DEVAHEALING

tillsammans i grupp

En förtrollande healing där vi bjuder in naturens strålande gudar - Devas.

Devas är naturens egna arkitekter, de fixar och donar och har olika uppgifter för att upprätthålla naturens balans. De vakar över stenar, träd, växter och örter. insekter och djur m.m och sprider sitt strålande heliga ljus till allt levande här på jorden. Devas är helt kärleksbaserade och rena änglaväsen som väcker magin inom oss.

Devas hjälper oss att vakna till den heliga jorden inom oss själva - den nya jorden.

Under denna healing får du ta del av uppvaknandekoder för den nya jorden. Dessa kommer att integreras inom dig. Du landar i naturlig balans och ett naturligt flöde. Du ges gåvan att vara i nuet, att njuta av det som är. Du kommer känna tacksamhet, glädje och fröjd. Du grundas och förankras i den du är, din sanna natur. Det blir en återfödelse av den nya gudomliga människan, det feminina och heliga.

En healing som väcker oss till ett nytt rike - Devornas rike.

Du lever här på jorden nu, på denna vackra planet, i denna transformerande och magiska tid, då du blir den du är menade att vara. Din uppgift är att hitta tillbaka till dig själva, till din sanna natur. När du är grundad, i nuet och i samklang med naturen och hennes magiska väsen- då når du ett högre medvetande.  

Denna healing kommer att hjälpa oss i denna livstid att leva i symbios med naturen och alla Gaias gudar, väsen, växter & djur.


Var: I naturen, på distans

Datum: Tisdagen den 21 juni Sommarsolståndet

Tid: 12.00 - 12.30

Investering: 211 kronor

Du bokar din plats genom att fylla i formuläret nedan och betala in beloppet. Du kan swisha till 123 6872816 eller betala in via bankgiro 250-2326 men tänk på att jag behöver ha summan på mitt konto senast en timme innan healingen börjar. Du erhåller kvitto per mejl och information när jag ser din betalning. Om du inte får ett mejl av mig, så hör av dig igen efter att du kikat i din skräppost.

Ja tack, jag vill boka Devahealing

Hur går det till?

Denna healing delar jag från en plats i naturen och du tar emot i naturen. Finn ett ställe där du hör fåglars kvitter, havets vågor eller vindens sus i träden. Har du ingen möjlighet till detta, så skapa ett inre rum där du sätter dig själv i naturen. Ta några djupa andetag, grunda dig och känn tacksamhet. Var helt i nuet och känn hur du öppnar upp och tar emot healingen som Devorna ger dig.

Jag håller det heliga utrymmet i 30 minuter, men du kan stanna kvar längre om det känns rätt för dig. Healingen kan fortsätta flera dagar efteråt om det är så att du behöver det. Ha tillit. Jag kommer att mejla dig en text efteråt med det jag upplevt, men kom ihåg att lita på din upplevelse. Du vet vad som är sant för dig. Ge dig själv vatten, näring och kärlek efteråt och kliv medvetet in i din sanna natur.

HEAL to be you