DIN PERSONLIGA HEALINGMEDITATION

- en ljudfil som aktiverar och helar dig.

Jag spelar in en personlig meditation till just dig som aktiverar och expanderar dig på din andliga resa.

Den helande bakrundsmusiken tillsammans med den healing jag för över till dig med min närvaro och ärkeänglarna skapar en magisk upplevelse.


Hur går det till?

Jag ger dig högfrekvent healing och hämtar hem den information jag behöver, så att jag kan skapa och spela in en ljudfil som är specifik till dig. Det blir som en meditation med healingfrekvenser där jag aktiverar något inom dig. Den kan innehålla en rening du behöver, expansion av din ljuskropp, specifika änglastrålar, budskap från en mästare eller en balansering mellan ditt maskulina och feminina jag. Detta är inget jag kan veta i förhand, utan jag skapar den helt i nuet och genom den vägledning jag får. Syftet är att aktivera ditt inre ljus för att du ska kunna gå vidare på din andliga väg.


Din meditation blir mellan 15 och 20 minuter.

Bakrundsmusiken är inspelad i 432 Hz, vilket är en mer magisk frekvens än 440Hz (vanlig musik) och passar hjärtchakrtat bättre. Tempot är 65 bmp som det är en bra vilopuls för hjärtat.

Den är i ett mp3 format.

Jag mejlar den till dig så att du kan lyssna när du vill. Du behöver ladda ner och spara den på din dator och mobil.

Att få kontakt med din själ, med Änglarna, med den Gudomliga Källan.

Här bjuder jag på ett smakprov av mina meditationer.

"Kära Åse och Änglarna, ni överträffar er själva varje gång!! Jag vet inte riktigt hur jag ska kunna tacka och beskriva vad jag känner. Meditationen var så fantastisk, så stor, så hög, den rymde allt som jag har känt i mitt hjärta att jag behöver i min fortsatta utveckling och uppstigning.
Är så glad över att jag följde mitt hjärta och beställde en.
Tusen tack Åse, du är verkligen skapad för att göra meditationer tillsammans med änglarna.
Verkligen ett underbart verktyg för att hjälpa människor öppna upp sina hjärtan och inre kraft."
Carina oktober 2021

" Att få ta del av denna personliga healingmeditation i mp3 format är verkligen en gåva när man vill framåt på sin andliga väg. Att höra Åses glada stämma och känna all hjälp som hon och änglarna ger gör att man aldrig tröttnar på meditationen. Man lyssnar om och om igen."
Carina september 2021

1 995 kronor

En högfrekvent distanshealing + din personliga healingmeditation

Ja, tack. Jag vill boka healing och meditation

HEAL to be you