Årsläggning 2022

Detta är en tillfällig tjänst.

Jag gör en läggning för året 2022 med hjälp av tarotkort och högfrekventa änglar och guider.

Jag skriver ner vägledningen till dig i en pdf-fil som du får på din mejl. 

Detta är endast en vägledning, ingen spådom. Du har alla svaren inom dig själv och du har din fria vilja att påverka ditt eget beslut. Jag berättar hur planen för dig ser ut, sen är det upp till dig att förverkliga. Jag knuffar dig kärleksfullt i din livsplans riktning. 

Områden som jag arbetar med är:

✨ grundenergi

✨ arbete

✨ ekonomi

✨ relation med dig själv

✨ relation med andra

✨ hälsa

✨ andliga utveckling  

✨ vad du behöver tänka på

✨ vad dina guider har att säga dig

✨ budskap från ärkeänglarna  


Du väljer själv storlek på din årsläggning. 

Liten: Välj 4 områden

Pris: 695 kronor


Mellan: Välj 6 områden

Pris: 895 kronor


Stor: Alla 10 områden

Pris: 1 295 kronor


Special: en stor vägledning och en inspelad healingmeditation speciellt till dig

Pris: 1 995 kronor 

OBS! Just nu har jag många bokningar och därmed något längre leveranstid ca 20 dagar.

"Tusen tack för den fina årsläggningen! Den var såå bra. Den gick rakt in i hjärtat och träffade så rätt. Jösses, sluta aldrig med det du gör. Du är fantastisk."

"Hej du underbara människa. Har just kommit hem och läst årsläggningen från dig. Alltså jag har gråtit några liter, men inte ledsna tårar. Bara så starka känslor av ödmjukhet och tacksamhet. Du är ju så jäkla duktig. Så glad jag blev av din tolkning och underbara läggning. Tusen tusen tack. Så lycklig jag är."

"Det där var verkligen överväldigade. Vet inte om jag riktigt tagit in det du skriver men läser detta om och om igen, närmar mig, avlägsnar mig, närmar mig. Känner efter, vågar och tvekar på att tro. Men nånstans vet jag nog att det är sant, och det är lite läskigt ärligt talat. Och jobbigt. Och så himla fint. Wow. Så tack för dina ord, de innehåller mycket viktigt innehåll för mig. Vet jag. Nånstans. Så himla spännande och obekvämt jobbigt på en gång. Jag kommer nog ta fram dina ord mängder med gånger det närmaste året. Tack!"

Anmälan är bindande. Du betalar in beloppet direkt vid bokning på bankgiro 250-2326 eller företagsswish 123 6872816 och erhåller då ett kvitto och en bekräftelse på din bokning via mejl av mig. Sedan återkommer med din årsläggning när den är klar (inom 20 dagar) Om du inte får en mejl av mig när du betalt så hör av dig igen, men kika först i din skräpkorg, tack. Var noga att skriva rätt mejladress.
Ja tack, jag vill boka en årsläggning 2022

Heal To Be You