DISTANSHEALING

Ta emot healing hemma hos dig själv eller vart du än befinner dig. Lägg dig ner på en avkopplande plats, spela rogivande musik och bara njut av kärleksenergierna. Släpp taget och var öppen för att ta emot. Varje healing är perfekt överförd och du får precis det du behöver just nu. 

Efter healingen får du återkoppling av mig via mejl.

Angelic Reiki ®

Angelic Reiki® är ärkeängel Metatrons helandesystem och bygger på forntida visdom ifrån bl.a Atlantis. Angelic Reiki kallas vår tids healing.


Ärkeängelhealing

Ärkeängelhealing är en djupgående healing direkt av de högfrekventa ärkeänglarna som jag samarbetar med. De aktiverar ditt inre ljus och får dig att inse att de alltid är med dig.

Transformationshealing

Transformationshealing är för dig som behöver förändra något på djupet och frigöra blockeringarna som hindrar dig från att vara den du önskar.


ANGELIC REIKI®

Angelic Reiki® är en underbar healingform som arbetar med vårt energisystem och balanserar livsflödet. Det är ren och ljus energi som helar på alla plan - fysiskt, mentalt, andligt och känslomässigt.

Angelic Reiki® är healingen där vi arbetar hand i hand med Änglar, Ärkeänglar, Uppstigna mästare och Galaktiska helare. Det är ljusa och högvibrerande energier och målet är att balansera ditt livsflöde. Det är villkorslös kärlek för Ditt högsta bästa.

Vi är alla energivarelser även om det vi ser och upplever är våra fysiska kroppar. Innan en obalans blir fysisk finns den på energinivå. Därför är det viktigt att hålla våra energikroppar rena och hela.

Målet med Angelic Reiki är att återställa ditt naturliga energiflöde och öka ditt välbefinnande. När ditt energiflöde kommer igång kan smärtsamma minnen och upplevelser som lagrats i din kropp lösas upp. Du får möjlighet att släppa taget om det som inte längre gagnar dig och på så sätt kan du komma i balans.

Angelic Reiki® är ärkeängel Metatrons helandesystem och bygger på forntida visdom ifrån bl.a. Atlantis. Angelic Reiki® kallas vår tids healing och är en högvibrerande och djupgående helandemetod som används över hela världen. Läs mer på www.angelicreiki.se

"Jag vill uttrycka tacksamhet för dina insatser under våren! Vissa saker du meddelat mig i dina återkopplingar efter Angelic Reiki healing och i den vägledningen du gav tidigare har haft en direkt inverkan inte bara på ett andligt plan utan lika mycket i den praktiska delen av livet och gjort navigationen i det vardagligare lättare i en klurig och spännande tid på detta klot. Stort tack! Hörs & hälsningar,
Fredrik mars 2020

ÄRKEÄNGELHEALING

Ärkeängelhealing är en djupgående healing där du får möjligheten att ta in kärleksfrekvenserna direkt ifrån ärkeänglarna. Det är ren kärlek.

Ärkeänglarna vill att vi ska känna deras närvaro och förstå att de alltid är här. De har väglett mig att vara en kanal för denna healing eftersom det nu är dags att återskapa vårt samarbete änglar och människor emellan. Den nya jorden är här.

Änglarna och jag har arbetat tillsammans i många år, men i oktober 2019 fick jag kanaliseringar av ärkeängeln Metatron som har fått en speciell plats i mitt hjärta.

"Vi är här. Vi är alltid här, vare sig du känner oss eller inte. Du behöver inte se oss, men känn gärna vår närvaro. Vi vill att du ska veta att vi önskar dig allt gott, alltid. Lämna över alla bekymmer, all oro som du bär, till oss. Vi tar hand om det. Vi är här.

Olika energier verkar vid olika tidpunkter i dina cykler. Olika änglar är närvarande vid olika stunder beroende på vad du behöver då, vilken process du är inne i eller vad du ska lära dig för att kunna gå vidare till nästa steg. Ibland är vi några stycken som samverkar samtidigt.

