MER KA BAH LJUSAKTIVERING

i grupp och via Zoom

2022 är här med de nya energierna. Jag har mottagit mycket uppgraderingar på senaste tiden och är så redo för denna ljusaktivering i grupp.

Det kommer att bli intensivt med kraftfulla reningar, högfrekvent healing av ärkeänglarna, grundning, balansering och uppgraderingar. 

Jag bjuder specifikt in Lord Melchizedek och ärkeänglarna Metatron och Ariel för att aktivera din Merkabah - din ljuskropp, ditt gudomliga uppstigningsfordon. Du kommer få möjligheten att färdas mellan de högre dimensionerna. Det kommer att bli magiskt. 

Varmt välkommen!

Vi kommer att mötas på Zoom. Du kommer att få en länk av mig till ett möte där vi alla träffas. Du kan själv välja om du vill synas eller inte. När alla är på plats lägger du dig ner eller sätta dig bekvämt för att sedan blunda och bara ta emot aktiveringen som jag tillsammans med våra högfrekventa vänner ger. 

Vad ingår?

 

Rening av din fysiska, känslomässiga, mentala och spirituella kropp

Grundning till Gaias höga energier

Balansering och uppgradering av chakra

Aktivering av din ljuskanal, ditt minne och din högsta potential

Ärkeänglarnas högfrekventa kärlekshealing

Expansion av ditt medvetande

Aktivering av din Merkabah

Balansering av det gudomliga feminina och det heliga maskulina

Kontakt med högre dimensioner

Aktivering av ditt ljus

Torsdagen den 7 april kl 20.00- 21.30 (Zoommötet i 90 minuter)

Förbered dig gärna genom att skapa ett mysig uttrymme där du kan slappna av i lugn och ro. Kanske vill du tända några ljus, ha dina kristaller nära, lyssna på frekvensmusik eller dofta på några lugnande eteriska oljor. Gör det som känns bra för dig. En filt och ett glas vatten eller örtte kan vara bra att ha till hands.

Varmt välkommen!


595 kronor 
395 kr för dig som är med i Gemenskapen
Du betalar direkt vid bokning via swish 1236872816 eller bankgiro 250-2326. Du erhåller kvitto per mejl när jag ser din betalning. Om du inte får ditt mejl, så hör av dig till mig igen. Se till att kika i skräpposten först;) Du kommer att få en länk till mötet via mejl.

Ja tack, jag vill vara med på gruppeventet

HEAL to be you