ÄNGLACIRKEL

Upplevelser, inspiration, vackra möten & ljusaktiveringar

En av mina favoritmeningar är "Together We Rise." Människor helar människor och gemenskapen är väldigt värdefullt, speciellt i dessa tider när vi är i ett stort uppvaknande och Moder Jord stiger och höjer sin frekvens och vi med henne. Tillsammans lyfter vi.

Denna änglacirkel blir en plats där vi kan mötas för att dela med oss av upplevelser vi haft med änglar och andra ljusvarelser. Vi kan uttrycka oss, våga vara de vi är och inspireras av andras berättelser. Att kunna ventilera och dela erfarenheter till någon som inte tycker att man är konstig, kan vara mycket värdefullt.

Ett av mina livsuppdrag är att grunda ärkeänglarnas energi här på jorden och förmedla vidare den ut i världen. Under mina änglacirklar skapar jag utrymmet för änglarna och andra högdimensionella guider och mästare att närvara dels för att du ska få möjlighet att ta kontakt med dem och känna deras närvaro och dels för att vi ska kunna dela med oss och lyssna på varandra.

Ni kommer även att få ta emot healing av ärkeänglarna och de kommer att ge er uppgraderingar för att aktivera ert inre ljus. Detta påskyndar processen att minnas vem du i sanning är.


Vi möts på Zoom under 90 minuter. Gruppen är 3-10 personer.

Together We Rise

När man delar erfarenheter med varandra - då är man i flöde.

Planerade datum:

  • Torsdag den 11 mars kl 19.30-21.00


444 kronor

Du betalar direkt vid bokning via swish 1236872816 eller bankgiro 250-2326. Du erhåller kvitto per mejl när jag ser din betalning. Jag skickar även information med en länk till vårt Zoommöte. Om du inte får ditt mejl, så hör av dig till mig igen. Se till att kika i skräpposten först;)
Ja tack, jag vill vara med på Änglacirkel

HEAL to be you