VÄGLEDNING

För dig som står i ett vägskäl och undrar hur du ska komma vidare.
 

Jag tar hjälp av tarotkort som visar vart du befinner dig nu, hur du tänker och hur du känner och vilka blockeringar som finns. När du förstår dig själv, då kan du handla mer medvetet. Detta gör det enklare för dig att ta rätt beslut. Målet är att du ska hitta din innersta sanning, för att sen kunna gå vidare på din livsväg. Man kallar tarot för själens spegel, att kunna se vår inre verklighet.

Jag får även information ifrån högfrekventa änglar, mästare och guider. Jag skriver ner den vägledning som jag får till dig och skickar den till din e-post som en pdf-fil.

Jag spår inte. Jag vägleder dig. Kom ihåg att du har alla dina svar inom dig själv och du kan alltid påverka ditt eget liv med din egen fria vilja. Jag ger dig det du behöver höra just nu för att kunna ta nästa steg på din väg.

Områden som jag arbetar med är :
✨ grundenergi
✨ arbete
✨ ekonomi
✨ relation med dig själv
✨ relation med andra
✨ hälsa
✨ andliga utveckling
✨ vad du behöver tänka på
✨ vad din guide har att säga dig
✨ budskap från ärkeänglarna  

Liten vägledning  (välj 4 områden) -  795 kronor

Stor vägledning (alla 10 områden) -  1395 kronor

Själens spegel

Jag vägleder dig till att ta de stegen som du behöver ta för att kunna öppna nästa dörr.

"Tusen tack för den fina årsläggningen! Den var såå bra. Den gick rakt in i hjärtat och träffade så rätt. Jösses, sluta aldrig med det du gör. Du är fantastisk."
Tina november 2019

"Har läst igenom texten 4 gånger och lika många gånger har jag fått hämta näsdukar att torka tårarna med. Det brukar vara ett gott tecken och bra betyg. Så gott som alltid när det känns äkta och sant så kommer tårarna. Stort tack för den underbara läggningen"
Stina december 2018

"Hej du underbara människa. Har just kommit hem och läst årsläggningen från dig. Alltså jag har gråtit några liter, men inte ledsna tårar.Bara så starka känslor av ödmjukhet och tacksamhet. Du är ju så jäkla duktig. Så glad jag blev av din tolkning och underbara läggning. Tusen tusen tack. Så lycklig jag är."
Siv november 2019
Ja tack, jag vill boka en vägledning

Du betalar direkt vid bokning via swish 1236872816 eller bankgiro 250-2326. Du erhåller kvitto per mejl när jag ser din betalning. Inom 10 dagar mejlar jag din vägledning. Om du inte får mejl av mig när du betalt in så hör av dig igen, men kika först i skräpkorgen, tack. 

HEAL to be you