Healingutbildning

MEDVETANDEEXPANSION MED HÖGFREKVENT HEALING

Den nya jorden är här. Tiden då det är dags att lära känna dig själv på ett djupare plan, att hitta sanningen inom dig. Din intuition och ditt själsliga arbete kommer att vara en stor del av ditt nya liv.

Denna utbildning kommer att expandera ditt medvetande, aktivera din ljuskropp och höja din frekvens så att du kan stråla ditt ljus världen över. Du blir den du är menad att vara. 

Ett vackert samarbete mellan dig och ärkeänglarna kommer att skapas, liksom med andra högdimensionella guider.

Du kommer att få ta del av gudomlig kunskap och visdom, reningar, meditationer, healingar och transformationer, det ingår även unika ljusaktiveringar som görs direkt av Ärkeänglarna, allt för att du ska nå din ursprungliga gudomlighet. Denna högdimensionella aktivering som sker kommer att förstärka din inneboende healingkraft så att du kan heala dig själv och andra i den nya tiden med ny högfrekvent healing.

Det är dags för oss att följa med utvecklingen och lämna det gamla bakom oss för att välkomna det nya.

Detta ingår:

 • Ljusaktiveringar 
 • Reningar
 • Healingar
 • Transformationer
 • Meditationer (mp3-ljudfiler)
 • Utbildningsmanual 32 sidor (pdf-format)
 • Kunskap om grundning, meditation, den kännande kroppen, energikroppen, chakra, änglar och guider, rening, transformation, healing till dig själv och andra, hur du står i din kraft m.m.
 • Träna på att ge och ta emot högfrekvent healing
 • Personlig utveckling
 • Mitt lärarstöd
 • Diplom

Jag finns här.

Healingutbildningen görs i liten grupp på 4 - 8 personer. Eftersom det sker kraftfulla transformationer och healingarbeten under dessa dagar vill jag ha möjlighet att ge alla den personliga vägledning som behövs. Alla ska känna sig trygga för att kunna öppna upp för energierna som skapas.

Jag har en önskan… att vi alla ska våga vara den vi är och att vi ska förstå vår unikhet. Att vi alla ska vara fria, utan blockeringar som hindrar oss från att leva det liv vi önskar. Att vi ska känna tillit till allt som sker, oavsett vad.

Jag har en önskan… att vi tillsammans hjälper varandra att nå balans och lyfter varandra så att vi alla kan inse våra styrkor och gåvor och förstå att vi alla behövs, att vi alla är ett bestämt syfte.

Jag har en önskan…. att förmedla klarhet och en känsla av inre frid och samtidigt få er att bryta er loss och ta ner alla barriärer runt er. Jag vill att ni ska stärka relationen med er själva, att veta vem ni är och vad ni ska göra och förstå kraften ni bär inom er. Jag vill ge er en trygg grund att stå på, därifrån ni kan sprida ut era vingar och flyga högt och skapa ert eget. Därför har jag gjort denna healingutbildningen tillsammans med ärkeänglarna.

I ungefär ett år arbetade vi med den, änglarna och jag, men jag förstår att resan hit startade långt innan dess. Att den blev klar år 2020 är ingen slump, det är nu vi alla är redo för denna nya högfrekventa healing. Nu när vår frekvens på jorden har höjt är vi redo att kliva in i det nya. Det gamla raseras, så även i den andliga världen, för att det nya ska kunna ta vid.

Detta är en unik healingutbildning som lägger stor vikt vid att expandera ditt medvetande, aktivera ditt inre ljus och höja din frekvensnivå. Den lär dig även att arbeta med högfrekvent healing, healing för den nya tiden och den kunskap och visdom som vi nu är här för att ta emot. Du kommer också att stärka relationen med din ljusfamilj på ett alldeles unikt sätt.

Du har räckt upp handen för att att vara en ljusarbetare/ljuskrigare/ljusbärare i denna tid för att hjälpa moder jord och mänskligheten att expandera. Din familj av ljus står redo, änglarna och andra guider längtar efter att sammanstråla med dig och återskapa den kontakt ni en gång hade.

Vi kommer under denna utbildning spinna runt i virvlar av energier, kärlek och magi… för att sedan komma ut i ljuset, i klarheten. Draperier kommer dras bort och dörrar öppnas så att du kan stå i ditt ljus med din återfunna inre styrka.

