Åse & Ärkeänglarnas Healingutbildning

med ljusaktiveringar direkt av Ärkeänglarna

Den nya jorden är här. Tiden då det är dags att lära känna dig själv på ett djupare plan, att hitta sanningen inom dig. Din intuition och ditt själsliga arbete kommer att vara en stor del av ditt nya liv.

Denna utbildning kommer att öppna upp dig så att du kan stråla ditt ljus världen över. Ett vackert samarbete mellan dig och ärkeänglarna kommer att skapas. Du blir den ljusarbetare du är menad att vara.

Du kommer att få ta del av gudomlig kunskap och visdom, reningar, meditationer, uppgraderingar och ljusaktiveringar för att höja ditt medvetandet till din ursprungliga gudomlighet. Detta görs direkt av Ärkeänglarna. Din inneboende healingkraft kommer förstärkas, så att du kan heala dig själv och andra.


Detta ingår:

 • Ljusaktiveringar av Ärkeänglarna
 • Reningar
 • Meditationer (mp3-ljudfiler)
 • Utbildningsmanual 32 sidor (pdf-format)
 • Kunskap om grundning, meditation, den kännande kroppen, energikroppar, chakra, änglar och guider, hur du renar, hur du helar, hur du står i din kraft, hur du transformerar m.m.
 • Personlig utveckling
 • Healing via mig
 • Transformation via mig
 • Healing via de andra kursdeltagarna
 • Mitt lärarstöd
 • Diplom

Jag finns här.

Healingutbildningen görs i liten grupp på 4 - 8 personer. Eftersom det sker kraftfulla transformationer och healingarbeten under dessa dagar vill jag ha möjlighet att ge alla den personliga vägledning som behövs. Alla ska känna sig trygga för att kunna öppna upp för energierna som skapas.

Healingutbildningens innehåll:

Första blocket

Grundning

Energikroppen

Helandet

Hur man renar

Ge healing

Ta emot healing

Rening och Ljusaktivering


Andra blocket

Förstå din kraft

Transformation

Inse ditt mästerskap

Ge healing

Ta emot healing

Din inre sanning

Rening och Ljusaktivering


Tredje blocket

Fysiskt healingmöte

Höj frekvensen 

Närkontakt med Änglar och andra i din ljusfamilj

Ge healing

Ta emot healing

Rening och Ljusaktivering


Välj vilken takt som passar dig?

Fysisk kurs under fem månader, Distanskurs under tre månader eller 
Intensivkurs under tre veckor

Fysisk kurs - 5 månader

För dig som behöver låta saker landa i lugnt tempo.

Du går utbildningen hos mig på Tjörn under tre helger, tre block, exempelvis en helg i februari, en i april och en i juni. Däremellan sker resten på distans. Du får du ta del av healingar av mig, träna på att ge healing till andra, ta emot healing från andra deltagare, läsa i manualen och utveckla din andliga gåva. 

Förkunskaper: Intresse för själsligt arbete och redo för förändring

När: Februari - Juni 2021

Vi träffas följande datum: 13-14 feb, 10-11 april och 12-13 juni klockan 10.00 - 16.30 (totalt 6 heldagar)

Du får även healing och transformation på distans några tillfällen däremellan. Du avsätter tid för eget arbete när det passar dig.

Plats: Tjörn, Rönnäng, Vaviksbacken 10

Kostnad: 8 900 kronor inkl moms (frukt och mindre fika ingår)

Anmälningsavgiften på 900 kronor betalas vid bokning. Resterande belopp 8 000 kronor ska vara betald en vecka innan kursen. Jag mejlar fakturor till dig. Manualen får du på plats när vi träffas. Schema och meditationer kommer jag att skicka till din e-post innan kursstart.

Distanskurs - 3 månader

För dig som vill vill göra utbildningen hemma.

Du går hela utbildningen på distans. Vi möts på Zoom tre helger, en helg i månaden. Däremellan får du ta del av healingar av mig, träna på att ge healing till andra, ta emot healing från andra deltagare, läsa i manualen och utveckla din andliga gåva.

Förkunskaper: Intresse för själsligt arbete och redo för förändring

När: Mars-Maj 2021 

20-21 mars, 24 -25 april, 29-30 maj möts vi på Zoom kl 10.00-16.00 (totalt 6 heldagar)

Du får även healing och transformation några tillfällen däremellan.  Jag finns tillgänglig för dig. Du avsätter tid för eget arbete när det passar dig. 

Plats: Där du önskar

Kostnad: 7 900 kronor inkl moms

Anmälningsavgiften på 900 kronor betalas vid bokning. Resterande belopp 7 000 kronor ska vara betald en vecka innan kursen. Jag mejlar fakturor till dig. Du får ditt utbildningspaket med manual, meditationer, schema och annan vägledning en vecka innan utbildningen startar, så att du hinner skriva ut och ladda ner.

