ÅRSLÄGGNING 2024

Detta är en tillfällig tjänst till 31 januari 2024


Jag sätter mig i ett heligt utrymme med mitt ljusteam och tar sedan kontakt med ditt Högre Jag och dina guider. Vi förmedlar ner i skrift det du behöver höra inför kommande år.

Jag tar även hjälp av tarot- orakel- och ängla-kort.

Det sker ett naturligt samarbete mellan korten och den kanalisering jag hämtar direkt från Källans högfrekventa änglar, mästare och andra som assisterar mig, allt för ditt högsta bästa.

I årsläggningen, som du får på din mejl, lägger jag även in healing som du behöver i nuet. Det betyder att när du läser texten tar du automatiskt emot healing.

Områden jag arbetar med:

✨ grundenergi

✨ arbete

✨ ekonomi

✨ relation med dig själv

✨ relation med andra

✨ hälsa

✨ andliga utveckling  

✨ vad du behöver tänka på

✨ budskap från ärkeänglarna

✨ budskap från övriga ljusguider  


Du väljer liten eller stor. En stor är med alla områden. En liten med några utvalda, du kan få önska tre områden.


Liten: 777 kronor  

Stor: 1 222 kronor


Kom ihåg att detta är en vägledning, ingen spådom. Du har alla svaren inom dig själv och du har alltid din fria vilja att påverka dina egna beslut.

DIN EGEN VÄGLEDNING
FÖR ÅRET 2024
i pdf-format

Tusen tack för den magnifika vägledningen! Som vanligt blir jag helt tagen av dina vägledningar. Jag fick till mig att jag skulle beställa en vägledning av dig för då skulle jag få tydliga svar. Och det fick jag med råge.

Det är så mycket ljus och kraft i dina vägledningar. De sprider så mycket, inte bara vägledning. Kan inte riktigt förklara men du är sannerligen en riktig magiker.

Så tusen tack än en gång! Har läst vägledningen massor med gånger och ska läsa den massor till. Den ger mig den kraft och styrka jag just nu så väl behöver!

Många kramar

Tina, april 2022

Tack för årsläggningen. Ett spännande år att vänta. Du har prickat in mig perfekt.

Annki  januari 2019

Åhhhh! Säger bara wow! Så coolt så rätt! Så mycket jag bara kände Ja! Det stämmer Ja! Det kommer hända. Satt med tårar i ögonen och kände bara Ja, nu är det min tur... Tack Åse!

Pia Lotta november 2018

En liten kostar 777 kronor och en stor kostar 1 222 kronor.

Du betalar direkt vid bokning via swish till Heal to be you 1236872816 eller bankgiro 250-2326. Du erhåller ett kvitto när jag ser din betalning. Inom 10 dagar efter din betalning mejlar jag dig din årsläggning. OBS! Om du inte får ett bekräftelsemejl av mig med ditt kvitto så kika först i skräpposten, kontakta mig sedan. Tack.

Ja tack, jag vill boka en årsläggning

Heal to be you