ÄNGLACIRKEL

Vackra möten, healing & ljusaktivering.

Du har en längtan efter att känna kontakt med änglarna och att öppna upp mer och mer för att nå de högre dimensionerna. Du vill möta likasinnade. Du vill prata med andra som förstår dig och de gudomliga energier, andra som är medveten om förändringen som nu sker på jorden.

Jag och Ärkeänglarna skapar ett utrymme där vi kan mötas och dela med oss av våra andliga upplevelser. Människor helar människor. Att våga vara dem vi är, ventilera våra tankar och känslor och att låta oss inspireras av varandra är värdefullt i denna tid av expansion. När man delar erfarenheter, då flödar man.

Här får ni även möta ärkeänglarna och ta emot deras healing. Ett av mina livsuppdrag är att grunda ärkeänglarnas frekvens här på jorden och att få er att förstå er storhet, att minnas vem ni är och varför ni är här på jorden. Därför har jag fått äran att arbeta med ljusaktiveringar. Denna kväll kommer vi att aktivera ditt inre ljus.

Vackra möten. Meditation. Änglakontakt. Inspiration. Upplevelser. Healing och Ljusaktivering. Detta är platsen där vi kan dela med oss av hur vi upplever änglar och våga uttrycka oss som de vi är. Detta skapar livsflöde och tillit.


Hur går det till?

Vi möts på Zoom under 90 minuter. Gruppen är 3 - 10 personer. Änglacirkeln börjar med att jag vägleder er in i en meditation så att vi alla kan landa och grunda oss. Sedan kommer jag att prata om något aktuellt som änglarna vill att jag framför just för den perioden. Därefter öppnar jag upp för samtal då ni har möjlighet att dela med er av andliga upplevelser och ställa frågor. Avslutningsvis så kommer ni att få healing, få känna änglarnas närvaro och ta del av en ljusaktivering.

Välkomna!

Tillsammans expanderar vi

När man delar erfarenheter med varandra - då är man i flöde.

Planerade datum:

  • söndagen den 9 maj kl 10.30 - 12.00


444 kronor per tillfälle

Du betalar direkt vid bokning via swish 1236872816 eller bankgiro 250-2326. Du erhåller kvitto per mejl när jag ser din betalning. Jag skickar även information med en länk till vårt Zoommöte. Om du inte får ditt mejl, så hör av dig till mig igen. Se till att kika i skräpposten först;)
Ja tack, jag vill vara med på Änglacirkel

HEAL to be you