Intensivkurs - 21 dagar

För dig som snabbt vill framåt i din andliga utveckling och skapa ett samarbete med Ärkeänglarna Nu. 

Du är i en "healingbubbla" i tre hela veckor, varje dag. Vi möts på Zoom under sex heldagar, måndagar och tisdagar. Övriga dagar får du ta del av healingar av mig, träna på att ge healing till andra, ta emot healing från andra deltagare, eget arbete för att utveckla din andliga gåva. Du går utbildningen på distans.

Förkunskaper: Intresse för själsligt arbete och redo för förändring

När: vecka 25 - 27, Start på Sommarsolståndet 21 juni - 11 juli

Måndagar och Tisdagar möts vi på Zoom 9.30 - 15.30. Datum: 21, 22, 28, 29 juni, 5 och 6 juli

Onsdagar och Torsdagar tar du emot healing kl 21.00 

Fredagar, Lördagar och Söndagar eget arbete ca 1 timme om dagen (vi tar ledigt på midsommar ;))

Plats: Där du önskar

Kostnad: 6 900 kronor inkl moms

Anmälningsavgiften på 900 kronor betalas direkt vid bokning. Resterande belopp 6 000 kronor ska vara betald en vecka innan kursen. Du får ditt utbildningspaket med manual, meditationer, schema och annan vägledning en vecka innan utbildningen startar, så att du hinner skriva ut och ladda ner.

Jag är villig att acceptera min inneboende kraft.
Jag väljer att känna min gudomlighet.
Jag vet att jag är magisk.

"Jag förstod kursen skulle vara bra men att den skulle vara så bra och göra ett sånt djupt avtryck i mig hade jag inte väntat mig. Det har varit tre veckor av magi och jag har upplevt saker jag aldrig trodde jag skulle göra. En enorm inre resa och Åse är en helt underbar och suverän lärare. Man längtar efter varje dag och jag kommer bära med mig det jag lärt mig varje dag i mitt hjärta. Den här kursen som Åse och ärkeänglarna har skapat är något utöver det vanliga. Den är ett mästerverk!

Den här kursen har jag längtat efter nästan hela mitt liv utan att förstå det. Jag har sökt efter både mening och uppgift i livet och i och med denna kurs fann jag flera borttappade bitar. Kan man bli mer lycklig än när man hittar sig själv? Jag tror inte det.
Jag har upplevt saker jag aldrig trodde jag skulle få uppleva. Jag har sett saker jag aldrig trodde jag skulle få se. Jag har känt saker jag inte trodde jag kunde. Det känns verkligen som att mitt inre ljus har tänts."

Tina, januari 2021, intensivutbildningen

"Åse och Änglarnas Healingutbildning kom att bli så betydelsefull för min andliga utveckling. Tack Åse, för dessa dagar med så mycket kärlek och ljus, underbara energier och djupa insikter! Du delar så generöst med dig av din kunskap och ditt ljus. För det är jag dig evigt tacksam. Detta har gett mig tillit och tro på min intuition och min helande förmåga.

Det är även med glädje och värme i mitt hjärta jag tänker tillbaka på kurstiden, på våra stunder för gemensam reflektion och den fina vänskapen som utvecklades i vår lilla grupp.

Med din synnerliga förmåga att läsa in våra själars väsen och med din ödmjukhet och ditt förtroendeingivande bemötande ledde du oss varsamt fram till insikt och förståelse om vår gudomliga helande kraft.

Du är extraordinär!"

Monica, januari 2021, intensivutbildningen

"Stort tack Åse för ditt engagemang och din vägledning i denna kurs. Det blev en fin resa med otroligt häftiga upplevelser.  

Åse, du är en underbar och mäktig kvinna. Med ditt härliga leende och ljus sprider du din kunskap på ett lätt och underbart sätt. Du förmedlar och inkluderar så bra. Du har gett mig olika verktyg att använda framöver.

Att få gå in i healingbubblan tillsammans med de andra deltagarna har varit magiskt och fantastiskt. Vi har gett healing, fått ta emot healing, delat med oss av våra upplevelser, skrattat och gråtit om vart annat. Jag har längtat till varje tillfälle.

Du har fått mig att inse att jag har den gudomliga kraften inom mig.

Vilken fin resa för både kropp och själ, jag är full av tacksamhet. Tack!"

Annika, januari 2021, intensivutbildningen

"Du som ledare är helt fantastisk, Åse!

Genom alla möten den kärleksfulla tillåtande atmosfären förutom direktuppkopplingen, entusiasmen, glädjen och humorn! Och all din naturliga uppmuntran du gav hela tiden!

 TACK tack tack!!!"
Kristina, intensivutbildningen januari 2021

Jag är intresserad av healingutbildningen

HEAL to be you