Remember Who You Are

"Vi kliver nu vidare upp och in. Nu ligger stjärnorna och planeterna rätt, månen och centralsolen är med oss, Änglarna, Mästarna och Galaktikerna arbetar massivt för att vi ska expandera vårt medvetande ytterligare. Nu. I nuet sker det.

Vi har enorma möjligheter till vårt eget arkiv, allt som vi varit med om under tidigare livstider, våra gåvor, kunskaper, visdomar... Allt finns inom oss. Vi kan nu gå in och hämta hem det. Dörrarna står vidöppna. 

Ta beslutet att förstå, att inse, att leva ut ditt magnifika jag. Remember who you are. Who Am I? Vem är du? Du kan göra allt du vill. Du kan skapa det liv du önskar. Du är magnifik. Du har alla verktyg inom dig, allt finns redan i ditt DNA. Du har getts nycklar att låsa upp det som tidigare dolts för dig. Nu är du redo att hämta det som är ditt, det som du arbetat så länge för, det som du är värd. " 


Åse, 6 september 2021 


Hela Planeten förändras och uppgraderas. Nu mer än någonsin. 
Du gör jobbet. Du förvaltar och förankrar ljuset. Tack för det. Jag är så tacksam att du håller de höga frekvenserna som behövs nu i den enastående tid vi lever i. Jag är så glad för att vi gör detta tillsammans. 
VI TILLSAMMANS ÄR UPPSTIGNINGEN. Vi. Tillsammans.

Remember Who You Are - tisdagen den 7 september kl 21.00


Denna multidimensionella healing handlar om att öppna upp för att minnas vem du är. 
Att inse och känna alla dina gåvor från alla dina liv. Att förstå att du är magnifik. 

Du kommer att plocka hem de delar av dig själv som du glömt, delar som gör dig hel, som visar dig vem du på riktigt är.

Nu är ett fantastiskt tillfälle att stå i din kraft för att manifestera den du önskar vara. Vi skapar vår egen verklighet. Så när du förstår alla dina gåvor och den kapacitet du besitter kommer ditt liv förändras totalt. 

Hur går det till?

Detta sker på distans utan dator eller mobil. Vi möts i den gudomliga sfären kl 21.00 till ca 22.00

Du lägger dig ner eller sätter dig bekvämt på en plats som du tycker om. 

Meditera gärna en stund innan med fokus på att vara närvarande i din kropp och i nuet. Res inåt till du når din själ. Var öppen för det som kommer till dig.

Klockan 21.00 startar jag och mitt ljusteam och arbetar tills vi är färdiga.  Jag mejlar er efteråt om vad jag har upplevt.

Kom ihåg att du är helt unik och magnifik!

Varmt välkommen!


Tisdagen den 7 september 2021
395 kronor

Du betalar direkt vid bokning via swish 1236872816 eller bankgiro 250-2326. Du erhåller kvitto per mejl när jag ser din betalning. Om du inte får ditt mejl, så hör av dig till mig igen. Se till att kika i skräpposten först;)

Ja tack, jag vill vara med

HEAL to be you