Ljus och kärlek
Åse


Healingutbildningens innehåll:

Första blocket

Grundning

Energikroppen

Helandet

Hur man renar

Ge healing

Ta emot healing

Rening och Ljusaktivering


Andra blocket

Förstå din kraft

Transformation

Inse ditt mästerskap

Ge healing

Ta emot healing

Din inre sanning

Rening och Ljusaktivering


Tredje blocket

Fysiskt healingmöte

Höj frekvensen 

Närkontakt med din ljusfamilj

Ge healing

Ta emot healing

Rening och Ljusaktivering

Välj vilket som passar dig?

Fysisk kurs, Distans kurs eller Intensiv kurs

Fysisk kurs

För dig som behöver låta saker landa i lugnt tempo.

Du går utbildningen hos mig på Tjörn under tre helger, tre block. Där mellan sker resten på distans. Du får du ta del av healingar av mig, träna på att ge healing till andra, ta emot healing från andra deltagare, läsa i manualen och utveckla din andliga gåva. 

Förkunskaper: Intresse för själsligt arbete och redo för förändring

När: 5 och 6 mars, 11 och 12 juni, 24 och 25 september 2022

Plats: Tjörn, Rönnäng, Vaviksbacken 10

Kostnad: 8 900 kronor inkl moms (frukt och mindre fika ingår)

Jag mejlar en faktura till dig som ska bara betald innan kursstart. Manualen får du på plats när vi träffas. Schema och meditationer kommer jag att skicka till din e-post innan kursstart.

Distanskurs

För dig som vill göra utbildningen hemma inom loppet av ca 2 månader.

Du går hela utbildningen på distans. Vi möts på Zoom tre helger, en helg i månaden. Däremellan får du ta del av healingar av mig, träna på att ge healing till andra, ta emot healing från andra deltagare, läsa i manualen och utveckla din andliga gåva.

Förkunskaper: Intresse för själsligt arbete och redo för förändring

När: 26 februari - 24 april 2022 

26 och 27 februari, 26 och 27 mars, 23 och 24 april möts vi på Zoom kl 9.30-15.30 (totalt 6 dagar)

Du får även healing och transformation några tillfällen däremellan.  Jag finns tillgänglig för dig. Du avsätter tid för eget arbete när det passar dig. 

Plats: Där du önskar

Kostnad: 7 900 kronor inkl moms

Jag mejlar en faktura till dig som ska vara betald senast en vecka innan kursstart. Då får du också ditt utbildningspaket med manual, meditationer och schema så att du hinner skriva ut och ladda ner.

Intensiv distanskurs

För dig som snabbt vill framåt i din andliga utveckling och skapa ett samarbete med Ärkeänglarna Nu. Vi arbetar intensivt i 21 dagar.

Du är i en "healingbubbla" i tre hela veckor, varje dag. Vi möts på Zoom under sex heldagar, måndagar och tisdagar. Övriga dagar får du ta del av healingar av mig, träna på att ge healing till andra, ta emot healing från andra deltagare, eget arbete för att utveckla din andliga gåva. Du går utbildningen på distans.

Förkunskaper: Intresse för själsligt arbete och redo för förändring

När: Sommar 2022, vecka 26-28

Måndagar och Tisdagar möts vi på Zoom 9.30 - 15.30. Datum: 27 och 28 juni, 4, 5, 11 och 12 juli

Torsdagar tar du emot Transformationshealing kl 21.00 

Fredagar, Lördagar är det eget arbete ca 1 timme om dagen 

Söndagar ta du emot Ärkeängelhealing kl 21.00

Plats: Där du önskar

Kostnad: 6 900 kronor inkl moms 

Jag mejlar en faktura till dig som ska vara betald senast en vecka innan kursstart. Då får du också ditt utbildningspaket med manual, meditationer, schema så att du hinner skriva ut och ladda ner.

Jag är villig att acceptera min inneboende kraft.
Jag väljer att känna min gudomlighet.
Jag vet att jag är magisk.

"Jag förstod kursen skulle vara bra men att den skulle vara så bra och göra ett sånt djupt avtryck i mig hade jag inte väntat mig. Det har varit tre veckor av magi och jag har upplevt saker jag aldrig trodde jag skulle göra. En enorm inre resa och Åse är en helt underbar och suverän lärare. Man längtar efter varje dag och jag kommer bära med mig det jag lärt mig varje dag i mitt hjärta. Den här kursen som Åse och ärkeänglarna har skapat är något utöver det vanliga. Den är ett mästerverk!

