ANGELIC REIKI® WORKSHOP 3&4

Denna workshop är först och främst en personlig process, där energin är redskapet att finna din inre mästare. Det handlar inte om att vara andligt perfekt. Det handlar om att acceptera och erkänna att vi är skapare av våra liv.

Workshopen kommer väcka din andliga talang och du kommer att använda denna energi på ditt unika sätt. Du får en djupare kontakt med din själsenergi.

Denna workshop innehåller:
Anledning till och hur man renar öppnar och stänger det helande utrymmet
Ärkeänglars och änglars energis natur
Grundande meditation
Meditation för den kännande kroppen
Renande och initiering till Angelic Reiki 3:e graden
Renande och initiering till Angelic Reiki 4:e graden
Initiering till Änglarnas stråle
Ärkeänglarnas Masterinitiering
Tre byten av helande

"Syftet med workshopen är att ge dig en insikt i Master energin i detta system. Det kommer att hända på det mest perfekta sättet för dig. Kevin och jag rekommenderar att du är öppen för det som kommer att uppenbaras för dig. Vår värld är en stor lekplats och dessa initieringar är inte för att du ska bli god eller andligt perfekt, som människor ofta tror, utan det handlar om att acceptera och erkänna att vi alla, var och en, fullständigt skapar våra liv och att acceptera detta Mästerskap med det personliga ansvar och den självkännedom som detta medför." Christine Core

Varmt välkommen på en fördjupning i Angelic Reiki®

Förkunskaper: Angelic Reiki workshop 1 & 2
 
Kursdatum: 21-23 april 2023


Kursschema:
Dag 1: klockan 18.00 - 20.30
Dag 2 och 3: klockan 9.30 - 17.00
 
Investering: 4 100 kr
Kursmaterial, diplom, frukt och lättare fika ingår i priset.
Kursanmälan är bindande. Anmälningsavgiften är på 500 kronor. Resterande belopp ska vara betald innan kursen.

Plats: Vaviksbacken 10, Rönnäng, Tjörn

KURSDELTAGARNAS UPPLEVELSER:

"Jag har en önskan... och den är att alla...alla på denna jord får möjligheten att må som jag gör efter detta äventyr... stark och harmonisk och med en sund självinsikt. Vem jag är och vad jag ska göra har klarnat...rotat sig... lager och blockeringar har rensats bort... att våga och att stå för det man vill och är menad för... en känsla av total frihet... Oändligt tacksam."
Sophie juni 2018

"Vilken kraft, magi och sådan kärlek. Jag är så makalöst nöjd. Jag känner att angelic reikin har löst upp knutar jag aldrig skulle kommit åt annars. Det är en fantastisk gåva och Åse du är en väldigt bra och pedagogisk lärare. Jag är så tacksam att få ta del av dessa kunskaper. Tusen tack, ljus o kärlek till dig och änglarna. .... och jag läääängtar tills nästa workshop."
Kristina juni 2018

" Åse är otroligt pedagogisk och med sin omtanke lyfter hon mig som deltagare. Jag är så tacksam för denna workshop och när jag åkte hem kände jag mig väldigt påfylld av energi. Jag kände mig lycklig och helt i balans och gör fortfarande nu en vecka senare. Jag är rofylld, glad, sprallig, trygg, tillitsful och fylld av energi och kärlek. Jag känner mig grundad. Jag har rensat ut massor av gammalt skräp här hemma som jag inte längre behöver. Jag har fixat i trädgården och planterat och sått fröer. Det har känt som tiden stått stilla. Jag har verkligen varit här och nu. Magiskt. Kram och kärlek"
Lotta april 2019

" Tack Åse för en helt magisk helg! Tom på ord men fylld av känslor och minnen."
Lars sept 2019
Ja tack, jag vill vara med på Angelic Reiki workshop 3&4 (fortsättning)

HEAL to be you