Vi ärkeänglar är de som skapar, de som hjälper dig i processen. Du är vi. Vi är du. Andas och känn vår energi. Vi finns i ditt hjärta. Lär känna oss genom att andas och känna. Känn oss. Du kommer att upptäcka att vi känns olika, våra energier är annorlunda ifrån varandra. Vi är i en ny tid där ni använder er intuition mer. Ni är mer och mer i er kännande kropp. Läs inte bara om oss. Känn oss. På så sätt lär du dig om vår sanna essens. Fastna inte i vad du har läst. Lita på din egen känsla."


Under årsskiftet 2020 2021 uppgraderades denna healing ytterligare. Eftersom Moder Jord har höjt sin frekvens och vi med henne, så är vi redo för att möta änglarna på ett nytt sätt. De går in och aktiverar vårt inre ljus, så att vi kan börja använda de magiska gåvor vi har inom oss.

Så här sa dem i mars 2021:

"En känsla kan ej förklaras med ord. En känsla är något som fyller ditt väsen, som får dig att bli levande, att leva. Du är här för att återförenas med dig själv och med oss. Vi är Ett, en familj. Vi hör samman. Den känslan vi vill att du ska vara i större delen av din dag, är kärlek och tillit. Att minnas att du är en del av något stort, av helheten.

Healingen som du får ta del av via Åse är ren kärlek. Vi får dig att minnas vem du är, att inse din storhet, att återskapa kontakten med det gudomliga. Du ges ljusaktiveringar som ger dig tillgång till din djupa vetskap om livets sanning, den som redan bor inom dig. Bara genom att möta oss och känna vår närvaro låser du upp nycklar till din inre skatt.

En känsla kan ej förklaras med ord. Den behöver upplevas.”


Känn deras unika energi, helt i kärlek. Upplev deras magiska närvaro. Helas på djupet. Inse att Ärkeänglarna alltid är med dig.

Ärkeängelhealing finns även i grupp. Läs mer här

"Jag fick se en "närbild" av alla andra änglar runt mej, dom vibrerade i vitt ljus. Jag har nog aldrig riktigt förstått hur mycket kärlek, beskydd och vägledning jag fått genom åren. Jag hade en riktig ljusarmé runt mej och jag kände mej så älskad och beskyddad och jag tänkte: -Vad har jag att frukta och vara rädd för när jag har alla dessa Änglar, ljusvarelser runt mej?? Känslan var enorm. Och en stor frid spred sej i min kropp och sinne. Jag har aldrig upplevt nåt liknande Åse. En enorm närvaro av Ärkeänglar och alla andra underbara änglar. Rent magiskt! Jag är ödmjukt tacksam."
Carina, november 2020

TRANSFORMATIONSHEALING

Transformationshealing är för dig som vill förändra på djupet, som vill släppa det som hindrar dig ifrån att leva i ljuset.

Vi behöver möta det som hindrar oss, om vi vill att det ska försvinna. Vi behöver plocka upp det till ytan och titta på det, acceptera det och omfamna det, för att sedan kunna släppa taget om det, i kärlek och förlåtelse.

Transformationshealingen förändrar dig på cellnivå och frigör blockeringar som bromsar ditt medvetande. Detta hjälper dig att leva som den du i sanning är.

Under healingen vill jag att du är uppmärksam på vilka känslor som kommer. Acceptera känslorna, stanna i dem. Andas in kärlek och förlåt det som varit. Kommer det tårar, så låt dem falla. Tillåt dig att helas. Ligg kvar så länge du känner att det behövs.

Transformationshealing finns även i grupp. Läs mer här

"Tack! Det var helt magiskt! Saknar ord! Det tar nog ett tag att smälta det här... Önskar dig allt gott! Kram
Tina, april 2020

595 kronor 

I priset ingår healing och återkoppling via mejl. Jag håller healingutrymmet för dig i 60 minuter.

Du kan även boka 3 tillfällen för 1 595 kronor inom en månad.


Ja tack, jag vill boka healing på distans
 

Efter healing.
Tänk på att denna kärleksenergi är en gåva till dig som du behöver ta hand om. Det är viktigt vad du gör efteråt, hur du tänker, hur du känner, pratar, lever... Tillåt energin att stanna i dig och gå medvetet in i det nya. Du behöver vilja skapa en förändring själv, inte bara låta något utanför dig fixa dig. Ta eget ansvar så att transformationen kan äga rum, i kärlek.

HEAL to be you