HELANDE SAMTAL

Vägledning, healing och omtanke

Du är redo för en förändring. Du vill prata med någon som förstår. Du vill utveckla din själ och behöver hjälp på vägen med hur du ska komma vidare. 

Jag är din själsliga vägvisare, din andliga mentor och din healer. Jag höjer dig upp till ljuset. Varje helande samtal är unikt. Jag känner in vad du behöver och du får komma med önskemål. Utifrån det skräddarsyr vi denna stund speciellt för dig. 

Samtalet innehåller vägledning, healing, transformation och budskap ifrån den gudomliga sfären. Jag kan även balansera dina chakra, vägleda dig i meditation eller ge dig tips om hur du kan ändra dina tankemönster. Du kanske bara behöver prata med någon som förstår, någon som inte dömer. Denna stund är för dig. 

Jag har mycket erfarenhet och andliga redskap i min andliga verktygslåda och vill dela med mig till dig av min kunskap och visdom. Samtalet är väglett av Källan och våra guider. Mitt mål är att lyfta dig till en högre frekvens för att få dig att må riktigt bra. Allt för att du ska få klarhet.

695 kronor (45 minuter)
795 kronor (60 minuter)

1 795 kronor  (3 x 45 minuters samtal inom en månad)

Denna stund är för just dig!

Healing, vägledning & omtanke

"Efter vårat Helande samtal idag så känner jag mig såå himla glad. Jag känner mig lycklig. Jag är så tacksam att jag hittat till dig och din sida för du hjälper verkligen på djupet utan pekpinnar. Utan med ren villkorslös kärlek. Du är en Ängel här på jorden och jag ser fram mot vårat nästa samtal. Gjorde Shamballa meditationen och den var riktigt härlig. Så nu blir det meditationer framöver. Jag känner mig välsignad. Tusen tack!"

Agneta, november 2020

"Åse har förmågan att veta exakt vad som behövs när det behövs.
Hon är självklar i sin vägledning."
Elisabeth

"Åse, du är unik. Du har en förmåga att se och känna andra människor, leder med ljus och kärlek och vägleder oss fram till svaren som bor inom oss. Otroligt tacksam att våra vägar korsades."
Malin
Ja tack, jag vill boka ett helande samtal

HEAL to be you