HELHETSPAKET 21 DAGAR

Varmt välkommen till ett helhetspaketet med personlig vägledning och healing helt unikt för dig. 

Jag är din egen personliga inspirationscoach, masterhealer och änglavägledare under tjugoen dagar för att ge dig klarhet, balans och harmoni.

Du och jag arbetar tillsammans varje dag i tre veckor. Dagarna fylls med samtal, transformationer, andlig kunskap, healing, ljusaktivering, vägledning, affirmationer eller budskap. Jag kommer att vara din alldeles egna själsliga PT (personlig tränare) med hjälp av ärkeänglarna och andra högfrekventa ljusvarelser. Allt detta sker på distans. 

Detta passar både dig som vill påbörja och dig som vill vidare på din andliga och själsliga resa. Vi utgår ifrån där du är just nu.

Min vision är att plocka bort de blockeringar du har som hindrar dig från att leva det liv du önskar. Det kan vara inom områden som hälsa, framgång, relationer eller att öppna upp det andliga och kliva in i de högre dimensionerna. Tillsammans plockar vi bort dina rädslor och hinder och ser till att höja din frekvens. Allt för att du ska kunna leva i ljuset som den du i sanning är.

Helhetspaketet 21 dagar innehåller :

 • 5 samtal (45 min x 5)

 • 5 distanshealingar

 • 3 ljusaktiveringar (samtal 60 min)

 • 3 meditationer

 • affirmationer, vägledning och budskap

Allt är individanpassat till dig. Allt sker på distans. Du och jag har daglig kontakt för att nå bästa resultat.

Det är klassat som friskvård av Skatteverket och fullt avdragsgillt. Du som anställd bör kunna använda ditt friskvårdsbidrag. Prata med din arbetsgivare.

Vad helhetspaketet kan ge dig

 • Klarhet
 • Inre harmoni 
 • Balans
 • Överflöd
 • Trygghet
 • Nystart
 • Uppvaknande 
 • Tillit
 • Självkännedom 
 • Bättre sömn 
 • Ökad intuition

Hur fungerar detta?


Under tre veckor blir du personligt vägledd för att komma vidare på din spirituella väg.
Jag och änglarna kommer att vara med dig varje dag och höra av oss dagligen med den inspiration du behöver för att nå ditt högsta bästa. Vi arbetar aktivt med att förändra de beteendemönster som hindrar dig från att nå dit du önskar. Vi skapar nya vanor.

Vi startar med ett samtal på telefon då du klargör vad du vill ha hjälp med och vi börjar arbetet. Dagarna som följer fylls med transformationer, healingar, ljusaktiveringar, samtal, vägledning, andlig kunskap, personliga affirmationer och budskap för att göra dig medveten och fri. Vissa dagar pratar vi i telefon och andra via sms eller mejl. På sista dagen pratar vi om hur du ska fortsätta din vandring på den väg du valt att gå. Du får med dig verktyg för att gå vidare.

När du bokat din plats tar jag kontakt med dig så vi kan boka in tider.

"Tack fina Åse för den fantastiska och fina människa du är och som också präglar detta paket. Du har en stor ödmjukhet samtidigt som du är otroligt kraftfull, engagerad, inspirerande och stöttande i processen. Din personlighet, de ord, de känslor och den transformation som jag genomgått tillsammans med dig kommer att påverka mig och mitt inre under lång tid efter. Stor stor kram"
Carin, maj 2019

"Åse är en fantastisk själ som jag är innerligt tacksam över att jag fått möjlighet att komma i kontakt med. Jag fick äran att göra en helt fantastisk resa med mig själv med hjälp av Åse som varade i 21 dagar. Det hjälpte mig att släppa taget om en del gamla mönster och känslor. Det hjälpte mig att älska mig själv och sätta mig själv i fokus. Åse är en helt underbar människa som strålar så mycket kärlek och empati. Tack för att jag fick denna möjlighet."
Jenna Karlström, augusti 2018

"Jag mötte Åse i ett vägsjäl i mitt liv då jag sökte kraften och glädjen att gå vidare att skapa mig ett nytt och bra liv. Åse vägledde mig, delade med sig av sitt ljus och gav mig de verktyg jag behövde för att släppa gamla mönster och tankar och att öppna upp och finna vägen till kraften och ljuset i mitt inre. Min upplevelse var stor tacksamhet och välbefinnande, styrka och klarhet. Tack Åse för din vägledning, ditt ljus och ditt ödmjuka bemötande.
Du är extraordinär!"

Monica, september 2020

6 995 kronor (värde ca 10 000 kronor)
I priset ingår 5 samtal, 5 distanshealingar, 3 ljusaktiveringar, 3 meditationer och dagligt stöd

Ja tack, jag vill boka ett helhetspaket 21 dagar

HEAL to be you