Den här kursen har jag längtat efter nästan hela mitt liv utan att förstå det. Jag har sökt efter både mening och uppgift i livet och i och med denna kurs fann jag flera borttappade bitar. Kan man bli mer lycklig än när man hittar sig själv? Jag tror inte det.
Jag har upplevt saker jag aldrig trodde jag skulle få uppleva. Jag har sett saker jag aldrig trodde jag skulle få se. Jag har känt saker jag inte trodde jag kunde. Det känns verkligen som att mitt inre ljus har tänts."

Tina, januari 2021, intensivutbildningen

"Jag har svårt att förstå hur mycket jag har förändrats under de här månaderna. Jag känner mig som en annan människa som det är enklare och behagligare att vara."

Helen, maj 2021, distansutbildningen

"Åse och Änglarnas Healingutbildning kom att bli så betydelsefull för min andliga utveckling. Tack Åse, för dessa dagar med så mycket kärlek och ljus, underbara energier och djupa insikter! Du delar så generöst med dig av din kunskap och ditt ljus. För det är jag dig evigt tacksam. Detta har gett mig tillit och tro på min intuition och min helande förmåga.

Det är även med glädje och värme i mitt hjärta jag tänker tillbaka på kurstiden, på våra stunder för gemensam reflektion och den fina vänskapen som utvecklades i vår lilla grupp.

Med din synnerliga förmåga att läsa in våra själars väsen och med din ödmjukhet och ditt förtroendeingivande bemötande ledde du oss varsamt fram till insikt och förståelse om vår gudomliga helande kraft.

Du är extraordinär!"

Monica, januari 2021, intensivutbildningen

"Stort tack Åse för ditt engagemang och din vägledning i denna kurs. Det blev en fin resa med otroligt häftiga upplevelser.  

Åse, du är en underbar och mäktig kvinna. Med ditt härliga leende och ljus sprider du din kunskap på ett lätt och underbart sätt. Du förmedlar och inkluderar så bra. Du har gett mig olika verktyg att använda framöver.

Att få gå in i healingbubblan tillsammans med de andra deltagarna har varit magiskt och fantastiskt. Vi har gett healing, fått ta emot healing, delat med oss av våra upplevelser, skrattat och gråtit om vart annat. Jag har längtat till varje tillfälle.

Du har fått mig att inse att jag har den gudomliga kraften inom mig.

Vilken fin resa för både kropp och själ, jag är full av tacksamhet. Tack!"

Annika, januari 2021, intensivutbildningen

"Tusen tack Åse för att du och Änglarna har tagit med mig på en underbar magisk resa under tre månader med Ärkeängelutbildningen. Det har verkligen öppnats nya vägar och vyer som jag aldrig kunnat drömma om. Hade aldrig trott i min vildaste fantasi att jag kunde få alla dessa insikter och expandera, men det har jag.

Du gör det så enkelt, inte några som helst pekpinnar, utan man får vara precis där man är och den man är, vilket känns tryggt. Och att få haft ynnesten att uppleva allt med den fina grupp vi har varit, ja helt magiskt. Så jag tar med mig allt vi delat under dom här tre månaderna och flyger ur boet.

Du är den mest kärleksfulla och varma person jag någonsin mött i mitt liv, du är en genuin människa. Tack. Kram"

Agneta, maj 2021, distansutbildningen

"Du som ledare är helt fantastisk, Åse! Genom alla möten den kärleksfulla tillåtande atmosfären förutom direktuppkopplingen, entusiasmen, glädjen och humorn! Och all din naturliga uppmuntran du gav hela tiden! TACK tack tack!!!"
Kristina, januari 2021, intensivutbildningen

" Jag är så glad och tacksam att jag har gått Åse & Ärkeänglarnas Healingutbildning. Har letat länge efter ett sätt att hitta hem till mej själv och finna min inre ro. Denna utbildning har betytt allt för mej, vart skulle jag annars varit på livets krokiga väg? Alla möten med dej Åse, kursdeltagarna , min Ljusfamilj och Änglarna går inte att beskriva i ord. Det måste upplevas!! 

Tack att du gjorde denna utbildning. Den är Guld värd. Alla borde gå den!!! 

Tack Åse, dessa 3 Månader är för evigt i mitt hjärta! "

Carina, juni 2021, distansutbildningen

Jag är intresserad av healingutbildningen

HEAL to be you