del gamla mönster och känslor. Det hjälpte mig att älska mig själv och sätta mig själv i fokus. Åse är en helt underbar människa som strålar så mycket kärlek och empati. Tack för att jag fick denna möjlighet."

Jenna Karlström, augusti 2018

Investering: 4 444 kronor (värde 6 800 kr)


I priset ingår 3 samtal, 2 healingar, 1 ljusaktivering och 1 vägledning på pdf

När vi tillsammans bokat upp tillfällen och du betalt gäller följande: Du har full ångerrätt i 14 dagar från den dag då jag tagit emot din betalning. Vid oväntade förhinder att fullfölja programmet efter vi startat eller efter datumet ångerrättsfristen gått ut, återbetalas inte beloppet utan du erbjuds istället välja någon annan av mina tjänster av motsvarande värde. 

Ja tack, jag vill boka ett Heal To Be You paket

HEAL to be you