ÅSES ANDLIGA GRUNDKURS

Vad kul att du har hittat hit till min andliga grundkurs. 

Jag har varit intresserad av det andliga under lång tid, gått många kurser och samlat på mig en hel del kunskap. Under den resan så letade länge efter en bok eller liknande som enkelt kunde beskriva hur det andliga fungerar. Det fann jag inte, så därför skapade jag själv år 2019 denna kurs med information som jag önskat att jag hade då. Jag vill ge dig det som jag själv inte fann i början av min inre resa. 


Min intension är att jag på ett enkelt sätt ska förklara andliga grundprinciper för dig. Jag kommer att berätta om de olika energikropparna, vad medvetenhet är, hur healing fungerar och varför det görs initieringar, vad är dimensioner, förståelsen varför vi bör vara grundade när vi ska ha kontakt med universum, änglar och ärkeänglar, attraktionslagen kombinerat med din livsplan, chakrasystemet och en del annat som behövs förklaras. Jag kommer även att få dig att inse ditt värde. Jag vill att du ska förstå ditt mästerskap.

Du kommer att få ta del av 10 olika avsnitt att lyssna på.  Jag har spelat in det på ljudfiler så att du kan lyssna på väg till jobbet eller när du står och lagar mat. Jag är själv mamma till två barn och vet att tiden att sätta sig ner och läsa inte alltid finns, eller orken ;) Men självklart är det bra om du har möjlighet att sätta dig i stillhet och lyssna i lugn och ro, så att all info kan landa och integreras inom dig.


Jag rekommenderar att lyssna i turordning. Använd gärna hörlurar. Längst ner finns det även två meditationer som jag också bjuder på. 

Jag hoppas du ska tycka om min kurs.

Ljus och kärlek
Åse


1. INTRO

2. ENERGIKROPPEN

3. CHAKRASYSTEMET

4. HEALING

5. DIMENSIONER

6. ÄNGLAR OCH ANDRA LJUSVARELSER

7. ATT VARA GRUNDAD

8. ATTRAKTIONSLAGEN OCH TACKSAMHET

9. UPPVAKNANDE

10. MÄSTAREN

Att andas är livet

Dina andetag är livsviktiga och ändå så glömmer vi bort att andas ibland. Känner du igen dig? Under tiden du läser detta vill jag att du några djupa andetag hela vägen ner i magen. Detta kommer att ge dig ett lugn som kommer göra så att du mår mycket bättre.

När du mediterar får du kontakt med din själ och där i stillheten vet du vad du ska göra. Där i stillheten faller din problem bort. Du kommer att upptäcka många positiva effekter inom alla området i ditt liv om du börjar meditera. Det är någon av det bästa du kan göra för din inre harmoni. Din andning är ditt liv. Så vänta inte. Börja meditera idag. 

Om du tycker om mina meditationer finns det fler på Insight Timer som är en gratisapp. 


Njut av din meditation.

MEDITATION: CHAKRABALANSERING MED ÄRKEÄNGLARNA


MEDITATION: VAR I DIN FULLA KRAFT

Hej Åse. Återigen en väldigt givande kurs du skapat. Känner mig tacksam över att våra vägar korsats och innehållet i din grundkurs har varit givande, inspirerande, innehållsrikt och precis ”lagom mycket” att ta in. Jag har märkt av en tydlig förändring i kroppen efter att ha lyssnat på din underbara vägledning. Så jag kan varmt rekommendera er att ta del utav denna fantastiska grundkurs. Och stort tack till dig Åse för att du är en underbara vägledare

Eva juni 2019

Tack så mycket för den andliga kursen! Så himla bra den är. Bra upplägg och lätt att förstå! Den kommer jag att lyssna på flera gånger om. Gjorde meditationen med ärkeänglarna ikväll:) Magiskt! Ha en fin sommar nu!

Gittan juni 2019

Tack så mycket för grundkursen. Har lyssnat lite varje dag och den är verkligen jättebra! Ha det gott!

Birgitta november 2019

HEAL to be you