Aktivera min Ljuskropp

Att göra en ljusaktivering i grupp har länge processat inom mig. Och nu är det dags. Nu har jag fått alla de bitar som ska vara med på just denna aktivering, den som ligger rätt i tiden precis nu.

Vi kommer att mötas på Zoom. Du kommer att få en länk av mig till ett möte där vi alla träffas. Där kommer du att se och höra mig. När vi alla är på plats och har hälsat på varandra (du kan själv välja om du vill synas eller inte) kan du lägga dig ner eller sätta dig bekvämt för att sedan blunda och bara ta emot aktiveringen som jag tillsammans med våra högfrekventa vänner ger.

Det kommer att bli intensivt med kraftfulla reningar, högfrekvent healing av ärkeänglarna, grundning, balansering och aktiveringar. 

Vi bjuder specifikt in ärkeänglarna Metatron och Ariel och mästaren Lord Melchizedek som kommer assistera med hjälp av startetrahedron och Metatrons kub i aktiveringen av din ljuskropp. Du kommer få möjligheten att färdas mellan de högre dimensionerna.

Vad ingår?

 

Rening av din fysiska, känslomässiga, mentala och spirituella kropp

Grundning till Gaias höga energier

Balansering och uppgradering av chakra

Aktivering av din ljuskanal, ditt minne och din högsta potential

Ärkeänglarnas högfrekventa kärlekshealing

Expansion av ditt medvetande

Aktivering av din Merkabah

Balansering av det gudomliga feminina och det heliga maskulina

Kontakt med högre dimensioner

Aktivering av ditt ljus


Detta händer torsdagen den 28 oktober kl 20.00 och Zoommötet varar i 90 minuter.

Du kommer efter bokning och betalning att få en länk till Zoommötet.

Förbered dig gärna genom att skapa ett mysig uttrymme där du kan slappna av i lugn och ro. Kanske vill du tända några ljus, ha dina kristaller nära, lyssna på frekvensmusik eller dofta på några lugnande eteriska oljor. Gör det som känns bra för dig. En filt och ett glas vatten kan vara bra att ha till hands.

Varmt välkommen!


Torsdagen den 28 oktober 2021 kl 20.00-21.30

595 kronor (495 kr för dig som är med i Gemenskapen)

Du betalar direkt vid bokning via swish 1236872816 eller bankgiro 250-2326. Du erhåller kvitto per mejl när jag ser din betalning. Om du inte får ditt mejl, så hör av dig till mig igen. Se till att kika i skräpposten först;)

Ja tack, jag vill vara med

HEAL to be you