ÅSES ANDLIGA GRUNDKURS

Det finns en gudomlig källa inom oss alla. Där har vi allt. När du bli medveten om hur allt fungerar och när du inser hur magisk du är, då kan du öppna upp för ett helt nytt liv. Då kan du skapa allt du någonsin önskat dig, bortom begränsningar.

Kursens innehåll:
Energikroppen
Chakrasystemet
Healing
Dimensioner
Änglar och andra ljusvarelser
Att vara grundad
Meditation
Attraktionslagen
Tacksamhet
Uppvaknande
Att bli din egen mästare

Lyssna och läs!
Du får materialet som ljud i mp3-filer och text i pdf-filer

Hej, mitt namn är Åse.
Vad kul att du har hittat min andliga grundkurs. Jag har varit intresserad av det andliga under lång tid, gått många kurser och samlat på mig en hel del kunskap. Under en lång period  letade jag efter en bok eller text som enkelt beskriver hur det andliga fungerar. Det har jag fortfarande inte funnit, så därför har jag skapat denna kurs med information som jag önskat att jag hade då. Jag vill nu med denna kurs ge dig det som jag själv inte fann i början av min inre resa.

Min intension är att jag på ett enkelt sätt ska förklara andliga grundprinciper för dig. Jag kommer att berätta om de olika energikropparna, vad medvetenhet är, hur healing fungerar och varför det görs initieringar, vad är dimensioner, förståelsen varför vi bör vara grundade när vi ska ha kontakt med universum, änglar och ärkeänglar, attraktionslagen kombinerat med din livsplan, chakrasystemet och en del annat som behövs förklaras. Jag kommer även att få dig att inse ditt värde. Jag vill att du ska förstå ditt mästerskap.

Du kommer att få ta del av 10 olika avsnitt både i text och att lyssna på. Längre ner på sidan finner du innehållet. Min tanke med att jag har spelat in det på ljudfil är att du kan lyssna på väg till jobbet eller när du står och lagar mat. Jag är själv mamma till två små barn och vet att tiden att sätta sig ner och läsa inte alltid finns, eller orken ;) Därför får du kursen både i pdf-format och mp3. Det ingår även bonusar.

Energikroppen

Energi
Fysiska kroppen
Eteriska kroppen
Emotionella kroppen
Mentala kroppen
Ljuskroppen
Anden

Chakrasystemet

Vad är chakra
Sju huvudchakra
Jordstjärna och Själsstjärna
Balans
Kristaller
Hur jag balanserar mina chakran
Övningar

Healing

Vad är healing
Vårda gåvan du tagit emot
Initieringar
Reiki symboler

Dimensionerna

1 dimensionen
2 dimensionen
3 dimensionen
4 dimensionen
5 dimensionen
6 dimensionen
7 dimensionen
8 dimensionen
9 dimensionen
10 dimensionen
11 dimensionen
12 dimensionen
13 dimensionen

Änglar & guider

Vad är änglar
Ärkeänglar
Änglar och keruber
Guide
Ljusarbetare
Vägledare
Väktare
Uppstigna mästare
Gudinnor
Galaktiska healers
Naturväsen

Att vara grundad

Meditation
Varför meditera
Hur mediterar jag
Andningen
Att vara grundad
Din kännande kropp
Låt meditationen bli en del av din vardag

Attraktionslagen och Tacksamhet

Tacksamhet
Tankens kraft
Att manifestera
Det funkar inte
Affirmationer
Din livsplan
Ditt värde

Mästaren

Mästaren är Du
Tillit
Tecken och vägledning
Med glädje i hjärtat
Var snäll emot dig själv

Uppvaknandet

Medvetandet
Uppstigning
Möt dina rädslor och väx
Acceptera och omfamna

"Hej Åse
Återigen en väldigt givande kurs du skapat. Känner mig tacksam över att våra vägar korsats och innehållet i Klarhetens grundkurs har varit givande, inspirerande, innehållsrikt och precis ”lagom mycket” att ta in. Jag har märkt av en tydlig förändring i kroppen efter att ha lyssnat på din underbara vägledning. Så jag kan varmt rekommendera er att ta del utav denna fantastiska grundkurs. Och stort tack till dig Åse för att du är en underbara vägledare."
Eva juni 2019

"Tack så mycket för den andliga kursen! Så himla bra den är. Bra upplägg och lätt att förstå! Den kommer jag att lyssna på flera gånger om. Gjorde meditationen med ärkeänglarna ikväll:) Magiskt! Ha en fin sommar nu!
Gittan juni 2019

"Tack så mycket för grundkursen. Har lyssnat lite varje dag och den är verkligen jättebra! Ha det gott!
Birgitta november 2019

444 kronor

Betalning sker via bankgiro 250-2326 eller företagswish 1236872816 direkt vid bokning. Dubbelkolla så att du skrivit rätt mejladress. Du erhåller kvitto och inloggningsuppgifter per mejl när jag ser din betalning. Om du inte får mejl av mig så hör av dig igen efter att du kollat skräpposten, tack. 

Ja tack, jag köper gärna Åses andliga grundkurs

HEAL to be you