TRANSFORMATIONS SAMTAL

Förändring på djupet

Min transformation är för dig som behöver förändra något på djupet, dig som vill vidare på din inre resa. Du upplever att där finns något som blockerar dig att slå ut i blom. Det kan vara en rädsla som stoppar dig ifrån att komma vidare. Jag hjälper dig att transformera detta. Du blir medveten, du blifri. 

Vi behöver möta det som hindrar oss, om vi vill att det ska försvinna. Vi behöver plocka upp det till ytan och titta på det, acceptera det och omfamna det, för att sedan kunna släppa taget om det, i kärlek och förlåtelse. Detta hjälper jag dig med. Du och jag  pratar med varandra och tillsammans släpper vi taget om din blockering. Det kan vara nedtryckta känslor eller gammal smärta som håller dig tillbaka. Tillsammans bryter vi gamla programmeringar för att du ska kunna känna dig mer fri. 

Healingen jag ger förändrar dig djupt på cellnivå och det i kombination med att arbeta med gamla trosuppfattningar och känslor är mycket transformerande. Vi går in på djupet och frigör gamla mönster. Vi arbetar tillsammans. Du, jag och våra guider.

Vi pratar i vanlig telefon.

Transformation

Vi är inne i ett nytt galaktiskt år med en mycket stark transformerande kraft. Det innebär utmaningar, men också underbara möjligheter att nå fullkomlighet. Var öppen för denna förändring istället för att kämpa emot. Om du vill ha hjälp med detta så finns jag här.


"Godmorgon Åse
Måste bara berätta att jag aldrig kännt mig starkare än vad jag är nu. Det du startade igår, var ren magi⭐️ Saknar ord. Starten på något så vackert och stort. Det finns en sån stark kraft i min kropp idag och jag känner sån enorm eurfori. Jag SER helt plötsligt mig själv , med sån vacker självkärlek och attraktion. Vilken förlösande känsla! Är så otroligt tacksam för vårt samtal. DU fick mig att börja SE ❤️ All kärlek till dig Åse"
Jenny

"Tack fina. Blockeringarna släppte från djupet och skrattet kom."
Monica

"Behandlingen hos Åse har verkligen hjälpt mig, på djupet. Jag har under en längre tid känt att jag har en rädsla/en blockering som hindrar mig från att gå vidare i livet med tillit och kraft. När Åse la tarot på mig så kom det upp att jag behöver söka mig inåt för att hitta svar. Eftersom jag tycker att jag gjort det på egen hand frågade jag Åse om hon kunde hjälpa mig med detta. Jag är väldigt tacksam att hon sa ja.
Vilken transformation jag fick vara med om! Liggandes på bänken guidade Åse mig, genom att ställa frågor, in i en meditation. Tillsammans med mig och Universum/Änglar/Källan, fick jag tillgång till information som för mig var fantastisk och som nu hjälpte mig att både få kontakt med min guide och komma hem till vem jag är. En underbar upplevelse. Det bästa var att själv vara med i processen med Åse och ta ansvar för mitt eget helande. Jag kan verkligen rekommendera en behandling hos Åse och då gärna tarot i kombination med healing. Åse är en oerhört ren kanal och jag kände mig fullständigt trygg med henne som healer.Hon tog både hand om mig och det som kom upp och hjälpte mig att fullfölja hela sessionen. Tack Åse. "
Elisabeth

695 kronor (45 minuter)
795 kronor (60 minuter)

1 795 kronor (3x45 minuter inom en månad)

Ja tack, jag vill boka ett transformationssamtal

HEAL to be you